107

Анонимен

преди 4 години

Най-после и тя разбра дали ще се кандидатира, но трябваше да й кажат

106

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен: "сеКат" се пише, освен ако не си от Плевен... :D

105

Анонимен

преди 4 години

Фандъкова отсече.....__________________Сечат се дърва .

104

Модерното

преди 4 години

Тя досега беше кмет на Младост и районите около него.Сега иска пак, за да им построи парк???А в райони като Връбница не е стъпвала за 10 години управление! Защо?Защото там има квартали като Модерно предградие, Толева махала и Волуяк. А те нямат улици, канализация, тротоари, през студените месеци въздуха е най-мръсният в София, а там живеят нормални деца, които растат в тази среда създадена от нея???Как се чувствате г-жо?

103

Анонимен

преди 4 години

Какво направи Фандъкова освен, че краде на поразия.Продължи презастроването на София.Досъсипва надземния транспорт на София.При строежа на метрото метростанциите са с много по-къси перони от първите метростанции, което означава и проблеми с метровлаковете.Влоши значително оргнизацията на движението и паркирането.Нищо не прави за чистотата на въздуха в София, замърсяван редовно през зимата с фини прахови частици от отоплението в определени квартали като Христо Ботев и т.н.Улиците са в лошо

102

Хаха

преди 4 години

До 104 че вече не ти ли е ясно

101

Анонимен

преди 4 години

Ако тази *** пак спечели вече ще е ясно, че тези герберасти яко фалшифицират изборите.

100

Анонимен

преди 4 години

От София вече не става европейска столица, защото Фандъкова я превърна в Могадишу.

99

Анонимен

преди 4 години

Да бе верно, вие представяте ли си да бехме избегнали руското робство. Та София сега щеше да е по-хубава от Виена и Париж. Нямаше да има панелни гета и кресливи селяни бивши комунисти. Какъв хубав живот леееелееееееее.

98

Анонимен

преди 4 години

Другарко учителке не усещаш ли че ставаш нагла. Тук си израснала ли.Какво да кажа аз който съм пето поколение в София и ми писна от такива израснали. Заради такива като теб си продадох апартамента на бул. Георги Димитров и се преселих на 20 км от София. Омръзна ми от миекащи плюещи и пик, ещи по булеварда на който прадедите ми са живяли. Омръзна ми от нагли сеяндури.

97

Анонимен

преди 4 години

Пак ли ***!А стига ти толкоз!Направи София на пернишко гето!

96

Анонимен

преди 4 години

Докато се чудите за коя левица гласувате, аз ще си гласувам за автентичната десница.

95

0

преди 4 години

На крак, о парии презрени,на крак, о роби на труда!Потиснати и унизени,ставайте срещу врага!Нек' без милост, без пощадада сринем старий, гнилий строй!Светът на нази днес се нада,напред в решителния бой!

94

До 87 фашиста

преди 4 години

По БВП на човек от наслението преди 1944 година България е била на едно от последните места в Европа - само преди Югославия и Румъния. За стандарта на живот четете едно изказване пред Народното събрание на 12 март 1940 година на депутата Серафим Георгиев. Мизерията, която описва е потресаваща.

93

ташак

преди 4 години

ЗАБАВНО Е КАТО НАПИШАТ, ЧЕ ТАЯ ЖЕНИЦА Е "РЕШИЛА" НЕЩО" ХИ ХИ ХИ

92

ПроСоТо

преди 4 години

"Кръв повръщам,власт не връщам"..."Хубавице сивоока!"...

91

дедо Ташунко

преди 4 години

Тази смешна женица, учителка по руски език, дето на 2 магарета не може да раздели наръч сено, отдавна трябваше да се скрие някъде. Понятна, Фандрънкова? Освен архитектчето донякъде, други достойни кандидатури не виждам. София и софиянци заслужават по-добра съдба!

90

Анонимен

преди 4 години

Бих гласувал за Манолова само защото ми писна от арогантността на ГЕРБ, демократи и озверели русофоби. Иначе Фандъкова лично добре работи доколкото може, жалко за нея.

89

Яна

преди 4 години

Срам и резил! Оставка!

88

Анонимен

преди 4 години

Оборище, оборище гейско сборище. А кой живееше на Оборище?