48

Анонимен

преди 4 години

по-големи руски агенти от поповете няматова, че са болни мозъци е друга темада си образоват стадото, лошо няма, но да не се месят в светсия живот

47

Стоп Барневерн

преди 4 години

ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ НАШИТЕ ДЕЦА!

46

Анонимен

преди 4 години

Да обобщя стадото излезе да протестира понеже медиите го манипулираха и стадото се обърна против стратегията за развитието на децата даже без да я е чело. Същото беше и с истанбулската конвенция.

45

Горд Българин

преди 4 години

Вчера Норвегия беше осъдена в Страсбург от Труде Лоббен и това ще се окаже много пагубно за Норвегия и сатанинската Барневерн! Протестите в България и по света ще се увеличават и увеличават , още държави ще се включат, защото хората ще повярват, че Барневерн може да бъде победен!Народите по света в момента подкрепят България в борбата й срещу най-голямото зло на 21-век Барневерн , а за Норвегия говорят с презрение , негативизъм и позор!

44

Путин помогни

преди 4 години

Бъдете с Русия ,тя ще скъши норвежкото зло !

43

Анонимен

преди 4 години

Боже,какво Стадо!Стои,хленчи и чака Бог да дойде и да го спасява...откого бе овце?От кого да ви спасява?Може ли да ви спаси от робското във вас?Нима си мислите,че Бог ви е дал Ум и Разум,за да блеет,като животинките овце?Бог няма да ви спаси,ЗАЩОТО Е ПРЕДОСТАВИЛ ВАШЕТО СОБСТВЕНО СПАСЕНИЕ,НА САМИТЕ ВАС!!!ДАЛ ВИ Е ПРАВОТО НА ИЗБОРА, КАКЪВ ИЗБОР Е,АКО СЕ НАМЕСИ ЗА ВАШЕ "ДОБРО"?!ЗАТОВА,ПРАВИТЕ,КАКЪВТО И ДА Е ИЗБОР,НО НЕ ОЧАКВАЙТЕ ТВОРЕЦА ДА СЕ НАМЕСИ В НЕГО!Овце ли сте,или човеци,зависи от в

42

до Горд Българин

преди 4 години

смеееех... айде де, направете нещо. Само в бъдеще време говорите, туй щели да направят, онуй щели да направят. Клоуни.

41

АНТИ

преди 4 години

Кашерните масони, действат ли действат !!

40

Горд Българин

преди 4 години

Посягайки на България и българите Норвегия и Барневерн си подписаха смъртната присъда , защото именно България ще унищожи най-голямото зло на 21 век - Барневерн идеологията , подкрепен от народите по света и света ще разбере, че с България и българите шега не бива, защото българите ще се борим до последно за децата си, а Норвегия не се е изправяла досега срещу народ , който не се предава до последно за децата си и това ще им струва много много скъпо!БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА И ДЕЦА НЕ ДАВА!

39

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ДОЛУ РЬЦЕТЕ ОТ ДЕЦАТА НИ

38

Нищо ново

преди 4 години

До анонимен 34: Като в сценката за ученика, който научил урока само урока за краставицата и за каквото и да го питат, все за нея приказвал. Хайде сега либералните напъни като джендърство, трети пол и т.н. да ги обясним с теориите на Маркс и Енгелс. Г'лупости на търкалета.

37

Миро

преди 4 години

Църквата и е през...Нали самите намесници са обратни.

36

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

НЕ ПИПАЙТЕ ДЕЦАТА

35

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Така както РИМ преследваше и убиваше християните. Така е и днес. Само, че познайте, кой е на в.л.00.с.т и кой е единствен кандидат за С00ДИЯ? Така и в бъдеще АНТИХРИСТ ще преследва всеки, който няма неговия белег - 666.

34

Горд Българин

преди 4 години

Абе Норрвегия/Барневерн и Ерна Солберг сериозно ли си мислят , че като подкупиха политиците ни с 1 милиард и 300 милиона евро българският народ ще си даде децата без съпротива? Сериозно ли си го помислиха? Е налага им се да им припомним на самозабравилите се норвежци и сатанинската банда Барневерн, че българите няма да си дадем децата без бой и няма да се предадем до последно, дори и след 01.01.2020г. законите да влязат в сила няма да се предадем и ще се борим до последно за нашите деца!

33

Georgia Guidestones

преди 4 години

Цялата власт да се даде на ГРОБАДЖИИ и така хиляда години. Докато Иисус не слезе и чрез СВОЕТО СЛОВО да убие главния ГРОБАДЖИЯ-мутра и сатанист.Сатаната му даде корона, КТБ парици, офшорки... Никой да не го пипа. НЕКА БОГ ДА СЕ ПОГРИЖИ ЛИЧНО СЪС ВСЯКА ЕДНА ГРОБАДЖИЙСКА МУТРА- НАЦИ!!!Дълго време да е на власт. Да продължава да вкарва по затворите още невинни хора. Да преследва така както РИМСКИ ИМПЕРАТОР е преследвал християните до смърт.Милиони паднаха за Христос. Милиони ще паднат.

32

Анонимен

преди 4 години

По-добре еднополови бракове, отколкото русофилия или веганство.

31

анонимен

преди 4 години

Някой друг забелязва ли, че разбиването на семейството е една от целите на комунизма и марксизма? През 100 години си пускат идеологиите отново, защото 100 години са равни на едно поколение и са достатъчни за човечеството да забрави 60-те милиона убити от ленин и сталин православни християни на територията на Русия и Украйна. Тогава "анти-семитизмът" се е наказвал със смърт, а преди около месец в америка вкараха подобни закони.

30

House M.D.

преди 4 години

Другарите кривославни празнослови кога ще напомнят на Кесаря, че преброяването е грях?

29

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се разрешат трансджендър и *** неутрал браковете. Това ще реши проблема.