53

дърт

преди 4 години

До nik 32Много усилия ще трябва да се положат за да се намери софиянец поне трето поколение, а за шоп поне два пъти повече.

52

Мариела

преди 4 години

Страшна простотия. Грозно та знае ли се.Разграфени като живота ни. Само означения, рестрикции, *** закони и наредби и хиляди озлобени, невъзпитани и нагли кариеристи .

51

Totenkopf

преди 4 години

Е, къде са тия нови колчета, овчари, да бяхте сложили една снимка поне, какви са тия стари снимки на перките тех си ги знаем, селяни прости чесъни измислени дописвачи.

50

???

преди 4 години

Даже и едни колчета не са сложени правилно. Тези от ляво показват, че трябва да вървиш от дясната страна по трамвайната линия.

49

Анонимен

преди 4 години

Е то на перките кой им обръщаше внимание,зааобикаляха стояха до релсите ,възрастни с пазарски чанти и те си вървяха както дойде,никакъв ред,за спазване на безопастност!Елементарно е да се спазва безопастност ,стига хората да не са елементарни!Обаче една жена се спънала, не видяла перките,е що да гледа ,а мъжа й бил с криг в ръцете ,ей така за удоволствие и веднага изкормил перката!!Сега ограниченията се виждат ясно ,стига пешеходеца да зацепи за какво става дума!

48

Анонимен

преди 4 години

По добре е,да се набиват в очите на пешеходците,дано си променят културата ,но както се вижда ,продължават да не не довиждат и вървят между трамвайните релси ,приказват си спокойно,сякаш няма очевадни знаци!За някои каквото и да се сложи,*** си е ***!На предишни снимки имаше и деца със скейборд да карат между релсите!Възпитание под нулата! Мрънкането обаче на първо място!

47

Анонимен

преди 4 години

Само Хеви Метъл, никакъв Ролинг Стоунс

46

Анонимен

преди 4 години

Направо яд ме хваща ,Ае колко е сложно да направиш едно колче и да го залепиш с цимент бе аджаба ...каква е тая простотия това на рали ли сме някъде с тия светлоотразители ..бати глупоста !!!

45

Анонимен

преди 4 години

Направо го заградете с тухлена ограда 2 метра висока и да се свършва с тая сага

44

One

преди 4 години

Хората строят скоростни влакове, където всичко трябва да е точно изчислено и направено. А тук 1 или 2 години се занимаваме с теракота та на графа и перките. Ако освен многото корупция сме и толкова некомпетентни. Много жалко

43

Bлк

преди 4 години

Скъпо, скъпо и през скъпо, но платено на нашите фирми. Качество, като за ***. А ние, плащаме. Това е Столична община с ГЕРБ начело.

42

Анонимен

преди 4 години

По-добре е с колчетата. Първо, че са в по-тъмен цвят от настилката, второ, че са по-високи и поради двете се виждат по-добре.

41

гражданин

преди 4 години

За който планира да си пукне главата в колче, проблема не е в ремонта или кметицата.

40

Анонимен

преди 4 години

Комунистите от ГЕРБ/ДПС/БСП съсипаха и ограбиха цяла България!

39

Анонимен

преди 4 години

Учителката по руски съсипа една от най-хубавите и знакови софийска улица. Да си ходи обратно в планината, откъдето е дошла!

38

Анонимен

преди 4 години

само минавам за малко...В нормална държава няма да има нужда от колчета.

37

Бай Ставри

преди 4 години

Добре де, 4 месеца тези колци ли правеха. Като я питаха, що толкова бавно махат перките, тя каза че били много коловете и бавно ставали. И човек си мисли, че са някакви метални колове, на които не им липсва естетика. Нейсе... Бутафорни колове, за ремонт по пътищата. Ако наистина са това коловете дето се чакаха 4 месеца, всички по веригата са за затвор.

36

111

преди 4 години

До ЧУМАТА ГЕРБДа, друго си е като БКП/БСП да крадеш, без да правиш нищо и нищо да не остава след теб...

35

111

преди 4 години

1. Да бяхте сложили снимки на истинските колчета, които се монтират, а не тази безумна снимка.2. Да, и на колче може да си пукнеш главата, но колчето първо е с различен цвят и височина от "перките" и второ няма толкова остри ръбове като "перката". С други думи, с колчета е в пъти по-безопасно отколкото безумния напън на някой некадърен архитект с тези "перки"...3. Можеше да сложат пейки на които да сядат хората, вместо да се чудят как да ги спрат да сядат на някакви *** ограничители...

34

Фандъкова

преди 4 години

пак ше ме изберете нямате избор!