9

Анонимен

преди 4 години

Всеки втори, и как го установиха, аааа сигурно са правили социологическо от ония дето питат 50 човека половината са съгласни, и после по телевизора изтърсват 50%от българите, в редки случай казват 50%от анкети раните, ама не казват колко са анкети раните.

8

Анонимен

преди 4 години

Като построят третия лъч на метрото, да пускат такса за коли. Преди това не е редно.

7

.

преди 4 години

Аз явно съм всеки първи, защото не искам, не стига, че плащаме за паркиране , ами и за минаване ли?

6

Анонимен

преди 4 години

Че то софиянци има ли? То в това поле имаше малко ама вече живее половин България там. Софиянци е неправилно изказано :)

5

Анонимен

преди 4 години

Докато гербавите са на власт, всяка "мярка" е просто крадене на едни пари от всички.Помните ли зеления билет? А да помните, да е въвеждан? Да не говорим, че и сега общината има много правомощия, ама не се ползват, щото няма далавера.

4

T

преди 4 години

София е лошо проектирана и няма свързаност между различните части без да се премине през центъра. Това е умишлено, за да има контрол при размирици. Как ще ходят хората на работа?! Веднага имам пример пред себе си, че в момента се стига до работата за 8 минути, а след подобно нещо, ще трябват поне 30 минути и повече или да се плаща такса, заради 1 километър през центъра. Шефовете много ще се зарадват да плащат тази такса или индиректно към работното време.

3

svetulka

преди 4 години

Напълно подкрепям.

2

Анонимен

преди 4 години

Предполага я иска за другите коли , но не и за неговата

1

Анонимен

преди 4 години

Крайно време е. В Центъра вече не се живее.