8

Анонимен

преди 4 години

Квото стана с братя Галеви, Местан, Доган, Р. Овч., Цветан Цветанов, Искрето Фидосова и Цецето цачева,Митьо- Очите и др., това ще стане и с Радо-ланеца.С други думи- ШЪ *** фанити зъ ланицъ! Смешковци!Това да не ви е оня дето се гръмна в гърба с ловна пушка, или онзи де се простреля в лявото слепоочие с дясната ръка, при това със заглушител, че да не обезпокои хората!Минцифайски изцепки! Гола вода и печурки под мишниците!

7

Ми той умрял ма

преди 4 години

Радо Ланеца е силно конспиративен и ловък дилър. Много трудно би било нашите униформени тюфлеци да го заловят ,ако сам не се предаде.

6

град козлодуй

преди 4 години

да ама дали ще стане а и най слабата дьржава е по силна от мафията

5

Анонимен

преди 4 години

Цирк..младите са тровени с години,никой не реагира..Сега шефовете от ЕП размахват с пръст..Няма да има евро-транш..За борба с чумата? Шенген? Не е за хората..

4

Анонимен

преди 4 години

Айдеее замина още една част спонсорите на БСП.

3

Off

преди 4 години

Те Радо Ланеца сигурно ще го намерят. А Иван Ланеца? А, ама той сега не го носи - не могат да го разпознаят ;)

2

marquise

преди 4 години

Всичките до сега мащабни акции на прокуратурата в крайна сметка излизат ялови.Има ли поне един случай, в който повдигнатото и поддържано обвинение, без постигнато споразумение да е издържало пред трите съдебни инстанции, които да са постановили поисканото от обвинението наказание? Ако има такъв случай, нека се посочи.

1

Бай Кольо

преди 4 години

Да очаква ме ли ареста и на Бойко Тиквата?