39

Adolf Eichmann

преди 4 години

Когато в живота имаш много ядове, чашката е пръв приятел. Чашката притъпява болката, отпуска, но когато е в повече, удвоява ядовете ти и те прави неадекватен и агресивен. Хора които са щастливи в живота си не се нуждаят от нея - тя е лек само за тези които са недоволни или отчаяни. Най-доброто нещо което може да направи един човек е да си подреди живота колкото може по добре. Тези които казват, че не става просто не се опитват достатъчно, а с чашката е по лесно нали? Е да ама с нея не живееш....

38

За трезвениците тук

преди 4 години

Една пatкa не пиела, не пиела алкохол понеже водела здравословен начин на живот и накрая един москвич я блъснал на шосето в селото и умряла.

37

Анонимен

преди 4 години

до 39 Ми днес не съм на работа и пия в момента вече едно винце с една лозова сармичка за мезе....и ми е дюшеш.

36

minwoo

преди 4 години

До Алкохолик ли съм?Не , не си! Аз пия всеки ден минимум 10 бири.

35

гражданин

преди 4 години

До ГoшуКакво си изкарал в Перу бе? Там само пудра за нослето се прави.

34

Анонимен

преди 4 години

90% от българите пият нещо вечер (някои още от сутринта).

33

Анонимен

преди 4 години

Всеки ден пия 300 мл. Ракия или водка.Пияница ли съм.

32

Муйо

преди 4 години

Аз пия в петък вечер и събота цял ден. Алкохолик ли съм?

31

Пияния помак

преди 4 години

Яжте, пийте и си носете новите дрехи - да не ги носи някой друг! Каквото закачите на зъба и на кюра това остава. Гробищата са пълни с моралисти :))))

30

Гoшу

преди 4 години

До 25Абе аз съм '77 набор бе, какви майка и баща ме гледали, хахахахахаха :) И двамата ми родителя са починали. Вярно е, че не бачкам, ама ако ме четеше по-често щеше да знаеш че изкарах маса пари в Перу и сега си живея живота само. Няма и да пипна работа никога повече :)

29

Алкохолик ли съм?

преди 4 години

Всяка вечер пия по 1 литър бира.

28

Анонимен

преди 4 години

до 29 Ааааа....дойде на моята..нали това ти обяснявам от 1 час бе- че да ядете, да пиете и да си носите парцалите, щото за горе ред няма. Представи си, че не си по-здрав по природа от брат си, а не пиеш, а брат ти жули всеки ден алкохол и утре като умреш, да се чудиш на оня свят как тъй както си водил здравословен начин на живота си при свети Петър, а Брат ти ще отгледа и внуци за разлика от теб докато си пие ракията.

27

Дедо

преди 4 години

Ми то в тая държава ако не си малко луд и / или не пиеш НЯМА начин да изкараш дълго!С цалата тази простотия около нас ката ден - ако не пиеш,ще пропиеш,ако не си луд - ще станеш!

26

До 19

преди 4 години

И здрав човек няма как да умре от инфаркт,освен при някакво екстремно натоварване.Дядо ти е имал проблеми със сърцето,но не е бил диагностициран,че има такива.По селата често се случва хората да пропускат ходенето на лекар.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 19Ти май трудно вдяваш.Логиката е ,че единият е бил природно по-здрав и ако не е пиел по 200 грама ракия на ден,е щял да доживее до повече от 80 години,а другият е нямало да доживее и до 69 години,ако е пиел и той по толкова.Хората не са еднакви,та да правиш изводи,че пиенето не се отразявало на здравето.

24

ЛАЗО

преди 4 години

То май само у нас 10 по 100 грама е литър,а не килограм.Наздраве!

23

Анонимен

преди 4 години

...майката правила години наред големи мръсотии, раздавала докторантури на некадърници, чиито бащи пък уредили и следването, и дипломирането на вечно пияния й син, дути пък го закриляли и му осигурявали кариерно развитие доколкото това е възможно.Днес протежетата й съсипват института, издевателстват над хора, препъвани някога за да бъде дадена преднина на протежетата. Чрез връзките на една такава дори бил осигурен мезонет на пияницата, който днес обикаля клиниките и не знам как още е жив.

22

Анонимен

преди 4 години

до 22 Тоя Гошу много ясно че не е бачкатор. Нали го виждаш че всеки ден виси като изпрaзнeн *** пред компютъра, и писал по всяко време на деня постове, докато родителите му му издържат мързеливия зaдниk?

21

Гошо

преди 4 години

Както казваше един приятел,който вече не е между живите - Гоше,в България останаха само луди и пиени,нищо хубаво не ни чека!

20

И по-тежки случаи

преди 4 години

"..един пиещ засяга с поведението си 8 други - колеги, семейство, познати."В нашия случай засегна много повече, без да го познават. Още през соца започнало толерирането на селска мома, омъжена за кротък пияница, който обаче бил роднина на съпругата на член на Политбюро.Пияницата рано починал, но жена му станала шефка в института ни, макар че е умствено ограничена и мързелива.Само че и единственият й син се оказа алкохолик и правел проблеми още като гимназист. За да го уреди добре в живота.....