16

Куню

преди 4 години

Ай стига тази тема вече 2 години се чопли. Има написани правила и за работещи и учещи там. И не се отнасят са мо за българи и румънци ами за всички от ЕС.

15

Анонимен

преди 4 години

Елате да слугувате на Негово бостанско величество цар Пипон Големоврати.

14

Анонимен

преди 4 години

ДА се спасяват от Англия.Не са желани там много.

13

Анонимен

преди 4 години

Българите в Англия могат да започнат да учат испански и немски.

12

Анонимен

преди 4 години

Да се изправим като една истинска робска нация и да защитим правата на нашите си роби по целия свят. Може да бършем отзадниците на английските и гръцки бабеци, но и ние сме хора....европейски граждани.

11

Анонимен

преди 4 години

Достатъчно столетия Англия се е справяла и без български работници, ще се справи и сега. Нито ягодите ще изгният на полето, нито възрастните англичани ще останат необгрижени, нито домовете им ще потънат в прах, заради бъдещето отсъствие на източноевропейците. Просто достъпът до една хубава и развита държава за нас ще се затрудни значително.

10

Анонимен

преди 4 години

Ама раазбира сеее...сега Бългрия трябва на официално ниво да се вдигне да защити берачите на ягоди и цветя. Кой си позволява да тормози нашите бачкаторчета! Да се стегнем цялата държава и да защитим страхливците, които са избягали от нея, защото друго е да си *** в Англия...някак по-аристократично е!

9

Анонимен

преди 4 години

Идеята на ес е свободно движение на хора и ресурси. Излизайки от ес, Англия очевидно отрича тази идея, а и като започне да води собствена миграционна политика, вероятно коренно ще преосмисли присъствието на граждани от ес на своя територия. Така че най-вероятно, нашенците в Англия рано или късно ще трябва да обмислят други направления.

8

дедо Ташунко

преди 4 години

Ще започнат да бесят първоначално по 100 човека на ден. По-натам - както се договорят в долния парламент, камарата и лордовете и Нейно Величество Бабусята.

7

Анонимен

преди 4 години

Вместо да работят за Родината си България тая пасмина е тръгнала в чужбина да стават слуги. Каква е съдбата на слугата? Господарят накрая го изритва с шут!

6

Анонимен

преди 4 години

Дреме ми на финтифлюшката какво ще стане с тези индивиди! Остава и тях да ги мислим!За мен имигрантите са предатели, които са изоставили родината си, за да слугуват на други нации. Спомнете си лафа кой пръв напуска потъващия кораб...Малцина са особено успелите сред тях, повечето са мизр.ници, които са били зле в България, зле са и по света. Просто, защото толкова им е акъла.

5

до 3

преди 4 години

То никой няма да те гони ама познай какви репресии ще има срещу европейците след Брекзит.

4

Анонимен

преди 4 години

Англия ще замирише на развалени ягоди. Шотландия ще надува гайдата. Северна Ирландия ще позеленее от зор.

3

Анонимен

преди 4 години

никой никого няма да гони , не са толкова глуупави англичаните , те са по тънката сметка.

2

Анонимен

преди 4 години

Бохчите на рамо и накъдето вятъра задуха, само не обратно у ***.

1

Анонимен

преди 4 години

Който е учил химия ще може да произвежда експлоозиви за ИРА. В началото ще направи една демонстрация на Bonfire и ако го одобрят ще има много работа, защото цялата страма е газифицирана.