66

Анонимен

преди 4 години

Нямаше ли свободна позиция за комисар на изгрева и залеза?

65

Анонимен

преди 4 години

Един от приоритетите на нашето евро-председателство беше за раирението на ЕС с присъединяването на страните от западните балкани. Но, ресора за разширяване на ЕС го дадоха на мъж, унгарец!!! Унгария, която се огради отвсякъде, за да се опази от бежанци. И която не й пука за квоти и наказателни процедури - не прие нито един. А познайте следващите 5 години с колко нови страни членки ще се разшири ЕС. Познахте.

64

Край

преди 4 години

Кефи ме подхода в ЕС. Определят си кой ще взима големите пари и после се чудят какво да измислят за какво да отговаря. Всъщност за нищо пред никой няма да отговаря. Нема да го бъде дълго ЕС.

63

e2-e4

преди 4 години

До АнонименХе-хе! Литовеца е по-калинка и от нашата Марийка! Ще взема заплата като комисар на морето-океан.

62

Анонимен

преди 4 години

А Шенген ще има ли?Питам за едни ***.илни приятели с IQ под 20?

61

до 60

преди 4 години

ти не си у ред, в Китай, има 2 българии като таселение в Лагери, дето ГУЛАГ е 5 звезден хотел в сравнение с тях!!

60

АНТИ

преди 4 години

До Эврапэйскый СоюзКитайския комунизъм си е добре.Не плачи много - много ...

59

що

преди 4 години

защо са закрили предишната комисия по цифровизация??ние така я развихме направихме я шизофризация....така е вземем комисия и после я няма иновации ни дават?? евала- много сме иновативни- ще им строим магистрали с дупкиможе да санираме европарламента..Боко срочно наредил да му пишат реч, как да изкара тази комисия най важна от всички ...или влажна ..

58

Анонимен

преди 4 години

МАЛЕЙ- РУСОФИЛИЯТА ИЗТЕРЯСА- ФЕЙК, ФЕЙК- РУСОФИЛИ НА БОРБА ЗА ПРЕМИНАВАНЕ В ЕВРАЗИЯ- ЕВРОПА КОФТАК А

57

Край

преди 4 години

Единствената полза от това ще е за госпожа Габриелова. Като ви виках да бойкотирате евроизборите щото това не е нашата кауза не слушахте. Сега подсмърчайте и чакайте хабер от госпожата некъде два месеца преди следващите евроизбори.

56

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

ЭСССР съмнение няма - номенклатура и Политбюро от другари Еврокомисари!! Жалко за Западна Европа, наистина се оказа, че Комунизъма е като СПИН - лекуване няма!!!

55

eeeee

преди 4 години

като .. care free е става за всяка дупка какви гении отгледал Винету в градината сиашколсунcare free ... нещо дето се използва при цикъл / пояснения за младите герберасти/ , защото това го няма обяснено във великата книга на еднокнижника

54

Бай Тошо, върни се !

преди 4 години

Върни се !!

53

Край

преди 4 години

Що само иновациите и младежта. Ми пунти пластиката и балеаторната еквилибристика на кой я дадоха.Сега разбрахте ли що англичаните напускат ЕС. Или трябва още да ви се обяснява.

52

KOSTAS LINKE

преди 4 години

ГРЪЦКИЯ ГЕНЕРАЛ МАРГАРИТИС СХИНАС -- ПОЛУЧИ НАЙ-ВАЖНАТА И ГОЛЯМА ОБЛАСТ НА ЦЕЛИЯТ Е.С. !'' ВОЕННА ОТБРАНА И КОСМОС '' !!А ВАШАТА КАКВА БЕШЕ , ММ ?

51

BGexit

преди 4 години

Като знаете кой стои начело на съюза - едно немско корумпе, мразено в родината си, и калинки като Гаргамел, накъде мислите, че отива ЕС?

50

жж

преди 4 години

За ББ не е важен ресорът, там нещо да дадат. По-важна е цифрата към него... Кой разбира, не разбира, какво значение има.

49

Нищо ново

преди 4 години

Царе сме в иновациите. Колко милиарда източиха от фондовете за "иновации", които всъщност са копия на някакви мега стари сайтове с отворен код.

48

Анонимен

преди 4 години

bg jenski svetoven rekord v skokovete oste si e svetoven i bulgarski...sled tova bg svetovno otkrivatelstvo na gospoja Stefka Kostadinova, moje da ima i novi bg otkrivateli v razlichni sferi na jivota. napred i nagore nadejdna Bulgaria!

47

Анонимен

преди 4 години

Подиграват ни се дипломатично или бият дузпата на някой?Да се чуди човек...