15

Само САЩ

преди 4 години

Няма как да откажеш нещо което не са ти предлагали. Освен това ви казах, че Русия няма да се класира дори за Г15, ако има такъв формат.

14

Само САЩ

преди 4 години

Ако разгледаме трите щата- Калифорния, Тексас и Ню Йорк като отделни икономики то всеки от тях е по-голяма икономика от Русия. Калифорния има два пъти по-голям БВП от Русия. Били 3ти в света, какво?!?!? Южна Корея има по-голям БВП, а total weatlh на Белгия е по-голям от този на Русия 2.7 трлн. за Белгия и 2.2 трлн. за Русия. Все пак Русия ще е лидер на новия световен ред. Безспорен факт!

13

Анонимен

преди 4 години

Един Луд ще ходи на Г7 за да направи малко комедиино шоу пред камерите -да пие един чай и да си тръгне с отегчителnи прозявки към WDC

12

Анонимен

преди 4 години

До Само САЩ 9Напротив.....отказа!!!! Разясни та тия дебелаци, че Г-20 е по-справедлив формат!! А Г-7 е стар формат, останал от миналия век И ВЪОБЩЕ ВЕЧЕ НЕ Е АКТУАЛЕН!

11

Анонимен

преди 4 години

До Само САЩ 8Хо-хо-хо-хо-хо.........то този номер с "процентовия растеж" го наблюдавахме и през 2008г, когато изгърмя първо "най-успешната" банка и после всичко се срина!!! та тия "данни" от статистиката мога такива да ти ги нарисувам, че чак ще се изчервиш от това колко сме "стабилни" и ние!!! Че вече сме трети в света и т.н и т.н!!!

10

Бау

преди 4 години

Еми дядка е. Знае, че няма да живее дълго и изобщо не му пука за бъдещето ... Така става като избират толкова възрастни президенти. Глупав и мислещ само за себе си ...

9

Анонимен

преди 4 години

Прав е пича, като пластмасовите торбички се заменят с хартиени - колко гори ще изчезнат за сметка на океаните. И аз си мисля, че това Г-7/8 е пълен цирк на богаташчетата. Май трябва да се преосмисли всичко на тема чистота на природата.

8

Само САЩ

преди 4 години

Путин никога не е отказвал покани да се върне. Г8 беше за първите 8 икономики в света. Русия я изритаха като мръсно коте, но и да иска не може да се върне защото в момента е извън 15 като обем на икономиката. Продължавате с лъжите си!

7

Само САЩ

преди 4 години

Американската икономика вървяла надолу. Каква лъжа на демократите. Американската икономика не спира да расте и исторически това е най-голямото процентно нарастване за период от 10 години в историята. Освен това безработицата е на най-ниско ниво в историята също. Но за демократите и русофилите Америка се сривала. Така да е!

6

Анонимен

преди 4 години

Докато не го стиснат войнолюбците да запали някоя война е добре.Всички президенти на САЩ правят някъде война за да раздвижат икономиката.Тръмп досега се опитва с мита и други търговски начини,но да видим вълка,козината и нрава.

5

Анонимен

преди 4 години

И Путин така мисли,и отаза втора покана да се върне в този формат.

4

ай сиктир

преди 4 години

Така е човека пожела да купи едно островче, а лошите датчани му отказаха за какво тогава да си губи времето.

3

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ме кефи!Прави ги на куци калинки всички така наречени лидери!А оня вареното пиле на ингилизите е още по-голямо преде!Само шменти капели говорят за пред медиите,иначе зад кулисите си плетат кошничките.

2

Анонимен

преди 4 години

"Можем да предположим, че нещата ще се влошат, защото Тръмп видимо увеличава броя на нападките, които предприема" - то пък едни "нападатели"...

1

Анонимен

преди 4 години

Прав е човека.