61

Да се грижим за ....

преди 4 години

Какви загуби бе? Нали сезонът беше слаб и нямаше туристи. Или да започнат да ни спират всеки месец по 30-40 лева, като такса туризъм. Нищо че не ходя на Българското Черно морие.

60

Gutted by Cook/Hook

преди 4 години

Както казваше бай Тошо: Ако не работиш добре то ти ще фалираш. Това е капитализма. Има си съдилища - да се оправят. Държавата не е длъжна на никой с нищо. Когато се не плащат осигуровки и заплати на служителите, всичко е наред, но държавата трябвало да компенсира бизнес взаимоотношения, разбираш ли. Няма такъв случай. Щом е за вашите приходи дивия капитализъм е нормално нещо, но щом е за загуби - рев до небесата.

59

Анонимен

преди 4 години

Спокойно , фалити в БГ няма да има , ще им бъде платено от обикновените данъкоплатци ,както тук винаги е ставало и по телевизиите ще излязат душе..при..ка..з..чици ,които ще ни обясняват защо с нашите пари се покриват чужди дългове в името на това ,че нашите хора по морето у с хотелите и заведенията, как дават работа на хиляди българи- а иначе всички знаем каква е работа ,която се дава по морето, това е мамчета пак ще се пие студена вода за чужди грешки

58

Тцтц

преди 4 години

Тези хотелиери все са ощетени, онеправдани, без оборот и т.н. Нищо , служителите им работят за смешни пари, като и те се виждат много на хотелиерите, че си внасят чужденци да има работят съвсем без пари. Чудя се като толкова нямат оборот от къде са скъпите коли, къщи и палати, пари за обучение на децата им в чужбина и т.н. Ама те май искат да заблудят данъчните , за това реват така.

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 64Тази е много неприятна, да не кажа противна... ... и не може да й се има доверие !......Роднина на Нинова....и двете с дълбоки БКП-корени!

56

роб на влаЗта

преди 4 години

Те и без това накрая на годината са на 0 процента печалба.Всичко им е разход.

55

И какво

преди 4 години

До Ами има начинЗнам за този режим, но не ми е изгоден.

54

Анонимен

преди 4 години

На запад при капителизма и демокрацията концерните и банките фалират чесно и цивилизовано, защото капиталистите на запад са чесни и цивилизовани, само българите са прости, само мутри като Томас Кук бивши отрочета на комунисти активни борци фалират и завличат хората.

53

Анонимен

преди 4 години

В белите държави защо 2008 година всички фалираха и завлякоха хората като са толкова бели.

52

захариев

преди 4 години

Напоследък българските "бизнесмени" научават, че туризма е рисков бизнес, и не е за всеки. Напомня ми за времето след демокрацията, когато по черноморските селца и паланки, всеки гараж беше се превърнал в "заведение". Много скоро повечето разбраха, че това "не е за всеки" и затвориха, кой на нула (поради малкото капиталовложение), кой на загуба, някои изкараха парички дори да достроят още един етаж на къщата.. и до там. Същото ще стане и с "хотелиерите". Сценария е същия, само мащаба различен.

51

АНТИ

преди 4 години

еднa чaст фaлирaт и ще остaнaт кaдърните________________________________________Това става в бели държави.Тук, мафията има държава.А кадърен и работлив, ако размъти водата на мутрите, нали се сещаш, каква случка ще му се случи ?!

50

Анонимен

преди 4 години

До pontiВсеки бизнес има рискове. Когато търгуваш с хр. стоки имаш фири, когато търгуваш в корабния бранш имаш огромни отсрочки...Не всеки. Банките ако закъсат и потрошат парите на хората, държавата ги спасява с парите нв всички. И няма значение дали е банка, бизнес с хранителни стоки, коребни превози - ако си голям и си от Елита държават винаги ще те спасяват за сметка на простолюдието. Това се нарича демокрация и либереална икономика.

49

ponti

преди 4 години

Всеки бизнес има рискове. Когато търгуваш с хр. стоки имаш фири, когато търгуваш в корабния бранш имаш огромни отсрочки на плащанията за да си в бйзнеса въобще и почти никаква гаранция за плащане, когато си туристическия бранш имаш описаните от теб рискове... Е И?! Прай си сметката ВЕ!

48

ПроСоТо

преди 4 години

добре,ще го напиша по друг начин,белким мине...тхе булгариен кончита вурст,това виждам на снимката,това споделям!.."Против?..Въздържали се?"...Нема."Приема се с пълно единодушие..

47

Ф.С.В.

преди 4 години

Сега родните пишман хотелиери -нестига че се подиграваха с работниците -ами и са нахални да реват всяко лято и сега нахалството им става безгранично -да ИСКАТ ПАРИ ОТ ДЪРЖАВАТА!! -нахалството им няма граници- ВРЕМЕ Е АКО НЕ СА СПЕСТИЛИ ВСИЧКИ ТЕЗИ ГОДИНИ 20-30 МИЛ -СЕГА ДА ФАЛИРАТ -НАХАЛНИЦИ! ЦЯЛО ЛЯТО ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ТЯХНИТЕ ПРОБЛЕМИ КАК ДА НАМЕРЯТ РОБИ -КАК ДА НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ -КАК ДЪРЖАВАТ ДА ИМ ПЛАЩА РЕКЛАМИ И СЕГА И ПАРИ ИСКАТ!1 БЕЗОБРАЗИЕ Е ТОВА- ФАЛИРАЙТЕ!

46

Анонимен

преди 4 години

До Суупеер 48Западните англосакси започнаха да фалират. Това е само началото. Тепърва ще има фалити и неразбории на запад, защото са затънали в дългове. Досега лапаха от нас, но това свърши. Започна се.Всички виждаме кой *** и определено не са от запада!

45

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Защо станаха така нещата и какво се очаква, ще ви обяснят ваши хора екскурзоводи.Но мутрите като изгониха платежоспособния неорганизиран турист, какво очаквате ?!

44

Сандо

преди 4 години

Кой го боли уят за туристическия бизнес у БГ, освен алчните хотелиери и политиците, на които всъщност са всички хотели. Собствениците на хотели са поставени лица на знайни и незнайни, бивши и настоящи политици. Майната им, за тях ли да мислим? Те за народа мислят ли?

43

Суупеер

преди 4 години

Западните англосакси започнаха да фалират. Това е само началото. Тепърва ще има фалити и неразбории на запад, защото са затънали в дългове. Досега лапаха от нас, но това свърши. Започна се.

42

истина

преди 4 години

Хотели с крадени пари, чадър и шезлонг за 60 лева. Държавата дава 15 милиона за реклама за реклама на мутроморето. Нямат наядане мутрите и мутресите.