384

lol

преди 4 години

"А коя е страната с най-висока смъртност в света"тази глупост ако ще и по 1000 пъти на ден да я поствате, няма да стане истина :) данните за смъртността ги дадох по-долу (официални)

383

Анонимен

преди 4 години

едва ли качеството на руските храни е по лошо от Българското ...съмнявам се като знам какво правят в българия фирмите производители .......само и само да оцелеят ....

382

Анонимен

преди 4 години

А коя е страната с най-висока смъртност в света където населението намалява с 1 човек на всеки 4 минути?

381

lol

преди 4 години

ето малко реални данни за качеството на живота между Русия и България. Сега е лесно да се провери всичко, за разлика от предиСписък на страните по средна продължителност на живота по данни на ООНРусия65,5(общо) 59(мъже) 72,6(жени)България72,7(общо)69,2(мъже)76,2(жени)

380

Рон Бургунди

преди 4 години

Отдавна и ние трябваше да спрем вноса на *** от запад. Вчера бях на Шереметиево. Съвсем нормални цени на яденето, като се има пред вид, че е летище и цените са високи. Напр. на нашето летище сандвича е 8 лева????Пропагандни статии на слагачи и предатели.Напротив: много добре направиха рашъните . Земеделието им скочи до небето.

379

Анонимен

преди 4 години

За всички е ясно че забраната се заобикаля през страни като Беларус и Молдова. Но и за едните и за другите е по-изгодно така, защото такива страни дето се правят на по-святи от папата, като България, не изнасят и конкуренцията е по-малка, а от там и печалбите

378

Анонимен

преди 4 години

А какво е качеството на храните които производителите от ЕС внасят в евроатлантическата членка България?

377

Анонимен

преди 4 години

До АнонименС най-голяма смъртност и най-бързо изчезваща нация е България. Русия отдавна вече има положителен прираст и населението и се увеличава.

376

така ли?

преди 4 години

Почти не може да се намери вафла или какъвто ще да е продукт от сладките, който да не съдържа палмово масло. Дори разните солети и солени такива също, но това се случва в евро-Бг, която е отворен пазар за *** на западна европа.

375

ZZ

преди 4 години

Подобно е и в ресторантите, поръчват пикантна храна със сок, ооо истински натурален сок къде са виждали преди. Хората естествено им се присмиват. Имат пари, но и са мизерни едновременно. Гладни са и доста им личи. Това са личните ми наблюдения за последните 5 години в Лимасол.

374

ZZ

преди 4 години

драги сънародници, колкото и да коментирате статията и да съзирате измама, предполагам никога не сте виждали поведението на руснак в супермаркет и магазин за готова храна. Нахлуват като обезумели, гледат продуктите с отворени уста, радват се, пулят се, грабят, изпадат в транс: ооо ананаси, ооо прясна сьомга, прошутооо, камамбер... повечето от продуктите, върху които връхлитат, са несъвместими или необичайни за комбиниране. Подобно е и в ресторантите, поръчват пикантна храна със сок, ооо истински

373

Русомраз

преди 4 години

Путинопитeците най-накрая разбраха къде *** гладните...73720

372

До 399

преди 4 години

Не позна, инидйския етнос е запълнил болниците от ръб до ръб. Чрез тези хубавци, които един лев не са внесли в здравната система, болниците източват здравната каса, защото им изписват всички известни здравни пътеки, за да източват касата.За етносът там е като на курорт - хранят ги, поят ги лежат по цял ден и вечер дигат непоносима джабала, пият, пушат, пускат музика и правят живота на истинските болни непоносим.Явно не си ходил скоро в болница да видиш какъв ад е от тоя етнос там.

371

Анонимен

преди 4 години

Дрън, дрън, дрън отново струи от пореднат пропагандистка статия от западната пропаганда...Скъпа храна с лошо качество?!? Ама не е ли това главната характеристика на западните ***, които ние ядем тука?Има ли поне една популярна и набутвана от западните концерни храна, която да не е вредна, канцерогенна или поне безполезна за здравето на организма???Авторката (преписала) тази платена публикация, да иде да вземе един сникерс и да се запознае със съдържанието му, после да публикува глупости

370

ЦъРъУ

преди 4 години

Недей лъга ***!Добре, че Тато изгони 500х мюсюлмани, че предателите да сте по-малко.

369

Solar Power

преди 4 години

До 395: Защото 30% от населението е римляни, а те живеят много малко понеже пият, пушат и не ходят на доктор :)Това можеше и сам да го откриеш, но трябва да се напрегнеш малко. А защо римляните са толкова много ? Е може да питаш бай Тошо защо вкара 100 0000 римляни от соц блока през 70-те години .....

368

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 330Руснаците ядат в чинии от първокласен руски порцелан, пият от кристални чаши от Гусь Хрустальный, ползват сребърни или мелхиорови прибори руско производство върху снежнобели ленени покривкиЗабравил си да напишеш, че ядат кюфтета от кал пържени в нафта, поднесени върху канапе от свежа брезова шума.

367

ЦъРъУ

преди 4 години

Любими мои ***,даже и ние знаем, че за съжаление смъртността в БГ е по-голяма от РФУмирания на 1000 душиБългария 14,50Русия 13,40Гарантирано от Американското посолство и Боко Тиквата и сините ***!

366

Анонимен

преди 4 години

До ТОДОР ЖИВКОВАми с най-голяма смъртност е именно РФ, но на вас троловете ви се плаща да пишете обратното.

365

Bad Company

преди 4 години

По данни на ООН -има ги в нетаСредна продължителност на живота:България -средна 72,7мъже -69.2жени 77, 2Русия -средна 65,5мъже 59жени 72,6Това е другари......картинката.