27

Анонимен

преди 4 години

Оставка ***, видяхме нагледано в Пазарджик как се убиват хора по болниците. Оня лекар изгоря защото позволил на сестрите да протестират в София срещу диктатора!

26

Радослав

преди 4 години

Да пита Лилянка как стана тая работа с НАП, нали безценния му кадър Павлова първо вкара винетки за пътища като след война, после я сложи начело на Дигитализацията и очевидно и там ги е забъркала същите, после министерство и направи за Европрецедателството където никои не зададе най важния въпрос: Защо една и съща фирма в Германия дава по 10 евро за една дейност, а в България дава по 10 стотинки? Изгората си питай Баце защо стана така! Тя трябва да знае! Или я направи пак началник там!

25

???

преди 4 години

Защо само на ИТ специалистите,те и без друго взимат много пари ?

24

Анонимен

преди 4 години

Генерале, ясно ми е ,че при големите ходят други големи да ги шпионират.Тук проблема не е от някакви сериозни други големи-за тях ние сме разграден двор отвсякъде.Тук и децата вече си правят шеги с Вашите игри на Дигитализация и Цифровизация.Излагация.

23

Анонимен

преди 4 години

Ако увеличиш заплатата на ИТ специалист в държавна институция от 1500 на 7000 лева, той няма изведнъж да стане експерт по разпределени сторидж системи или да намира уязвимости в Линукското ядро и да ги пачва. Пак няма да чуват петлите, но ще имат самочувствие до небето. Трябва да се махат досегашните и да се наемат нови както се прави в частна фирма, а не "имам едно момче на един познат".

22

Таню

преди 4 години

Нещо за забрани си заговорихме... Хакери атакували Милото през фб... Това посмешище един йовтин пяр да си земе...

21

Ало

преди 4 години

Жестока цензура м,Р,ъ,сН,а дума

20

Ало

преди 4 години

Не знаех,че л,и,л,а,в е *** дума,има я в речника.Има песен "Цвят лилав".

19

Ало

преди 4 години

Шефе,ами тези един милион *** дето получават помощи за правене на гласоподаватели?Спрете помощите и добавките ,накарайте ги да работят и ще има за пенсионерите.Защо гледате в канчето на хора с IQ десет пъти поне по голямо от вашето?

18

Анонимен

преди 4 години

На медицинските сестри няма да увеличи заплатите ,тъй като не отговарят на интересите му.От рязането на ленти ще се квалифицира в тържествено връчване на награди за работата, която вършат и на лекарите ,социалните служби и т. н

17

Решение:

преди 4 години

Външни фирми, муци!

16

sante_dog

преди 4 години

Добре ще вдигнете запатите на IT в администрацията, ама като сложите пак калинките там какъв ще е резултата? За шеф на СЕМ сложихте аграрна икононистка. Като направите заплатата 5 000 на IT-то в НАП, добър ли ще вземете или връзкар? и после пак да кършим пръсти... Докажете че наемата функционално грамотни хора и тогава вдигнете заплатите.По статистика средната заплата в обществения сектор е по висока от средната в частния. Т.е. пари за държавни заплати има, не се правете просто на дръж ми ...

15

Solar Power

преди 4 години

Могат да се поправят нещата. ЕГН-то отпада за всички. На който му е открадната личната карта безплатна подмяна. Защо досега не го направиха това ?!

14

АнонимеН

преди 4 години

СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ НЯМАМ ПОНЕ ПОЛОВИН МИЛИОН ЛЕВА ЩОТО ЩЯХ ОТДАВНА ДА СЪМ СЕ ПОГРИЖИЛ ТОВА ИЗЧАДИЕ ДА СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО И ДА СЕ ПРЕНЕСЕ ПРИ ЛУЦИФЕР КЪДЕТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ!

13

SS

преди 4 години

След дъжд качулка му се вика на това....

12

сминдух енд чесън

преди 4 години

Оставал най глупавия. Важи ли и за управниците ни?

11

СС

преди 4 години

хакваш нещо, правиш опит да хакнеш нещо, заподозрян си че имаш желание да хакнеш нещо - смъртно наказание, с възможност за избиране на въже, спринцовка, ток или крушум. и да ги видим бабаититие хакери как ще хакват??? като заровят двама трима набързо и ще им увехне желанието да хакват.

10

анонимен

преди 4 години

Всяка защита е въпрос на договор с частна можеща фирма - за защита на нашите данни ви плащаме толкова, а ако ни хакнат - вие плащате неустойка.

9

До 3

преди 4 години

То се иска акъл да схващаш нещата. Само червеното знаме и портрета на Путин не стигат

8

Анонимен

преди 4 години

Оставка и президентска република начело с президента Радев. Вън от НАТО и ЕС и тесни връзки с Русия