111

И така да е

преди 4 години

До СветозарРеалностите не са приятни, нали? Плати си и ти, са напишат колко си велик!

110

До 123

преди 4 години

До Истинският проблемКак 1 млн ? Два са, не си разбрал....

109

Анонимен

преди 4 години

Ето къде инвестират руснацитеhttps://dnevnik.bg/sviat/2019/08/12/3950317_studenti_ot_sibir_suzdadoha_avtonomna_katafalka/?ref=home_layer2

108

Анонимен

преди 4 години

...както и комсическата войска...***, до кога бе душко ще ни мъчиш с неграмотността си?Явно повторението на 4-ти клас не ти помага.Опитай нещо друго дето не се пише, може нещо с телесни услуги! Белким ти тръгне!

107

Анонимен

преди 4 години

Всички всезнайковци само да умножат 1800 самолета по 40 т. гориво средно колко прави само тези самолети са излетят един път. А те летят доста повече....

106

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 4 години

До ОтговорToчно във Виетнам американците бяха набити унизително много. Над 10,000 задокеански хвърчила бяха свалени от легендарната руска С-75 двина. Легендарните войници на Виет Конг защитиха земята си от зомбирания бургерски агресор, който отиде на краде чужда земя и да налага империалистичните амбиции на военно промишления си комплекс.Слава на свободния виетнамски народ, слава на зенитните руски ракети, бой по американските глави, ударни дози пост-травматичен стрес и депресии им пожелаваме

105

Отговор

преди 4 години

Във Виетнам останаха 25% от виетнамското население по време на войната със САЩ. Не е ли достатъчно поражение за Виетнам и Русия с ракетките да попитам аз...

104

Руски Разбойник

преди 4 години

В Крим вече обявиха военно положение веднага щом се чу новината, че парите са преведени. По прозорците се веят бели знамена въпреки опитите на губернатора да обясни на населението, че българските Г-16 няма да са готови в следващите 2-3 години, Просто има голямо търсене за тези самолети и опашката е много дълга.

103

Анонимен

преди 4 години

До До тъпака атлантикAкциз на баничката :))) Култово е!

102

До тъпака атлантик

преди 4 години

"Като чета коментарите и виждам как никога няма да се отървем от комунистите и руснаците"Сега като ти наложат паспорт на колата, акциз на баничката и лихва на плоската мисъл ще се отървеш и от последните си жалки левчета. И внуците ти ще изплащат Ф16 панелен блок 70, мъдрецо.

101

Стенли Кубрик

преди 4 години

След проблема с видимостта на Ф-117 в Сърбия ме помолиха да направя нещо по въпроса. Мислех, мислех пък реших: да пишат на едното крило "невидим", а на другото: "не го стреляйте!". По-лесно е да ги прилуня, отколкото да направя нещо по задачата, която ми възложиха.

100

Анонимен

преди 4 години

До Истинският проблем!В САЩ всеки ден полудели от психотропни вещества американци откриват стрелби и упражняват втората поправка в конституцията и правото си да гърмят като каубои по невинни хора в Моловете.

99

Светозар

преди 4 години

Тази статия е платена от руското посолство. По - точно от руския център на Шипка 6.

98

Истинският проблем!

преди 4 години

1 милион са болните или заразени от AIDS в Русия при население 142 мил. ! Това е новина за обсъждане , а не някакви стари железа ! Всеки 142 жител на Русия е носител на AIDS !!!

97

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТя любимата ти Америка бие само слабите малки държавки - Либия, Афганистан, Сърбия - дето ги превъзхожда поне 150 пъти.А любимият ти наркотрафикант Хашим Тачи кога ще отговаря за престъпленията на УЧК (надявам се знаеш какво означава туй) срещу избиването на невинни сърби в Косово и Метохия?

96

Анонимен

преди 4 години

До Мразя АНГЛО-САКСОНИЯМомент, ако не ме лъже паметта Сърбия капитулира след има-няма месец а президента им беше докаран в окови да отговаря за престъпленията си.

95

Анонимен

преди 4 години

Като чета коментарите и виждам как никога няма да се отървем от комунистите и руснаците.Жалко за България:(((Погледнете как се развива Южна Корея и си правете изводите накъде ни дърпат комунистите и руснаците.

94

Мразя АНГЛО-САКСОНИЯ

преди 4 години

Само припомням1999 година, "невидимият" Ф-117 беше свалян от православна Сърбия с С-125 Нева, технология от началото на 60-те години. Задокеанските ненормаллници са 50 години зад технологиите с техните стелт малоумнни истории струващи трицифрено милиардно число в зелени гущери.

93

Анонимен

преди 4 години

НА МУДЖИЦИТЕ ИМ АПАДАТ САМОЛЕТИТЕ И КОСМИЧЕСКИТЕ КОРАБИ, ПОТЪВАТ ИМ ПОДВОДНИЦИТЕ, РАКЕТИТЕ ИМ СЕ САМОВЗРИВЯВАТ - ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ! И БЯХМЕ ПРИНУДЕНИ ЦЕЛИ 45 Г. ДА ИМ КУПУВАМЕ ТАРАЛЯСНИЦИТЕ - ОТ КОЛИ ДА ТВ И КАКВО ЛИ НЕ!

92

ГоведоЗамълчи

преди 4 години

До Мразя АНГЛО-САКСОНИЯА стига бе, измислиха ли как да преодолеят извивката на земята?