16

Анонимен

преди 4 години

Я, образование... Нямате ли някой ресор за борба с мафията и организираната престъпност, там сме номер едно ахаххахах

15

Ердоган е истинският

преди 4 години

Сив кардинал на Европа в момента и докато западната аристокрация остави Симеончо, синчето му и техните юпита да ви разгонят фамилията по една линия, Ердоган го направи по друга линия възползвайки се от изгодната опортюнистична ситуация, която "случайно" съвпада напълно с доктрината на Ататюрк. И когато Фенрир си получи своето за да си зарадва антирелигиозното поколение, когато западната аристокрация си прокара всичките мръсни номера за да унижи бившия източен блок. Ще разберете защо Виденов каза

14

Искате доказателство

преди 4 години

Умира кобурга и с очите си ще видите доказателството, умира Трифонов и сами ще видите доказателството ... и повярвайте ми не искате да умирам аз, защото доказателството няма да ви понесе!

13

Аз твърдя друго!

преди 4 години

Не българският народ и не българската интелигенция са недорасли отрочета в аналната си фаза, а българската "аристокрация", която не е способна да спази основният си закон и даже не си е прочела основният закон! Особено бившият "монарх" и неготе слуги от БПЦ, който се явява и фалшивия сив кардинал!

12

ха-ха-ха

преди 4 години

С нетърпение чакам Бибитко да ни обясни каква стана тя - от дигитализация (Габриел) и въжделения за кибер-сигурност ни дадоха образование и култура и то с премиер изрекъл култовата реплика "аз съм ***..." И сега евроснахата къде ще я набутат след като няма да отговаря за дигитализацията (явно там се е провалила напълно)

11

Анонимен

преди 4 години

Кьорфишеци,във вторник ще се разбере! Дайте сега да разискваме клюки!

10

Анонимен

преди 4 години

Само като си представиш какви капацитети са в ГЕРБ и почваш да го съжаляваш тоя съюз ахаххахахаха

9

избирател

преди 4 години

Намерих статия.Извинявам се!По мое мнение,трябва да е преди тая за Ердоган,но.....

8

избирател

преди 4 години

Глуповат човек съм и нямам фейсбук,но съпругата ми казва,че имало много протести в България,по повод стратегия за детето?Питам Вас,защото на тоя "СВОБОДЕН" сайт не може да се разчита.

7

Василев

преди 4 години

От образованието и културата започва всичко друго останало, и тя е в основата на успелите народи и цивилизации!!!Да не мислете че немската извънземна индустрия няма тил и не е подкрепяна от немското образование и култура!!!Агент Тимъти Вайлс!ЦРУ!!!

6

Анонимен

преди 4 години

Язък за дуенето:-) Не сме били искали поста Върховен комисар по външната политика, защото сме искали такива с високи технологии:-) А истината е, че никой не е предлагал от България да е външния министър, нито който и да е ключов пост.

5

ай сиктир

преди 4 години

Е те сега на Европата и се разказа играта.

4

Анонимен

преди 4 години

От 2 че да се лицемерничи, лъже и патриотарства е ключа към социалния възход.Дано не стане, след нашето управление акл в ЕС е имало нещо не дегенерирало вече и то ще е.България на тема оразование е похвала да я наричаш дъно, щото е по-долу и ог него.Тук образование е нещо, на което се гледа като досадно задължение,не , като на ценност за американци, евреи и българи има само една ценност пълната банкова сметка.

3

брях

преди 4 години

Опраихме компютрите на европата,ся е ред и на образованието.Божкеееее.....

2

Анонимен

преди 4 години

Ние нашите ученици ги оставихме да се превърнат във въоръжени гангатери с подкрепата и на безотговорбните родители и на мислешите само за заплатите си учители и им оставихме ценностите да се формират от чалгата, че мисълта ми е на какво ще учим ние учениците от ЕС.Сигурно на новите национални ценности, че насилието е много яко,безрабоения секс и силиконовите ци.ци също, че да си мутра или елитна пристотутка е върха, че да си злобен е добро и че да си тоталитарист или платен *** е гот и разбира

1

Анонимен

преди 4 години

Държавата с най лошото образование взима образованието на ЕС?