134

Анонимен

преди 4 години

Путин просто спаси Крим от упадъка на Запада. Ако не беше анексирал Крим сега там щяха да се вихрят бази на НАТО :)

133

Anonimen

преди 4 години

Не виждам защо негодуват в Украйна. Крим си е руски и две мнения по въпроса няма. Путин може да ходи където си поиска в Русия

132

До БГ

преди 4 години

Смени дилъра пич

131

ПроСоТо

преди 4 години

нещо доста смутително забелязвам:-Нали преди няколко години в АВТОНОМНАТА република Крим се проведе РЕФЕРЕНДУМ,и след като казаха "Да" 90 % от кримчани,Крим стана ЧАСТ ОТ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ..?!..Поправете ме,ако греша!..Та кой би забранил на Путин да посети територия,която е ЧАСТ от РФ?!?!..па и това:..-"Временно окупирания регион на Украйна"..?!?!...Някой май е прекалил със самогона.....

130

БГ

преди 4 години

до 162Да ,ходил съм и съм очарован от местните " *** " - ядене ,пиене до премала,дашни до забрава девочки...Кого да питам към кои искат да са- та местните германци отдавна са изгнили по сибирските лагери,няма и поменот тях-останало е само това,което те за изграждали с векове....А дали съм ходил до " отвъдморските територии ",виж това никой не може да ми го отнеме,но хабер си нямате къде и колко съм бил...Пожелавам ви го поне на 10 % - пак ще е много.Ама за троловете..нада ли...

129

до 134

преди 4 години

.......Райхът не е изтребвал цивилни руснаци.Изтребвани са по законите на войната участници в незаконни въоръжени банди...........поредния изопачаващ историята, колкото турцитее не са трепели българите ....само са си хортували колко агнета ще им подарят

128

Анонимен

преди 4 години

Пияният балкански амджъкаазлиия буллгарина пак се е разпенявил - ту на Путин го тура, то на Ердоан се дърви, ту на македонците се пеняви ... Племе амсалашко ... поне тор за дива ливада да ставаше от това тотално разхищение на органичен материал, наречено буллгари!

127

Анонимен

преди 4 години

За това а Лондон няма англичани Само задокеански колониални *** и пакита

126

Анонимен

преди 4 години

Минималната заплата в БГ е два пъти по-висока от тази в Просия. Средните заплати са горе-долу равни, според зависи от локацията.

125

Ти да видиш..

преди 4 години

От снимката се вижда че на мотора са 5 човека. Мотора стои на място.

124

БГ

преди 4 години

до 153Първо *** до "отвъдморските територии" / защото аз съм ги пообиколил по много пъти / виж какво са направили там " завоевателите ",питай местните искат ли да се отделят и върнат към времето " преди " и тогава философствай от *** ,в която си...!

123

Свинска чума

преди 4 години

А нещо да напишете как се избиват прасетата на хората?Стига статии за Русия, концентрирайте се малко по т.н. "свинска чума".

122

Наблюдател

преди 4 години

Министерството на външните работи на Украйна вместо да изразява протест да се беше оплакало на арменския поп.

121

хгггггггггггг

преди 4 години

До Анонимен 148Този от "северозапада" всъщност е от "североизтока". От Шумен демек. Мърляво *** с щръкнали ушички.

120

БГ

преди 4 години

Един въпрос към всички руски *** и чебурашки - чий е Кьонинсберг / Калининград /и какво руско има там,освен пияни мужихи...????

119

Анонимен

преди 4 години

До136 .северозапада. Като си от северозапада какво ревеш по СССР па за Москва. Гледай северозапада / има най богатата почва в ЕС /да стане по добре от Бавария. ИЛИ ПОНЕ КАТО ВОЙВОДИНА.

118

Анонимен

преди 4 години

Хахаха хохлите реват... да реват, пълни нещастници са и мизерници, апропо къде е сега оня техния бивш президент Перушанко, в коя държава се покри и избяга за да не лежи в затвора за далавери???? Едни познати се върнаха от Одеса и казаха, че няма по изпаднала дупка от там и като цяло от Украйна.

117

Анонимен

преди 4 години

Путин е подчинен на равин Лазар. Където му каже там ще отиде.

116

Анонимен

преди 4 години

*** Си Мапов А нащите три морета,тях да си ги искаме ли

115

Анонимен

преди 4 години

Страна упровлявана от клоун си е циркНие сме малко по добре щото нашия е дилетант