37

Анонимен

преди 4 години

До ТHE ПатриотНе мога да повярвам, че все още има още разумни същества, които се аргументират с 9-те милиона население през 89-а година. Ми толкова са били, защото не са пускали никой да бяга. Ако границите през комунизма бяха отворени, сигурно България отдавна щеше да е само в учебниците по история... Въпросът е защо почти 7 милиона стоят все още в Бг, след като без никакви проблеми могат да заминат за Германия и Франция например. :) ... Кажи ми защо? Може би тук не е чак толкова лошо... :)

36

Бау

преди 4 години

До 34 Ползвай си главата не само за баланс ... При комунизма никой не е можел просто да се изнесе, защото не му харесва. Имало е контрол и всички са работили без да злобеят, че някой вади повече от тях. Сега сме по-зле, защото народа е злобен и завистлив. С Северна Корея даже не знаят, че са зле ... Зомбирани до дупка. Това ли искаш да се върне ? Може би не можеш да блеснеш с нещо и искаш всички да са принудени да слязат надолу, за да си наравно ?

35

ТHE Патриот

преди 4 години

на всеки който не му харесваше винаги можеше да замине някъде и да мие чинии и подове и да спи по изби и тавански стаички!Всеки имаше дом ,кола,вила много хора ,почивки ,сметки ,цени нещата бяха нормални и качествени !

34

Шопа

преди 4 години

Патриоте кАжи колко човека щеха да останат в БГто по соц време ако границите беха отворени.

33

ТHE Патриот

преди 4 години

Абе нещо при "гадния комунизъм" България не само ,че не беше сред най-бързо умиращите страни ,но и напровит от 5 милионна през 1945 до 1989 достигнахме 9 милиона ,от репресиите съгърно ще да е било :)

32

Анонимен

преди 4 години

Продавам Москвич 408 комби турбо 500 к.с.Фсичко работи пИрфектно.Манивелата липсфа само.Теглич има.Карам тон и полвина картофи със 190 километра ф час.

31

Дъ Клаш

преди 4 години

Нормално това са всякакви поляци испанци и други *** взели ЮК гражданство повторно или други *** като шотландски *** и северно ирландски католически ***.Това не са истинските британски безстрашни мъже!

30

Анонимен

преди 4 години

Недоумявам как може човек,който без грешка си пише името да е против ЕС ?! Наистина...

29

Анонимен

преди 4 години

Най-хубавото нещо случило се на клета България от 300 години насам е влизането й в ЕС ! ЕС ни накара да се сравняваме с Германия и Франция ,за да ги гоним,а не с Литва ! Комунизмът и СССР толкова осакатиха България,че е цяло чудо как в момента се поизправихме и стоим прилично за 50 години опостушение...

28

Бау

преди 4 години

До 28На теб лично не ти дават, да. Дават за развитието на бедна България. С идеята да станем европейска държава. Ама не можем да станем, защото повечето от хората са поли-*** като теб. Ниско образовани и злобни. Търсещи конспирацията и чакащи "държавата" да им даде всичко ... Писането за пари е меко казано ... смешно.

27

Анонимен

преди 4 години

Не е въпросът само това, че много хора ходят на море в Гърция, защото ЕС им позволява да пътуват. Въпросът е също, че могат да си го позволят. Бързо забравихте преди 20-30 години кой ходеше на море в Гърция. Повечето дори и не сте мечтали тогава за подобни неща. Също забравихте, че масово носехте турски маратонки имитации на западни марки. Колко коли имахте в семейството? Само една? Колко жилища имахте тогава и колко сега? Децата ви имаха ли възможност да учат в Германия, Франция и т.н.? И др...

26

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

25

Анонимен

преди 4 години

Стават холандци заради тревата.

24

do 17

преди 4 години

и в сащ с 50 щата да не би да ходят на море , на почивки и ала бала из всички щати бре,и чикагското езеро им стига, а какви басейни всеки си слага лятото в двора хич не ти трябва море.като едни ходиха на пунта кана ама си стояли на басейна на хотела че ги мързяло да отидат до брега на две крачки.що не ходиш в другите 27 държави, литва холандия, полша що ги подминавате, гръцкото е по-близо от бургас ходйт там от него край ,а да видим видин ходи ли там или русе, а за плюс и минус си размърдай мозъка дали всичко е море и банани, гаврош е тук.

23

Анонимен

преди 4 години

До 20. И двете са в НАТО. Това , че неса в ЕС нали се сещаш , че на са към РФ.

22

Бау

преди 4 години

До 8Какво ти пречи ЕС ве ***? Имаш ли представа, колко пари са ни дали, колко неща са построени с тези пари? Да, месят ни се, ама като дават пари имат право ...

21

Анонимен

преди 4 години

Започнаха да бягат и да стават бежанци от Острова. Ще затворим Шенгенската Желязна завеса и ще пуснем електропастир да не влизат ***.

20

ТHE Патриот

преди 4 години

Направо не мога да повярвам как Швейцария и Норвегия единствените страните със най-голяма стабилност в икономическо отношение в Европа как живеят извън тоз свещен ЕС???

19

Анонимен

преди 4 години

***, не разбрахме колко милиона британци вече са сменили паспорта с холандски?

18

do 13

преди 4 години

махнахте соца за едни банана ,сега демокрация че ходели на по-близкото гръцко море.нещо не сте читави много.