58

Анонимен

преди 4 години

За малцината оцелели след 20-30 години, на разположение ще бъдат шепа баячки и билкари, а лекари ще има само в спомените.

57

Анонимен

преди 4 години

Разделете 3 милиарда бюджет на броя лекари и после ми говорете че работят за едната хипократова клетва. Това че едни взимат много, а други нищо мен не ме интересува, аз си плащам и данъците и здравните и всички такси които трябват и не съм доволен от това което получавам. Реформирайте си системата, нито пациентите са доволни, нито добрите лекари, които напускат България.

56

Анонимен

преди 4 години

Болницата няма да ви спаси от смъртта. Единственото, което правят лекарите, е да направят прехода към смъртта малко по-лек. Ще ви бият някакви обезболяващи и пак ще си отидете от света. Богатите също ще умрат. Всеки го чака гроб. Язък им за алчността. Човек и добре да живее умира и друг се ражда. Тъй върви света, без значение богат или беден. Но на богатият по не му се мре.

55

Анонимен

преди 4 години

България си заминава... Страх ме е да отида на лекар, където някакъв си е купил диплома за лекар и ще ме лекува. Свършено е с България. Ако зависеше от мен, всички управлявали България последните 30 години ги изправям на стената и ги разстрелвам, с изключение на Жан Виденов. Той единствен не открадна нищо от народа. Първи Тиквата е за бесилката. 10 години е на власт и съсипа България.

54

Анонимен

преди 4 години

Най-голямата корупция е в МУ София!Пълно е с чужденци,които плащат по 700-800 евро за изпит и после тези ще лекуват хора.

53

БПФ

преди 4 години

Въпрос на приоритети на управляващите. Докато не бъде унищожена герберастката чума, чийто основен приоритет са хъхpeците и чиновниците - но не и важните за всяко едно общество хора - все по-зле ще става. Отделно НЗОК е недофинансирана, защото 2/3 от населението НЕ плаща осигуровки - именно тия: хъхpeци, чиновници, ушеви свинюги, садии, прокурори - и прочее измeт.

52

Анонимен

преди 4 години

Да бях десетина години по млад да завърша докторче, и да правя парички.Това е новата мечта.Влиза се с ниски оценки и не е нужно много да се учи. В държавата на едникнижниците всеки се спасява както може поединично.Тоя народ е приключен.

51

Анонимен

преди 4 години

Търговци в храма и здравето вече е стока.Парица царица.Упадък и ниски страсти .Лош късмет за младите а още по лош за нормалните които са малцинство .Кошмарът е пълен и е страшно безнадеждно.

50

Анонимен

преди 4 години

Здравеопазване и образование-на ***.Всеки втори лекар е над 50 г,защото сме стабилни.Държавата,закрила 1084 учелища поема ресор "Образование и култура в ЕС.защото сме много физ културни.

49

Дирижабъл

преди 4 години

Да добавя и че контролът върху разните медицински представители е проформа. Това са хората, които пращат джипитата ви на курорт, а в замяна те ви изписват магически имуностимулатори независимо от заболяването ви.

48

DivockХампарцомян

преди 4 години

Не се наядоха тези. От един месец не мога да си намеря доктор в Пловдив, всички в отпуска в Гърция за по няколко седмици. Уж много бедни, уж много работели.

47

Анонимен

преди 4 години

"Видяла жабата, че подковават коня, па и тя си вдигнала крачето"!!!!Демокрацията не е за нас, бе.....Бай *** превръща свободата в анархия!Само г-жа Диктатурата вирее по нашите географски ширини!Останалото - "мераци на глуп...ци"!!!!

46

Хехе

преди 4 години

Това че бедния умира всеки ден а богатия веднъж е утешвнието на богатите че въпреки всичко ще свършат в пръстта.Спокойно деца никой няма да се измъкне жив гарантира за това.Подписвам се под този документ.Никое ко.еле няма да се измъкне живо.

45

Таня

преди 4 години

За съм на 57г и тия лекари 50г+ са ми набори,ама когато влизаха да учат навремето бяха с отлични дипломи и пълни шестици от изпитите,а сега СУ обяви 30 свободни места за "Медицина".Ха познайте какви доктори ще лекуват внуците ми и как да не търся по възрастен лекар за преглед.

44

Легендата

преди 4 години

Не трябва ли да има някакви изисквания за платените прегледи? Влизаш и те таксуват 40 лева. Ако не знаят какво ти е, или го сбъркат, или те препратят към друг, не ти връщат дори част от парите. Камо ли пък някой да е получил обещетение от лекар при доказана малпрактика. Жал ми е за качествените млади лекари, които са под един процент и рано или късно, ще бъдат претопени сред останалия ***.

43

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е липсата на усойчивост на институционалния капацитет. Решението е да се осигури устойчивост на институционалния капацитет.

42

Мейстър Емон

преди 4 години

Кога ще ги хваннат по медицинските университети. Частен прием, ала бала и накрая излизат едни нахални некадърници.

41

АтанаСпорМюнхен

преди 4 години

Онези ТЕЛКаджии, които източиха милионите с арабите какво стана с тях? А нас ни цоцат и събираме капачки. Всички престъпници, независимо от професията им, трябва да са по затворите.

40

Анонимен

преди 4 години

При соца нищо не беше безплатно, нито здравеопазване, нито образовение. Всичко трябваше да се изработи, и едва тогава се ползваше и получаваше като дивидент. Директорът на завод, и обикновент шофьор, и селскостопански работник, и Генералният на БКП, и учителят, и геологът - бяха РАВНИ в правото си да получават "дивиденти", формирани от работата на фирмата Държава.. Като цяло и партийните секретари, и обикновените работници получаваха толкова блага и възможности, колкото и чистачката на селсъвета

39

ДинкоАТВ

преди 4 години

Това им признавам на ромите, че не си оставят каруцата в калта. Ксто усетят, че някой от докторите ги работи скачат всичките. Ние като сме прости мълчим, а те ни трепят, защото били взимали малки заплати. Да ви кажа повечето са толкова некадърни, че и това им е много.