84

Анонимен

преди 4 години

До кога медиите ще пишат за един провален кандидат спортист?

83

Активист на БКП

преди 4 години

Когото Бойко Борисов е подкрепил-пада ! Подкрепи Цецка Цачева -падна ! Подкрепи Григор Димитров-падна ! Подкрепя Фандъкова и тя ще падне !!!

82

опетков

преди 4 години

Коментари на полу и пълни ****оти, нямащи хабер от играта тенис и никога не хващали ракета. Григор играе все по-добре и следващата седмица ще бъде под номер 25, осъществил скок със 53 позиции нагоре. Всеки тенисист в първите 100 е достоен за уважение и адмирации. Тенисът е жесток спорт и класациите показват динамично кой си и къде си в световния тенис. Само с един мач Григор популяризира България много повече отколкото всичките нещастни плювачи, взети заедно и за целия им живот.

81

АнонимеН

преди 4 години

ИЗОБЩО НЕ СТАВА ДУМА, ЧЕ РУСНАК ГО Е ПОБЕДИЛ!! И АФРИКАНЕЦ ДА БЕШЕ ПАК СЪЩОТО!!!ХАРЕСВАМ ИВЕТ ЛАЛОВА! СТОИЧКОВ СЪЩО, ТОЙ ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ХАРЕСВАН!НО ТОВА СЪЗДАНИЕ ДЕТО ИГРАЕ САМО ЗА ПАРИ НЕ Е НИКАКЪВ СПОРТИСТ ТАКИВА ГИ ПРЕЗИРАМ!

80

ss

преди 4 години

Както чета, даже не сте си направили труда да гледате мача, ама иначе знаете! Гришката се бори здраво, но оня просто имаше ден!

79

до 109 Николчо

преди 4 години

ми твое право.

78

АнонимеН

преди 4 години

НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ПРИКАЗКА!!!СЪС 2 ИНЖЕКЦИИ БИАНАБОЛИ, АДРЕНАЛИН И ДЕХИДРОТЕСТОСТЕРОН ПОБЕДИ ДЯДО ФЕДЕРЕР КОЙТО НЕ СЕ ОТКАЗВА САМО И САМО И ТОЙ ДА ПРИБЕРЕ НЕКОЙ ЛЕВ ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е ВЕЧЕ НА 60 ГОДИНИ ! ВЪВ СПОРТА ВЪЗРАСТТА СЕ УВЕЛИЧАВА С 50% ЗАРАДИ ПО-БЪРЗОТО ПОХАБЯВАНЕ НА ТЯЛОТО!

77

Никол

преди 4 години

Ми не го обичам. Лошо ли е?

76

Анонимен

преди 4 години

Ей каква небивала радост, че един руснак победил българин. Няма такива *** като вас. За вас Григор трябва да се мрази и осмива при всеки един удобен момент когато загуби. Дребни и долни сте.

75

Анонимен

преди 4 години

Този е достоен колкото Герб и ББ. Мишеловци

74

това е живота

преди 4 години

Да е жив и здрав Гришо , дай Боже на всеки родител по един такъв син !Достойни постижения ,достойни приходи ,пък и симпатяга .моите дрислувци кой ги знае ?-само ядове и проблеми ,*** и те да са живи и здрави !

73

Захарова от RUSIA

преди 4 години

Захариева !!! Екатерина !!! Екатеринушка ! Русия продължава репресиите над България и ГЕРБ ! Слава ! Слава ! Слава !!!

72

мачкай охлююююв !

преди 4 години

дори 10% от българите надали го подкрепят този ! Защо ли ? Ами защото - ОТКАЗА ДА ИГРАЕ ЗА НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР ПО ТЕНИС НА БЪЛГАРИЯ ! ОТКАЗА ОУПЪНА В СОФИЯ ! ОТКАЗА ДА РАЗВЕЕ НАЦИОНАЛИЯ ФЛАГ ! ОТКАЗА ДА БЪДЕ ЧАСТ ОТ ОТБОРА НА ОЛИМПИЯДАТА И ДЕМОНСТРИРА САМОСТОЯТЕЛНОСТ А НЕ ЧАСТ ОТ ОТБОРА ! Еми - да пада колкото може повече този путиьоо марийкин , и изобщо не ми пука дори за него а така мислят и повечето ни съграждани ! Бойко го подкрепя но не и народа ! Извода каквъв е сами кажете ?

71

Анонимен

преди 4 години

Псевдобългарина със старите каки дето му се качват на главата го би едно голобрадо руско пичлеме

70

Анонимен

преди 4 години

На умряло Дришу нож вадят.Манекенката толкова може, Федерер сам се би.

69

Активист на БКП

преди 4 години

Григор падна ! И ГЕРБ ще падне през октомври !!!

68

Троля

преди 4 години

Защо да е свършила приказката, бре? Не отписвайте Медведев, той има шанс да победи Надал. Така загубата на Гришо би била по-престижна, ако е загубил от шампиона.

67

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Путин е виновен!

66

Анонимен

преди 4 години

Гришо може само да носи ракетите на Медведев.

65

Анонимен

преди 4 години

Григор никога няма да бъде голям тенисист.Винаги ще си остане посредствен.Цяла пропаст го дели от истинските шампиони.