74

Хмм

преди 4 години

В тази връзка нашите сега се сетиха, че са незаконни, а в същото време няма как да си я "озакониш" (т.е. регистрираш). Вместо да върви срещу гражданите, общината и държавата трябва да измисли вариант, който е удобен за всеки. Регистрация на тротинетка онлайн в някаква форма, описвайки собственик и параметри би трябвало да им е достатъчно. Ама дай да забраняваме наред, когато маса народ вече си купиха Ел. тротинетки. В нашият офис много хора си взеха и ги ползват ежедневно - всички са над 35г.

73

Марин

преди 4 години

Диваци сме били диваци и ще си останем.

72

До 82

преди 4 години

Ти с глава в земята ли живееш? Lime е най-голямата компания в света, предлагаща скутери под наем. Частно финансирана е. Какви еврофондове, какви 5лв. Останалото е просто мода. Цените на ел. тротинетките паднаха доста в последните години и много хора по цял свят започнаха да си купуват. Компактни са, за разлика от велосипед, и лесно може да си ги прибереш в офиса, заведение или градски транспорт.

71

ЮнкерИшиаса

преди 4 години

китайците, ...... и тайванците правят дъмпинг на *** си по цолея свят. подкупните местни мижетурки им дават обществени места за паркинЗи. в швейцария също пробваха, дори с колелета. удавихме ги в езерото. макар че сега има швейцарски и създават същите проблеми като в софия.

70

Анонимен

преди 4 години

Всъщност знае ли се от къде и защо се пръкнаха тези тротинетки? Да не би да е пак някаква заигравка с кинти по Евро Фондове,или ,,самоинициатива'' на Общината с ,,народни'' пари.Мирише на крупна кражба на държавни средства. Да се намесва ДАНС там,какво чакат още?

69

Пепи

преди 4 години

До ТатоКаруцата има регистрационен номер.Всезнайко

68

реал

преди 4 години

вижте какви злобни нещастници радват се за злото и какво от тези тротонетки за малко книжки и категория ще искат такава простотия няма никаде в планетата земя

67

Анонимен

преди 4 години

Хабиб. Абу Даби.

66

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

КАКВО Е КАРУЦА КАРУЦАР ТРОТИНЕТКА ТРОТИНЕТКАР

65

Мунчо

преди 4 години

Тротонетките замърсяват околната среда.Треби да имат катализатори и магнити,които да улавят електроните излизащи от ауспухът им,в резултат на ядренният синтез в рамката.И аз да напиша една глупост,както катаджията.

64

сульо

преди 4 години

До АнонименКак кой разреши да се карата LIME в София? този на когото са си платили....

63

Анонимен

преди 4 години

Гледай забрана за всички тротинетки, с изключение на тези за наемане. Ей хора, шега ви се струва, ама тея правят сериозни пари от нищото. Големите им рзходи отиват за адвокати ...

62

Анонимен

преди 4 години

"В него е записано, че е нарушен текст от закона, който казва, че по пътищата за обществено ползване се допускат само моторни превозни средства и ремаркета, които са регистрирани и са с табели с регистрационен номер."Всички помним, че първата работа, когато ни взимаха колело, беше да отидем в кат, да ни го регистрират ... Хайде стига. 95% от тея машинки, не могадат да вдигнат, колкто може един 12 годише на колело.

61

Тато

преди 4 години

Каруци може, а тротинетки не. Айде да ме хванат КАТ, когато си взема тротинетка. Ще им спирам , ама в друга вселена.Това е безобразна анархия. Индианците мъчат конете, създават хаос, птп-та и все се измъкват...

60

Анонимен

преди 4 години

Имам ел.велосипед и е супер машина с голям багажник и е супер, но само за страни в които има хубави велоаелеи, а не две черти на пешеходната зона, че да се разкарват всякакви ...

59

Анонимен

преди 4 години

До Куче влачи рейс!:)"Интересно колко е дотирал ЕС, за вноса на тези Ел.скутери"Nищо. Lime e американска компания и се възползва от факта, че за вноса от Китай, на електрониката не се плащат толкова високи мита (води се електроника а не превозно средство), а цеата е много ниска, защото се поръчват в 6 цифрени бачове, вече. Да не, реализират почалба от 25-40 лева, при това с парите ,които плащата за да ги зареди някой. След 30 дена се чупят и карат нови и са на по 30-40% печалба

58

Mudyu

преди 4 години

А ел. велосипед, и той е с мотор и не е регистриран.

57

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Поредното демократично безумие : Разрешават продажбата на нещо ,което не може да се използва ,без регистрация . Така УМИШЛЕНО се създава хаос ,нарушения ,престъпност."Реално погледнато, можеш да си купиш автомобил, без да имаш книжка. Всъщност, няма никаква законова пречка, дори и 15 годишен да има автомобил. Просто не може да го кара :)

56

Анонимен

преди 4 години

Не е до скутерите ... ъъ торитнетките ... дали са опасни или не.Опира до лобито. Lime, сега са дали на когото трбява. СЛедователно, ако искаш да си купиш скутер, ще е нелегално да се кара, но само техните ще са легални. Все едно, такситата, да забранят на хората, да притежават автомобили :)А и тоя палчлко също е в играта. Всеки знае, че никой не го понася и го вика, да прави золуми, за да "насочи общественото мнение".

55

man

преди 4 години

тротинетките да са ни проблема.. а каруците, разбитите пътища, джигитите?