12

sam

преди 4 години

Според мен вече е в махалата и е обръснал брадата си! Вероятно се е изрусил! Търсете го в махалата в сливен. там в гетото няма намиране

11

Циник до 13

преди 4 години

Много ми приличаш на немски юзер... Не било сигурно, че е той... психично болен бил.... Ми да не го закачат тогава

10

пфф

преди 4 години

"МВР разпространи снимката на 21-годишния Мартин Стоянов Трифонов от Сливен, който изнасили и преби до смърт 7-годишно момиченце в района на село Сотиря." Явно журналистите писали тази статия не признават Конституцията на република България. Всеки е невинен до доказване на противното. А вината се доказва в съда. Журналястите обаще не признават закона и осъждат. Сега заслужавате Хелзинксия комитет да ви осъди.

9

Да ама...

преди 4 години

След 4-5 години престой в затвора (евентуално) - като го пуснат ще е възмъжал и ще вдигне летвата на пълнолетни жертви. Да им е честито на печелившите! Ще ревете да отворят наново лагерите около Ловеч, сектор 2 в Белене и урановите мини в Родопите, ама е късно вече!

8

Циник

преди 4 години

В двете предни мат'рялчета писахте, че полицаите издирват 21 г. мъж... *** не е ясно, дали има връзка с убийството...Сигурно го търсят, че е свил на някой прането от простора. Да се смееш ли... Да плачеш ли...

7

ай сиктир

преди 4 години

Аааа не може така това е език на омразата или каквото и да е там (не че не съм съгласен), но когато ние ги наричаме така вие триете кога държите на истината.

6

Д-р Ломброзо

преди 4 години

Ушите му са като на Путин.

5

Анонимен

преди 4 години

Един мустакат австриец през 40-те години от миналия век такива като този ги ликвидираше принудително, но бил "лош човек" и "анти-либерал" според мнозина.

4

Активист на БКП

преди 4 години

Трябваше да убие и изнасили невинната душичка за да го обвявите за издирване за кражби и грабежи !!! Ако го бяхте заловили за кражбите и грабежите сега детенцето щеше да е живо !!! Тотално безхаберие !!! Само за кражби става управляващата хунта в България !!!

3

.

преди 4 години

Такива като тоя след 15-20 година са мнозинство в България. Специално в Сливен винаги са били мнозинство. Явно на сливенчаницте не им пречи.

2

Анонимен

преди 4 години

Споко бе, ще го намерим, ще го осъдят на 20 години, ще го хрантутим едно десетилетие, после БХК ще го номинира за Човек на годината, той ще каже, че е дискриминиран и на 31 ще е на свобода и осъдил България в Страсбург!

1

Анонимен

преди 4 години

Няма нужда от снимка даже, само като пишете "района на Сливен" и нещата са ясни.