12

Анонимен

преди 4 години

Целта е вече постигната! В никой блок няма да има съгласие, съседите ще се мразят и ненавиждат! Разделяй простата маса, владей я и стрижи редовно като овце!

11

Анонимен

преди 4 години

Влиза в сила от 1 октомври.Оповестява се няколко дни по-рано, без обществено обсъждане, без никакво съобразяване с клетите абонати, ползващи и неползващи хиперскъпите услуги на Топлофикцията, скъпи, защо се опират на технология от 19 век!

10

Анонимен

преди 4 години

Аз избирам -1000%. На всеки 100 лв. разход ТЕЦа да ми плаща 1000 лева на ръка.

9

отврат!

преди 4 години

В началото на "прехода4 също беше така .Процентът за общите части се избираше на общо събрание , но тогава максималният беше 30%. Хората избираха максималния като си мислеха че някой друг ще го плаща.Като вдигнаха цените напарното и започнаха да се отказват им се видя много 30%.Сега предлагат безумните 40% и то при положение че всички общи части са с демонтирани отдавна радиатори и не се топлят.Така намаляват парното на ползващите и карат отказалите се да плащат отоплението на съседите.

8

Анонимен

преди 4 години

Ами по този фрапиращ начин се озаконява кражбата на топлофикациите от гражданите.Искаш не искаш парно,ползваш не ползваш парно,плащаш.Няма мърдане.Закован си към тръбите,дори и да си ги изрязал.Дори с жена си можеш да се разделиш но с Топлофикация никога.

7

АТАКИСТ

преди 4 години

Такса "Сградна инсталация"- това си е чист узаконен държавен- частен рекет!Няма никъде по света, нещо което не ползваш, да те принуждават да го плащаш!Значи съм спрял парното от винтилите, отивам в чужбина за година и се връщам и гледам сметка 200 лева за изминалата зима , само защото тръбите минаващи през моя апартамент отоплявали *** цяла зима?За разстрел сте, Топлофикация!

6

ЛОШО

преди 4 години

Съчувствам на хората в панелните блокове .Аз живях в такова чудо и никога няма да се върна в този ужас и мизерия .Сега си имам Къщичка , имам 10 кубика дърва , имам Климатици , имам Фотоволтаик .Няма такъв Кеф през Зимата - меткаш Дърва в Камината и къщето се грее като на Хавай - ако ме мързи да нося дърва пускам климатика .

5

Анонимен

преди 4 години

Аз не ща парно, позвам климатици. На мен кой ще ми плати затоплянето на съседните апартаменти? Ляво, дясно, горе и долу?

4

Аха

преди 4 години

Докато се взирате в убиеца от Австралия Столичната община (собственик на ТЕЦ) ви приветства с предстоящите съседски войни. И очаква от вас да избиете колкото може повече! Честито!

3

Реалност

преди 4 години

Всики ще гласуват 90% и ще набримчат парното до дупка!

2

Анонимен

преди 4 години

Ами Мая Манолова заведе дело срещу сградната инсталация в Европейския съд, но неуспешно. Оттам отхвърлиха жалбата, така че ще продължим да плащаме такса "сградна инсталация".Сега предстоят междусъседски скандали за определя на размера й, това ще е резултатът от новата наредба.

1

Анонимен

преди 4 години

Съседите ще искaт нещo кoетo не е зaкoнно тaкoвa нещо нямa в никoя държaвa сгрaднa инстaлaция. Дa фaлирaт мръсните мoнoпoлисти и без туй с зaтънaли в дългове.