19

Анонимен

преди 4 години

Задават се избори и училище. Гледайте пак как държавата в лицето на управляващите се грижи за кърлежите.... Безплатни учебници, помагала, тетрадки, моливи, химикалки, блокчета и боички за дадени етноси до 4-ти клас, безплатни закуски и ги събират даже по бараки и махали. Отделно плащат детски на онези, които са ги направили и отделно им плащат по избори пари в брой и хранителни продукти.Кой плаща ли??? Плащат безправните работещи българи, за които няма никакви помощи, никакви бонуси!

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Олигофрена си ти. Превнативно ако имаме закони смърт за убийство,за изнасилване 20 години,за педофилия химическа катрация и затовор 20 години ще намалеят тези престъпления.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 26Всичките ни пролеми са от както сорос ни отвори обществото. Няма държава,има я ясамо да налага данъци и такси,и да съсипва живота ни с антинародни закони.ЕС е същата работа.

16

Анонимен

преди 4 години

Абе вие повечето сте напълно oткaчили ... Държавата да не е Биг Брадър да следи всеки и да знае ,какво става в главата му...Откъде да знаят в МВР кой е решил да убива или изнасилва...? Аман от *** в тоя сайт...

15

Анонимен

преди 4 години

9 родени ромчета срещу 2 българчета! И тази тенденция е устойчива през последните години, за съжаление. За какви малцинства дърдорят всички политици??? Българите са малцинство безправно в собствената си държава!!! А, да, имат само да работят и да издържат вредните роми и политици, които ги унищожават целенасочено и методично.

14

Анонимен

преди 4 години

ЯВНО СИ ТРЯБВА КАСТРАЦИЯ ВСИЧКИ СОЦИАЛИСТИ В СЕЛОТО.

13

Анонимен

преди 4 години

Ако имаше държава и отговорни институции, това нямаше да се случва ежедневно. Няма воля за справяне с тези.... За по-малко от месец може да изчистят страната от тази вредна гнус, ресурси има, но не искат.

12

Коце кмета

преди 4 години

Културни особености на герберасткия електорат! Ама какво се чудим, той баш джинът от Банкя си вдигна незаконно къща в двора, та ние за някакви селски джинове ще се чудим... Все пак апелирам да пуснат всички джинове от затвори и арести, че гласовете за Тиквата понамаляха.

11

Анонимен

преди 4 години

Протестите трябва да са пред парламента, полицията, прокуратурата и съда, както и партийните централи, които основно отглеждат и толерират ромската престъпност, за да имат гласове.

10

Циник до 15

преди 4 години

Основната "грешка", в цялата работа е, че още се говори за "малцинство"Преди 2 години - фec. бг, писа, че след 10год. ромите в България - ще са 3 000 000.Скоро - те ще са мнозинство.Четох някъде - американски аналитик, специалист по балканите - прогнозата му е, че след 35 години - българите ще живеят в 4 големи града... А останалата теритopия ще е пълна с върлуващи ромски банди.Нещо като Лудия Макс в балкански вариянт

9

Анонимен

преди 4 години

Електората на ГЕРБ и ДПС в пълния им блясък

8

ГрудЮ

преди 4 години

Много ***, много нещо

7

Анонимен

преди 4 години

Изселване и лишаване от българско гражданство! Съвсем се развилняха при Борисовото управление тези ***....Няма ден без ромски престъпления и набези.

6

До 13

преди 4 години

Абе, Пустиняка..Що те е срам, да си туриш ника?Или и ти си хвърлил око на некое засукано ромче?

5

Анонимен

преди 4 години

Германия ги поздравява с песента: Чакаме ви.

4

Анонимен

преди 4 години

Подобни издевателства явно са системни сред сливенското шведско мнозинство, просто досега не се е вдигала гласност - все пак става дума за "културни"(приматни) особености.Хайде, след седмица - пак, само че някой друг ще поеме щафетата от Сотиря, докато и последният скандинавец не се изнесе при социала в Германия; в Столипиново вече бележим сериозен "напредък", давай, Сливен, не изоставай от комунистическия лозунг "много сте, силни сте" - марш барабар с трафикантите към Германия!

3

Циник

преди 4 години

Ако трябва да се процедира по закон... Стотици хиляди роми (думата е другата), трябва безпристрастно да бъдат съдени за педофилия. Колко оттях стават "бащи и майки" преди навършване на пълнолетие?

2

Анонимен

преди 4 години

Поправката за Съкратено съдебно производство бе внесена и одобрена от ГЕРБ за да може избирателите им да бъдат пускани на свобода, дори след извършване на тежки престъпления.Нужни са им гласоподаватели, защото усилено губят позиции

1

Анонимен

преди 4 години

Как не ви е срам да нападате електората на ГЕРБ.И то точно преди изборите.