53

обаче

преди 4 години

На раздутата до пръсване излишна администрация раздаваме с пълни шепи

52

Анонимен

преди 4 години

Социалистическата Концерта дирекция си е правила оглушки и не е внасяла осигуровки.Имаше затрити документи.То и Годжунов умря в мизерия с 220 лв пенция.Уж му бяха обещали 700,но така и не ги дочака.

51

Жо

преди 4 години

ПЕНСИЯТА на всички се изчислява по формула, която я има в сайта на Националния осигурителен институт. Тази формула не е много трудна, сам да си изчислиш пенсията- трябва да знаеш осигурителният си доход през годините и трудовия си стаж. И двете неща не са тайна и можеш да си ги поискаш от местата, където си работил.Осигурителният ти доход се сравнява със средния осигурителен доход (СОД) за страната.Ако си получавал заплата и осигурявал над СОД, ще вземеш пенсия над 500 лв.Толкова е просто!

50

так не може

преди 4 години

Гледах я по телевизията и ми стана жал за нея. Защо се унижава така? какви заслуги? Нима аз, която съм работила 42 години нямам заслуги? Абсолютно недостойно. Навремето си живееха като царе, сега продължават да учасват в разни пошли предавания и всичко това за пари. Само тя ли има нужда от пари, ами останалите?

49

Анонимен

преди 4 години

А минималната в Гърция е 486 евро.Лош късмет да пееш у нас ,та да взимеш една трета от минималната при съседите.Стабилни сме.

48

Русофил

преди 4 години

Сигурно е класифицирана като "Русофил" - затова не е одобрена. Кой знае колко концерти е изнесла в СССР и Русия..............

47

Анонимен

преди 4 години

Ние ги уважаваме, но те нас, не. Участват във всякакви халтури, унижават се заради подхвърлени пари. Никакво достойнство. Респект пред Лили Иванова. Остана си сама звезда на небосклона. Горда и недостижима.

46

гост

преди 4 години

Дайте на всички артисти , певци , клоуни , музиканти , писатели ,художници , антифашисти , журналисти , политици по 2000 или по 2500лв пенсия за да живеят добре . На обикновенният българин 250 до 350 лв . му стигат . Той е научен да оцелява с малки суми ......

45

Анонимен

преди 4 години

Е добре,де Хранова през прехода,близо 30 години вече може да се каже,че е работила,че и артиска беше по едно време,концерти,представления,,та, с какъв доход се е осигурявала?То по тази логика всички артисти и певци имат заслуги към държавата,но примерно научните работници от БАН които са на минималка и които имат принос без да го афиширате,но не са на екран,те нямат заслуги.Нищо лично,но но не само тя е пенсионер,а 2/3 имат пенсии под 300 лв.

44

Бнт

преди 4 години

Като ядеше кебапите не рева.Сега ревеш.И 352 лв.са и много. С какво е повече от останалите пенсионери?Н***глеци!

43

Анонимен

преди 4 години

Държава вече няма. Разберете! Един народ , дето не иска МАСОВО да отиде и да гласува ба избори срещу МАСОВИЯ ПЛАТЕН ТУРСКИ И Р.О.МСКИ ВОТ не е никакъв народ.ОЩЕ ОТ СЕГА МАСОВО СИ СМЕНЯТ МЕСТОЖИТЕЛСТВОТО. ВИЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ? ПО ЦЕНТРАЛНИТЕ НОВИНИ ЖУРНАЛСТИ ПРАВЯТ РЕПОРТАЖИ. ИМА РАЙНО С 10 пъти увеличено население.

42

Анонимен

преди 4 години

Води ни патио велика, към светло бъдеще и красота. А бъдещето ни осъмна на тръстика, красотата пък се вмириса!

41

вЕтъра на ПОДмяната

преди 4 години

до 37 ТРябва да се уважават певци и артисти Пич,че такива кат нея от едно време ги "уважаваха" другарите !Сега заради точно многото уважение са така ,да просят. Нямат стаж,нямат документи , приходи от концерти ,халтури ... ядеш ,пиеш на корем ,обикаляш света -народа плаща!И минат 30 години и ХОП "къде ми е пожизнената награда?"То сега вече става ясно званието "народен артист" - артист който го храни народа от доходите си . Станаха тези досущ кат ци/га./ните - без нищо ,да им даваш!

40

Анонимен

преди 4 години

навремето тази жена имаше автомивка в зона Б-5 не знам дали още я има

39

Гошо

преди 4 години

"за особени заслуги към държавата" То по тая логика и Азис утре може да каже че заслужил на държавата, даже позаслужил ще иска да е ,щото е ***

38

Анонимен

преди 4 години

От 30г сме демокрация, музикантите се осигуряват сами, демек каквото изкарат от участия , трябва да си плащат осигуровки и т.н. ние каква вина имаме, че жената не го е правила. На запад е същото, с единствената разлика, че ако я разберат, че не си е плащала осигуровките, темида не и мърда

37

Анонимен

преди 4 години

Пееха пред храма Свети Александър Невски на 10 ноември 1989 година "Комунизма си отива ", " Аз не съм Комунист", "45 години стигат (Времето е НАШЕ/ТЯХНО)".А сега що дири пожизнена награда ? Да си я търси от тези които ги вдигнаха да правят скечове след 89-та година по поръчка. Да си беше накупила имоти да ги дава под наем ,зле нямаше да е .Ама за това си трябва акъл , не става само като се навираш г. /аза на партийните другари..това е до време

36

Анонимен

преди 4 години

Мъже й нали уж беше бизнесмен,нямат ли заделени пари?А от авторски права не получава ли? Или всичко отива в казината?

35

Ьц

преди 4 години

Мъжа й, с когото се хвали непрекъснато, профуква големи суми пари за хазарт, но ние какво сме виновни?!

34

Анонимен

преди 4 години

Да изпее нещо за гербери може да стане номера.