252

Анонимен

преди 4 години

Този човек е болен.Трябва му сериозно лечение.

251

честно

преди 4 години

За Бойко тоя асфалт е като нефт бре! Що не каже нещо за протестите на мед.сестрите дето излага,че ще им даде увеличение. На палатков лагер са пред парламента.

250

Анонимен

преди 4 години

Като гледам интелекта и гениалността на повечето коментиращи тук, се чудя въобще как имаме електричество и не живеем по клоните... те за магистрали ми говорят.

249

Борислав

преди 4 години

Каква инвестиция е този асфалт? Работата е само докато го направят майсторите. След това иска само пари от данокоплатеца за поддръжка. Тиквата си е тиква.

248

Анонимен

преди 4 години

Суджук, къде покри Пацо Терасата.

247

Анонимен

преди 4 години

Комикът на България.Лъже маже и ни прави смях,а извън БГ.ни прави за смях.

246

I'm

преди 4 години

Да, носи, но не много за кого точно!... Особено когато асфалта се полага по 3 пъти на година на едно и също място, защото умишлено не се полага както трябва. Иначе останалото е вярно...

245

Без думи

преди 4 години

Великият асфалтчик купи 8 самолета ф 16 за над 2 млрд.,а поляците си купиха 32 бр. ф 35 за 6 млрд.долара.

244

Анонимен

преди 4 години

До KONSTANTINOWА в противен случай труда на българите отива да бълва коментари като твоя в днес.бг и да лъска на чуждестранно порно.Хванах рак от коментара ти.

243

до 246

преди 4 години

Борисов е намерил шараните и ти си един от тях както и целия овчедушен български народ който търка билетчета вместо да помисли за бъдещето

242

Анонимен

преди 4 години

Когато един комик забавлява народа---това е комедия!!!!Когато същия този комик управлява народа---Това е трагедия!!!Всеки народ заслужава съдбата си.700 години не са случайни,щом търпят БОКО ТИКВАТА,с "интелекта" си да ги прави на ......

241

до Бойко

преди 4 години

Баце, българският гражданин обвинен в шпионство с руснаците, излиза че е невинен.Занимавал се е с културна дейност. Ако не се появят доказателства,ще се извиниш ли на човека или трябва да емигрира,защото отсега нататък ще се страхува за живота си?

240

Пророк

преди 4 години

Жал ми е за Бацето - харесва ми като човек, но не и като "премиер"! Тепърва ще изпие горчивата чаша- народното презрение ще скърши нарцистичното Му его- ще изпадне в забрава и ще харчи парите си с натежала душа - без радост и щастие. Историята ще Го забрави като лош спомен и това ще е наказанието Му!

239

лично мнение

преди 4 години

Защо ми изтрихте коментара? Бях написал,че ако можеше Бойко щеше да иска всяка една сграда да се санира по 5 пъти за едно лято! И на следващото пак. И така всяка година!

238

фОРИ

преди 4 години

Епа щом носи,нака Асфалто Риос да те бацне студен!

237

М, да ...

преди 4 години

До 225 АнонименАми ти защо не намериш инвеститори?-------------------Жалка картинка си комай? Проблем ти да намериш шарани,а не инвеститори! Всеки сериозен инвеститор избягва от България! Пари за инвестиране и желание за такова има при това бол! Но в БГ няма среда за такова /сериозно/ начинание! пп. В сериозни бизнес/ и не само бизнес/ среди извън БГ считат/си говорят, че в БГ могат да влагат/наливат пари единствено наивници и/или мошенници!

236

Анонимен

преди 4 години

асфалта на Борисов носи единствено дупки които да запълва с присвоени пари

235

Анонимен

преди 4 години

В ЧЕСТ НА ТИКВАТА ВСИЧКИ ДА СТАНЕМ АСФАЛТАЖИИ

234

ГЕРБ=БКП

преди 4 години

Кой строи магистралите ? ЧИСТИТЕ БЪЛГАРИ навярно , които се цитират че правят пррестъпления в Германия.Нали гледах видеята му в фейса , обикаля й им разнася печени агнета предизборно на цветнокожите българи като бачкат ЗА ТУРСКИТЕ (НЕ ЕВЕРОПЕЙСКИ) ФИРМИ ПО НАШИТЕ МАГИСТРАЛИ . В същото време избиха животните на хората в малките населени места и ги принуждават да купуват гмо меса от големите ЧУЖДИ големи магазини.

233

Анонимен

преди 4 години

ИЗВЪН СОФЕТО ДУПКИ.БЪЗЕ И КОПРИВА!ПРОПАДНАЛА ТИКВАРИЯ