16

Хмм

преди 4 години

Като няма какво да пишем и започваме да си ги измисляме.

15

Анонимен

преди 4 години

Австралия е дива страна, да ходи някъде да дивее сама по степите да пасе с птицата Ему! Не е нужно да вилнее сред хората, които правят нормални неща, а и такива, които не винаги се харесват, но това е да си в общество!Нереални претенции на някаква леко луда, застаряваща лелка!

14

Анонимен

преди 4 години

Така в Австралия верига веган кафета са пред фалит защото сложиха мъжки данък на продуктите си т.е. за мъжете е било по-скъпо.

13

Анонимен

преди 4 години

Само "риба подушвала", не може да се "наслади на задния си двор". Няма ли кой да го оправи това момиче. Нали имахме наш човек в Ав$$тралия, Сидни.

12

Анонимен

преди 4 години

Е толкова ли няма австралийски петел дето да я закове веднъж и завинаги.

11

така е

преди 4 години

До zeusНе е единствен случай.Джонатан Янив е обемист чичко, който се мисли за жена, държи да се обръщат към него с името Джесика и в момента се опитва да съсипе живота на 16 служителки в дамски салони, които са отказали да му направят лазерна епилация на гениталиите. Едрият биологичен мъж обвинява жените в трансфобия и дискриминация пред трибунала за човешки права в Британска Колумбия, Канада. Той ги съди защото са отказали да му направят интимната процедура бразилски бикини нат..те.

10

Анонимен

преди 4 години

Е и кво като е веганка и мен ме дразни барбекюто на комшито като не съм поканен.

9

психолог

преди 4 години

Веганите са като хомофобите. На едните им се плюска месо, а на другите им се искат ласки от собствения пол, но го отричат !...Бълват омраза, най-вече към братята си по наклонности...

8

Анонимен

преди 4 години

Тези изродени нео-либерални иделогоии от запада тихомълком се прокрадват и към България, а *** си чоплят носовете.

7

Анонимен

преди 4 години

А къде остава изконното право на хората да се хранят пълноценно и приготвят храната си по един от общоприетите начини. На барбекю се печат и зеленчуци. Австралия е голяма, да си намери друг дом, но по-далеч от коренните жители, защото те също не ядат сурово месо.

6

смях

преди 4 години

Сори обаче, да ти сложат барбекю с риба до градина е гадно. Тук изобщо не става въпрос за това, че е веган. ***, ако му сложат на съседната терасата барбекю с риба ще ореве орталъка. Ще станат боища и сеч. А тва с децата и лампата е тъпо.

5

Лопе

преди 4 години

Аман от вегани! Не стига, че ще те надживеят, ами накрая ще дойдат нагроба ти да опасат цветята.

4

Анонимен

преди 4 години

На такава комшиика и го пускам от високо и нещата тръгват по мед и масло. Нямало ли е някой да си го прежали бе.

3

Фен

преди 4 години

ахаха, и почвам да бегам бате:):0:)

2

маркиз дьо саП

преди 4 години

Пази Боже от стари моми!

1

zeus

преди 4 години

Хаха, лyдите почнаха да съдят нормалните...