25

Предложение

преди 4 години

Предлагам да сменим тиквата и да се възроди България!

24

Разчувствуван

преди 4 години

Ох, разчувствувах се, и се трогнах от историята на талантливата млада българска писателка която израстнала в Банишора, и при демокрацията зманила и успяла в САЩ, ох разчувсвтувах се, САЩ са велика страна, ще прочета непременно романа Her daughters mother (Майката на дъщеря й каквото и да значи това), който има 96 положителни рецензии в амазон, ох, браво на талантливата писателка!

23

Анонимен

преди 4 години

Абе българия е в моето сърце но предпочитам да не живея в нея а да я гледам по булсатком. За 30 г. Вместо да се въздигне тя се срина до невиждани висоти. Една тиква от 10 г. я развева като па ча вра. Като ги гледам тия у парламента който и да го удариш нема да сбъркаш. А пък народа за него не съм сигурен дали го има. От 23 г. не съм стъпвал на бухалкажииската територия. Лоши спомени имам. Застраховаха ме едни с бухалки. В днешно време гледам същите бухалкажи вече са застраховате ли с бели якички

22

Анонимен

преди 4 години

Приятели, при свободата и демокрацията всеки може да успее, да замине в САЩ, да успее и да напише книга и съберео 96 положителни рецензии в амазон! Демокрацията ни донесе свободата да успяваме и да забогатяваме.

21

Анонимен

преди 4 години

Браво! Само мързеливите и некадърни комунисти са бедни и се оплакват и изпитват носталгия по социализма, умните и кадърните демократи заминават за САЩ и стават хит и успяват в живота!

20

Анонимен

преди 4 години

Америка не е Америка преди 20г. приателю.Света се промени, също и Америка.Умни българи винаги ще има независимо от управлението на страната.За мен лично ни управлява ***, твоето мнение може и да е друго, но на мен не ми пука.

19

Анонимен

преди 4 години

Еми браво, книгата има 96 рецензии в amazon, което е много за дебютна на чуждестранен автор, и са доста позитивни.

18

Анонимен

преди 4 години

Браво на умната и кадърна българка - отива в САЩ, пише роман и става хит на годината! Браво. Още едно доказателство, че американската мечта не е мечта а реалност на 1000%. А ако беше отишла в Русия щяха да я пратят в лагер в Сибир!

17

Българин

преди 4 години

Браво на момичето, развива се с труд, а не с *** както са свикнали червените другарки.

16

Анонимен

преди 4 години

Ето, отишла българката в САЩ и успяла, с много труд, и успяла. Който умен и кадърен и се труди в САЩ успява! САЩ са най-великата страна!

15

българин

преди 4 години

Та се чудя още..Как тия днешни пребоядисани "демократи" Не са измислили все още.."Дипломи" за "Премиер" в нашето висше образование? Та ако ги имаше и "тях" Оня Банкенският.Щеше да му изстине "местото" Отдавна!!!-:) Ама никой не се е сетил все още!!! -:) Дай боже някой ден и това да се случи.Нали вече е "демокрация"???!

14

Българин

преди 4 години

Е, щом от САЩ ни признават, значи не сме толкова зле българите, САЩ са най-великите и сега са ни партньори!

13

Браво

преди 4 години

Ние българите не сме толкова лоши, отколкото ни изкарват.Верно имаме си минусите, но явно желанието да сме добри във всичко ни изиграва лоша шега.Също и простоватото управление явно ни носи ниско самочувствие.

12

Анонимен

преди 4 години

Занимавате ни с глупости

11

Анонимен

преди 4 години

След като си смъкнахме сами гащите на САЩ и им се наведохма за "банани и да бегаме на Запад", бегане на запад така и не получихме, границите още са затворни за САЩ, България от 9 милиона стана на 7 милиона? 1989та година - 8.9 милиона, 2016 - 7,2 милиона? Къде се изгубиха 2 милиона?

10

Анонимен

преди 4 години

Впрочем българката в САЩ как е заминала за САЩ? При свободата и демокрацията отвориха ли границите да пътуваме за САЩ или още са затворени? Нали сега сме пълноправни членове на ЕС, а САЩ и ЕС имат договор за безвисов режим?

9

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

. . . особено в Столипиново и Факелтета ?

8

Анонимен

преди 4 години

България е васал на САЩ. САЩ, САЩ, САЩ са най-великите, българи в САЩ, САЩ.

7

Анонимен

преди 4 години

Имаше една Капка писателка и тя същите глупости. Почват как са родени в некви квартали без вода и без банани и после мили чинии и гледали деца и после хоп роман за комунизма ама мръсно написан да ни съжаляват! Всъщност това са очакванията на митутското общество с неговите клишета и нашите умни деца така и пишат!

6

Анонимен

преди 4 години

Вече ги настигаме и по тоя показател, като съдя по новото поколение!