399

Анонимен

преди 4 години

сега САЩ отказват повече визи, отколкото тогава изходни визи, само престъпниците не получаваха изходна виза.-------- Ти изобщо правиш ли разлика между входна и изходна виза? САЩ може да си отказват колкото искат входни визи, но това по никакъв начин не ограничава американските граждани к не ги прави държавна собственост.

398

Анонимен

преди 4 години

Много се кефя на евро атлантици, за който интересите на Амертика са по-важни от тези на България.

397

Анонимен

преди 4 години

До 416Като спечелите една война някъде тогава ми говори за суу мигг и фантасмагории. За сега 0.Пребиха ви всички режими, без проблем. Дори Германия натрупа ввс на рашаа през ВСВ. Изобщо няма смисъл да говорим за САЩ те са в бъдещето. Ильозийте са ви повече от фактите,както винаги.

396

Анонимен

преди 4 години

Такива видни евроатлантици като наш Соломончо са гордост за нацията! Направо ще се разплача.

395

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 367 МиГ-21 пердашеха здраво най-добрия за времето си F-4 Phantom във Виетнам и то с виетнамски летци, с не особено добра квалификация. МОСАД плати големи *** на египетски пилот да им отвлече един МиГ-21. Разгледаха го и го върнаха.

394

Анонимен

преди 4 години

Има анти руска пропаганда. Управляващите ни настройват един против друг, за да си прокарват и реализират по-лесно лобиските цели.

393

Анонимен

преди 4 години

Има и американски шпиони не само руски.Един от тях си ти Паси.

392

Анонимен

преди 4 години

Хайде, тоя пак завъртя пълната си репертоарна програма за хиляден път. Омръзнал ни е като евтина магистрална жрица

391

Анонимен

преди 4 години

Дори дърт ром в най лошия смисъл на думата е по надежден и лъже по малко от руска пропаганда

390

кратко и ясно

преди 4 години

руски истребители ...ХАхаха ха лада във Формула 1 :)))

389

Анонимен

преди 4 години

За туй рускините си разтварят краката на околоврусното Дори и тук щото в рашка е рай ... Ай сиктир

388

До 405

преди 4 години

Това,че се осведомяваш от ютюб за качествата на бойна техника е много несериозно.Фабричните спецификации на изтребителите са класифицирана информация,достъп до която имат много малко хора.

387

кратко и ясно

преди 4 години

Най обективния критерий Войната Ф16 v миг/ су... 49 победии 0 загуби тъй че ватата да мълчи

386

Анонимен

преди 4 години

До 403 Само така си мислиш. В момента златовалутният резерв на Русия е 550 милиарда долара, тя разполага с бездънни природни богатства, а само запасите й от стратегичеки материали ( плутоний , уран, сребро, платина, паладий и т.н.) са на стойност един билион долара. В момента Русия реализира десетина мегапроекти всеки, от които струва от 10 до 20 милиарда. Така че руските мащабите и размах не са за възможностите на всеки патешки мозък.

385

Анонимен

преди 4 години

до 401Значи не просто русофил,но путинофил. Сега вече и бившите руски величия на са пожалени. И едно време беше така: когато дойде следващия сатрап предния изпадаше в немилост и мо организираха "другарски съд", на който му даваха възможност да се "разкае" в замяна на което разстрелваха само него, но семейството му го пожалваха и го пращаха "само" в ГУЛАГ. Що се отнася до китайците, руснаците отдава им лющят ****** за да останат релевантни, но Дракона само ги използва. Русия е притурка на Китай

384

Анонимен

преди 4 години

СУ35 няма да се справи с ф16 блок 70.Ф35 е друга лига. Там изобщо няма смисъл от спор. Само от пропаганда за някой. Ф35 е 5то поколение.

383

Анонимен

преди 4 години

В аниметата на жужи сигурно су35 и звездата на смърта сваля ...ама преди да се види в бой Нищо не е сериозно и не ми го хвали като ром краставици на пазара ....До сега от как има самолето строене в русия ВИНАГИ сте били на дъното и ВСИЧКИ са По добри от вас

382

Анонимен

преди 4 години

По думите на Паси, у нас службите се КОМАНДВАТ от американци.Съветвам това момченце а и правителството да се вгледа в политиката на германия и Европа по отношение на САЩ в последно време. Изглежда, че пак сме на грешната страна.

381

Анонимен

преди 4 години

До 406 колко Глупости изтърси представа си нямаш най елементарното Купени са само 18 бр Миг 29 бордови номер по номер мога да ти ги изредя ...

380

Анонимен

преди 4 години

F-35 след полет със скорост 1.3-1.4 км/ч му набъбва стелт-покритието и получава структурни повреди.