50

Я по кротко

преди 4 години

Хитлер не е можел да спечели , поне не и на 2 фронта едновременно и дори той го е разбрал още '42-ра. Освен това, както добре знаем историята се пише от победителите и много обективни факти никога няма да разберем ! Само такива статии като тази, при това със съмнителна достоверност...

49

Анонимен

преди 4 години

Тоя, който е модерно да се хвали от сегашните лузъри на обществото е бил най-обикновен хахо, в резултат на неговите войни загиват десетки милиони мъже от бялата раса, след което в Евопа се внасят араби, африканоси за да има кой да работи след войната и като резултат бялата раса изчезва. Освен, че е бил психично болен, тоя е бил през цялото време дрогиран и ръцете му са треперели като на ч*джия.

48

Готино

преди 4 години

Ако Хитлер беше спечелил и Боко нямаше да го има..

47

преди 4 години

До ЦиникАко Хитлер беше спечелил е щяло да има още няколко десетки милиона жертви, ама пък то не е толкова важно, нали? Какво е то, особено погледнато от бъдещето, от хора с напълно задоволени потребности? Майната му на една нация (без значение кой харесва евреите и кой не) - нали българите щяха да почиват на Одринското езеро. Не знам как може да се разсъждава така - той нямало да живее вечно. Вечно - не, но достатъчно за нанасяне на непоправими щети върху човечеството. Сталин е същия...

46

до прост Валонец

преди 4 години

Елзас и Лотарингия са френски, колкото Южен Тирол е италиански и Източна Прусия, Руска....

45

ЕС форевър

преди 4 години

Русофилни каскети, какво и е пропагандно на статията. Знам че искате от сутрин вечер да се възхвалява рушащата се сибирска територия, но няма как да стане. Няма основания за това, това да не ви е москалската заробена медийна среда.

44

Анонимен

преди 4 години

До ШопЧети и се образовай в историята преди да пишеш. А иначе плановете на Чърчил са били точно такива.

43

Циник

преди 4 години

Ако Хитлер беше спечелил.. Не Америка... А Европа щеше да е сърцето на света и цивилизацията (той нямаше да живее вечно) Българите щяха да почиват на Одринското езеро... И да произвеждат и карат Мерцедес и Порше... Но не би..Сега (след Сталин.. Правешкия чобанин) България е постколониална съвеЦка марионетна клoaка... От която българите бягат на тумби.. Те в това са разликите м/у Хитлер и Сталин

42

Анонимен

преди 4 години

Ето това си е една чисто ПРОПАГАНДНА статия. С каква новина от днешният ден е свързана ? Все едно човек чете пропагандни материали от време на комунизма само с обратен знак . Но явно както тогава и сега има "правилни " хорица които са компетентни по всичко.

41

преди 4 години

Не мога да разбера как може да спорите и да защитавате която и да е страна - нима Хитлер и Сталин не са човеците, виновни за може би най-масовите убийства на хора в историята? Няма по-малко зло. И двете личности са били "болни мозъци". Много болни. И точно толкова добро сме видели от Русия, колкото и от Германия. Всеки винаги ни е прекарвал, защото дипломацията ни и до ден днешен е кръгла НУЛА (за разлика от армията ни в миналото, с която можем единствено да се гордеем).

40

Циник

преди 4 години

Две са най-големите национални трагедии за България.Османското нашествие през XIII... XIV век (от което България бързо се възстановява), и болшевишкото нашествие през 1944... От което вероятно - никога няма да се изправи на крака!

39

Анонимен

преди 4 години

От САЩ и Русия по-голямо зло е нямало и няма да има !

38

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че тя си мисли, че останалите момичета са разстреляни, но не го знае. Най-вероятно и те като нея са се срамували и са се покрили.

37

Анонимен

преди 4 години

До ИлиянАми като нахлуват в България след девети и правят същото пак ли е било каквото повикало такова се е обадило? Ама дай да си мълчим и за това?

36

Ззз

преди 4 години

Можеха да ползват кучета за да тестват храната...

35

Анонимен

преди 4 години

Стара новина с нов привкус. Това го има примерно в сайта Гласове от 14 февруари 2013 година. Тук не пише, че напуска съпруга си Карл почти веднага след войната.

34

Анонимен

преди 4 години

Чърчил и Рузвелт са имали план България да бъде раздробена и разделена между съседите. Турция е трябвало да влезе с войска и да бъде гарант за изпълнение на плана. -Аха.Турция е щяла да влезе, за даде Българската територия на Сърбия и Гърция. Които са били разорени и умрели от глад.

33

Анонимен

преди 4 години

От цялата история разбрах, че най-много са и навреди ли съветските войници. Ако не бяха съветските войници и останалите момичета щяха да са живи.

32

Анонимен

преди 4 години

Немските лекaри са имали някакъв много лек опиaт давали са го на немската армия без тяхно знание преди атаките и по време на речите на Хитлер. Самият Хитлер е обичал тестиси от бивол на прах и някаква отвара от пепелянки там са му сипвали дрога и на него и още неща. Хитлер е виждал демони и богове кaто е бил друсан.

31

Анонимен

преди 4 години

В немската армия за такива неща са разстрелвали. В руската в края на войната са им разрешили да правят каквото си искат. Само са давали процент от откраднатото и на командирите.