32

Анонимен

преди 4 години

Абе "запознат" като са читави тези хора и са видяли, че другарче то им, с което са тръгнали от София го няма цяла нощ и цял ден, защо не са потърсили полиция да помогне да го намерят?

31

Анонимен

преди 4 години

Ясно е, че версията да се е загубил отпада. Няма загубване 7 дни, нито тогава се е загубил а е дал координати за помощ. Единствено може да е жив ако се е изплашил и се крие умишлено. Ако не е така, то онези от същата палатка крият нещо.

30

Анонимен

преди 4 години

МВР може да намери по фейсбк участващите в партито,след като там са се разбарли за него. Те са свидетели,все някой нещо е видял.Надрусан,трезвен все ще се намери,човек е ,а го няма никъде. МВР какво казва по случая?

29

Б.Борисов

преди 4 години

По една пържола за кучетата на горските имате от мен.

28

Запознат

преди 4 години

Аз съм бил на такова парти на север от Шкорпиловци,имаше много надрусани но за едно съм сигурен,хората по тези партита са читави и се забавляват,там пак бяха повечето чужфенци,според мен се е загубил....

27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32"Абе я ни открехни как се пращат тез координати?"Повечето приложения за чат имат опция "изпрати координати", така че изобщо не е трудно

26

не бойте се

преди 4 години

Б.Б скоро ще извади поредния *** сценарий...всичко ще бъде разрешено, дори да не е истина. Дано тази отчаяна майка види сина си жив и здрав!

25

Анонимен

преди 4 години

Ясно е че е избягал от партито. Защото е станал свидете на нещо.

24

Анонимен

преди 4 години

Ужассс, егати нелепата ситуация! А всички коментиращи, утре децата ви като се "надрусат "и изчезнат, да не се чудите защо ви сполетява!!!

23

Анонимен

преди 4 години

Няма начин да не "излезе" случая. Службите като подложат компанията на кръстосан разпит и ще излязат разминавания. Все пак дано човека е жив и здрав!!

22

Анонимен

преди 4 години

Абе я ни открехни как се пращат тез координати?

21

Анонимен

преди 4 години

Путин,руските хакери и руската мафия са го отвлекли!Боцата не е виновен,че из разни пущиняци се правят наркомански сборища под носа на МВР!

20

Анонимен

преди 4 години

И според мен е бягал от тези хора. Избягал е в гората, обадил се е на баща си, дал е координати и не е останал на мястото, защото е продължил да бяга. Ако е халюцинирал, а приятелите му са невинни, щяха да го търсят и да се обадят на 112, че е изчезнал, да се спрат и разпитат всички хора там, преди да са заминали с колите.

19

Анонимен

преди 4 години

Ей тая Варна става все по надрусана.

18

Анонимен

преди 4 години

Някой от младежите, които са били там, обадил ли се е да разкаже какво е станало, открити ли са тези хора? Не е възможно никой да не знае нищо, щом са били заедно. За да се обади за помощ от гората, значи е бягал от мястото и от тези хора. Дано не са му сторили нещо лошо. Да тръгнеш така с непознати е безумие.

17

Антон

преди 4 години

Ама какво го мислите толкова, работата е ясна. напили си, надрусали се, получили халюцинации, някои отключили шизофрении, този може да е изяден, разчленен или жив погребан някъде. На хора намираща си под действието на медикаменти не се знае какво може да им дойде на акъла.

16

Анонимен

преди 4 години

Баси дрогата още ли не го е пуснала, това е варненско все пак ,не сибирската гора че да не успее да излезе все някъде на пътя за няколко дни

15

Анонимен

преди 4 години

Като се надумкаш с гъби и други халюциногени, и в морската градина ще се изгубиш.Ако е бил в съзнание и е говорил с хора, че и изпратил координатите си, най-елементарното нещо е да стои и чака някой да го прибере. Това не е джунгла, да се чуди как ще изкара една седмица, докато дойдат спасители. Просто историята не е такава, каквато е описана.

14

Анонимен

преди 4 години

Май има нещо вярно че по варненско изчезват безследно хора.Сега си спомних случай за един германец, май беше преди 5 години, дето последно го видяха да бяга от летище Варна към гората на Аксаково и досега не са го открили.За мен този случай също се очертава мистериозен.Както по долу написаха това не е някакъв балкан че чак да се изгуби човек, не знам.

13

Менто

преди 4 години

Да пази господ от технопартита.!.