104

Анонимен

преди 4 години

Прилича на Войвода от Четата на Хаджи Димитър и Панайот Хитов .ЕДИН УНИКАЛЕН ФАКТ-- В РАМКИТЕ НА 125 КМ СЕ НАМИРАТ РОДНИТЕ МЕСТА НА 5-МАТА НАЙ-ВЕЛИКИ ЗА ВСИЧКИТЕ ВРЕМЕНА ОТ 19 ВЕК ---ВАСИЛ ЛЕВСКИ И ХРИСТО БОТЕВ СА ОТ КАРЛОВО КАЛОФЕР, ХАДЖИ ДИМИТЪР Е ОТ СЛИВЕН, ГЕОРГИ СТОЙКОВ РАКОВСКИ Е ОТ КОТЕЛ НА 20 КМ ОТ СЛИВЕН, А ЗАХАРИ СТОЯНОВ Е ОТ СЛИВЕНСКОТО СЕЛО МЕДВЕН .ТОВА Е '' СРЕДНО-БАЛКАНСКИЯ ОБРЪЧ''....ЛЕВСКИ НЕ Е СОФИЯНЕЦ...И БОТЕВ НЕ Е ОТПЛОВДИВ .

103

Анонимен

преди 4 години

до 107 Какво общо има бедната ни и корумпирана отвсякъде държава с това нещо на снимката? Колкото и да си беден, в каквато и мизерия да живееш, колкото и да ти е скапааан жалкия живот ти ще направиш ли това с момиченцето? Говорим за изверг.

102

Вик

преди 4 години

До 97 - АЛБЕРТ КоритаровТи пък си много запознат с процесуално-следствените действия. Нали е оставил генетичен материал след себе си. Или и това е поредната конспирация? Аман от форумни разбирачи!

101

Анонимен

преди 4 години

Няма "Наши", няма "Ваши"!!!!!Има реално некадърна и некомпетентна власт!Нефункционираща правоохранителна и съдебна система, с ниско квалифицирани и силно корумпирани служители!Деградиращо общество с ниски нравствени и морални цености!Унищожена култура и образование!Съвкупноста от всички изброени фактори обуславя реалноста в която живеем!Всичко станало е оправдание и безсилие.....

100

Ф.С.В.

преди 4 години

До 102 - няма смисъл да се карате- вината е на всички нас - на нас като общество което търпи и не извива ръцете на политици съдии и всички властимащи- НИЕ сме виновни за да се стигне до тук - НИЕ СМЕ ДЪРЖАВАТА - АЗ И ТИ И ВСИЧКИ ТУК В ФОРУМА И ВЪОБЩЕ- ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИЕ СЕ ОБЕЗКУРАЖИХМЕ - ТРЯБВА ДА СЕ БОРИМ! -ТРЯБВА ДА ИЗИСКВАМЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ДА БЪДЕ- ДЪРЖАВА!! ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА СПАЗВА ЗАКОНИТЕ !! НО ТЯ СПИ И СИ КРАДЕ И СТАВА ВСЕ ПО ДЕБЕЛА АПАРТАМЕНТНА АСАНСЬОРСКА МАРИОНЕТНА И БЕЗХАБЕРНА!

99

Анонимен

преди 4 години

Айнщайн беше казал че човешката глупост е безкрайна, а за Вселената се съмнявал. А аз мога да допълня , че и човешката уродщина няма край!

98

Анонимен

преди 4 години

Добре е, че са го хванали.

97

Анонимен

преди 4 години

оправи си правописа бе , електорате !как гласуваш за кебапче, как разпознаваш бюлетината ! дондуков- 2 ми е адреса

96

Анонимен

преди 4 години

Гештапо направи ли си селфи, до ранения и лежащ на земята набеден за убиец?

95

Ф.С.В.

преди 4 години

До ! 96 - Браво - страхотен коментар !! Точно там е грешката в цялата ни система -

94

Анонимен

преди 4 години

Няма такъв изверг! Смърт за тоя! На бесилотоооо да се напикае и *** докато овисва на въжето!

93

Анонимен

преди 4 години

Ако съм на мястото на някой затворник който излежава доживотна присъда, тоя ще го убия при първия възможен случай в затвора. Без това нямам какво да губя повече.

92

Анонимен

преди 4 години

Браво. Една добра новина днес.

91

3333

преди 4 години

Сега ще си признае , по съкратената процедура ще го съдят .1/3-та от присъдата --- около 20 години може би , след 15 най-вероятно вече ще иска да излезе . За такива тежки престъпления трябва да отпадне възможността да се намаля присъдата с 1/3 -та .

90

-до 95- ан

преди 4 години

м-даа май си от спиртните напитки с три буквинеграмотно пишеш , а и защитаваш този индивид ела ги отрови де.... ако ти стискане посягат на хора !!! само на ..... шведи

89

АЛБЕРТ Коритаров

преди 4 години

НЯМА НИКАКВИ ПРЕКИ И РЕАЛНИ ДАННИ ТОЙ ДА Е АВТОРА НА ДЕЯНЕТО.Такива КУПЕШКИ Кошаревски заподозрени на ПРИНЦИПА ''ЕДИН КАЗА'' --- БОКОВОТО ГЕСТАПО МОЖЕ НА АБСОЛЮТНО ВСЕКИ НЕВИНЕН -- ДА НАШАРИ , ЗАШИЕ И ИЗБРОДИРА НА СТЕНАТА .РЕАЛНО НЯМА НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА , ЧЕ ТОВА Е ИЗВЪРШИТЕЛЯ .

88

DDD

преди 4 години

Странджа, пак ли ти, бе, на батко ид.иот.чето? Не ти ли писна да бълваш само глу.пости и про.стотии? Олиг.офрен нещ.астен!

87

Анонимен

преди 4 години

Страхотен екшън, но малко закъснял. Знаели всичко за него, кого заплашвал, какво правил...Знаете и, че е без работа, лежал в затвора, асоциален *** с агресивно поведение...А защо не го държахте под наблюдение тогава? Ако той е убиецът ,вие също носите вина, господа!

86

избирател

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА:)Кои са "НАШИТЕ",имайки предвид,че аз недоволствам в прав текст срещи всички през последните 30 години!!!Особенно срещи БСП!А за оня на когото се кълнеш във вечна любов най свидния документ е членската книжка от БКП.Та кои са моите?!

85

Анонимен

преди 4 години

СОЦИАЛИСТ