19

Анонимен

преди 4 години

Къв го дъвчат Гринпис в Русия. Гората си е тяхна, ако искат ще си я запалят цялата и ще си пекът наденички на огъня.

18

Калеко Алеко

преди 4 години

Това което се случва в раССия винаги е било похлупено под сурдинката на кремълските стратези, в тази страна истината е тази, която излиза от устата на товарищ путин и говорителите му, поднесена на тепсията и на тукашните му клакьори ... !!!

17

Анонимен

преди 4 години

Когато китайците направиха 5 пикливи ядрени опита в атмосферата, 3 години бяхме на воден режим. Черно море цъфна и умря. Това сега се равнява на поне 50. Запасявайте се с вода. За морето, забравете! Включително гръцкото.

16

Анонимен

преди 4 години

*** ги наказва началника горе за злините срещу човечеството, които не спират да творят под ръководството на антихриста Володя

15

Анонимен

преди 4 години

Без горите,намаля кислорода на планетата,без дървета няма растителност и вода,защото дърветата задържат влагата,почвата и предпават от ерозия,без дърветата,ще имате голи чукари и горещи,непоносими дни.В Тубата се изказва жена от Сибир,която е поискала помощ за пожарите от парламента,вместо да бъде подкрепена,са я уволнили от работа.Дали фирмите изсичащи горите имат пръст в пожара в Сибир или е някакъв друг фактор?Но това е трагедия за цялата планета,трябва европейски спасителни екипи да се нам

14

Анонимен

преди 4 години

Тази защо си мълчеше като в БГ всяко лято използваха жегите,за да палят гори подобни хора?

13

Анонимен

преди 4 години

Това е удар на руските националисти върху Китай. Китай сече Сибир и го разфасова на клечки за ядене. Ако дърветата изгорят, няма да има клечки и китайците, като няма с какво да ядат, ще пукнат от глад.

12

Анонимен

преди 4 години

Не може да работши за грийнпийс и да бълваш русофобия. Засрамете се ,госпожо,намерете си почетна работа.

11

Victimized

преди 4 години

Къде са сателитните снимки да ни покажат колко точно пожари горят, понеже тези кадри дето пускат изглеждат незначителни. Понеже медиите постоянни истерясват заради Русия, съм повече от скептично настроен относно изнесените данни, точно от западни медии. Но ще видим.Нещо за затворената военна лаборатория в САЩ която изследва Ебола, чума и други вирусни инфекции, по подозрение, че има изтичане в отпадъчната вода ще напишете ли или сте се фокусирали изцяло в/у Русия?

10

Анонимен

преди 4 години

Сметни за какво говорим.. Някакъв излиза да ни обяснява как горските пожари били полезни за природата. Нямам думи.

9

Грудю

преди 4 години

След сериала джурналята търсят сензации, мистерии, конспирации.

8

Анонимен

преди 4 години

"В Русия горят 4,6 млн. хектара, посочи Десислава Микова от "Грийнпийс"."Микова да иде да гаси пожара не само да дава акъл.

7

Sicht Punkt

преди 4 години

"Той отбеляза, че все пак все още няма данни да има пострадали хора."Пак не се казва истината! Има десетки загинали и още повече изчезнали! Но руските власти крият, защото това е неописуемо безхаберие!

6

Анонимен

преди 4 години

Горски пожари е имало винаги и винаги ще има, нищо фатално не се е случило, но пък това е отлична възможност екоталибаните да нададат вой и да се придадат значимост.

5

Истината е че

преди 4 години

САЩ са нападнали Русия със лазерните си оръжия.

4

Анонимен

преди 4 години

Абе в Русия е пълна пopнография както винаги.

3

rusnak

преди 4 години

Към земята лети метеорит, за което е виновна Русия!!!

2

Циник

преди 4 години

17 000 000 кв. км... общо територия на Русия... 4.6 000 000 хектара горят.. Странно

1

Тодар Правешки

преди 4 години

Както винаги, виновните за пожара ще бъдат :Сорос, Америка и НАТО!