55

Циник

преди 4 години

Знае се, че в младостта си Сталин се е учил в духовна семинария заедно с Анастас Микоян, където двамата са се занимавали с хомосексуализъм. Затова Сталин е бил изгонен от семинарията, а Микоян е завършил и даже е бил ръкоположен в свещеник. Очевидно Сталин е бил изгонен, тъй като е бил активният и не се е разкаял, а Микоян не е бил изгонен защото е бил пасивният хомосексуалист изпълнявал е ролята на девойка на Сталин.Самият Сталин е бил евреин

54

Анонимен

преди 4 години

Не е важно какъв е бил по кръв. Важно е кои са спонсорите му в голямата игра - същите като на съветските другари!

53

Василев

преди 4 години

Важното е да бъдете разумни и да сте се кланяли или на Хитлер и нацистка Германия или на Сталин и СССР, а вие сте се кланяли и на двата лагера, а сега и на САЩ!!!Това означава послушен народ, покорна държава!Това е разумният път, защото ако сте били като СФРЮ и сърбите или поляците или унгарците, ще теглите много, никой няма да ви обича и ще ви сринат рано или късно, ще ви направят войни, ще има санкции и инфлации и блокади и отлюспване!!!Селяни прости заколехте ли прасетата?Бени Гривъроу!ЦРУ

52

1

преди 4 години

Христоматиен относно последното е краткият диалог между представяния като главен юдеоед Адолф Айхман и еврейката Ани Щерн. През 1939 г. тя потеглила от родната си Чехословакия към Палестина. Ционистка ли сте? попитал я Адолф Айхман, Хитлеровият специалист по еврейските въпроси. Jawohl отговорила тя. Това е хубаво рекъл той. И аз съм ционист. Искам всички евреи да отидат в Палестина.

51

2

преди 4 години

Във вените на почти всички нацистки главатари течала еврейска кръв. Като започнете с фюрера, минете през най-приближените му Херман Гьоринг, Йозеф Гьобелс, Рудолф Хес, Мартин Борман, Йоахим фон Рибентроп, Хайнрих Химлер, адмирал Вилхелм Канарис, Алфред Розенберг, Райнхард Хайдрих, Адолф Айхман, д-р Йозеф Менгеле, Роберт Лей, Ерхард (Ерих) Милх и т.н., всички![119] Те били ционисти!

50

Анонимен

преди 4 години

Един ***, когото са ползвали да направи една голяма война за да печелят чичковците от военно-промиошления комплекс. След войната се оказва, че огромна част от златото на света е в САЩ. Войната по-скоро е организирана от англо-саксите. Все още има снимка на Кралицата като дете с хитлериския поздрав. А всеки може да напише името на Хитлер и Прескот Буш (дедо) и да види кои са финансирали партията на Хитлер.

49

Анонимен

преди 4 години

германска работническа националсоциалистическа партия.*** какво ще каже?

48

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали е евреин, но добре им служи на евреите. Цяла държава им направи.

47

Василев

преди 4 години

До АнонименТо и Андрей Луканов е комунист, но е руски шпионин!И Гаргамел е демократ, но и той е бил руски шпионин!А Бати Бойко дори да е бил комунист е правил и прави всичко за държавата и народ, и да това го обичат хората!Тодор Живков и той е бил комунист, но направи всеки българин с имот, с безплатно здравеопазване, и в селата имаше живот, а милион турци изгони , а *** трепереха от страх!Лошо ли е да си бил комунист, но да работиш за държавата и народа!!!Агент Кевин Макалоу!ЦРУ!!!

46

Анонимен

преди 4 години

Цецка Цачева била ли е член на БКП?

45

Ристу

преди 4 години

Дали е евреин или не, не се знае. Но със сигурност се знае, че е бил християнин.

44

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов, охранителят на Тодор Живков е комунист, дори не си е върнал партийната книжка.

43

Въпрос към Учен

преди 4 години

Какво значение има дали е евреин, арменец или македонец. Защо по-добре Учен не обясни как така един чуженец привинциалист пристига в Германия без пукнат пфениг в джоба си и само за няколко месеца в най-голямата криза и инфалция намира средтва (валута) да основе партия, за заплати на функционери, за клубове по цялата страна, за униформи и за пропагандни материали? А иначе какъв етнос е няма никакво значение.

42

Анонимен

преди 4 години

Хитлер е бил Социалист като Корнелия Нинова и Румен Радев.

41

Анонимен

преди 4 години

ЕВРЕИН ЛИ Е РУМЕН РАДЕВ? КАКВА Е ИСТИНАТА? ИЛИ Е РУСКИ ЕВРЕИН?

40

Василев

преди 4 години

Ако се създадат държави от чисти раси, как мислете един милион немци, ще произвеждат ли повече и ще живеят ли по-добре от един милион англичани, от един милион евреи , и един милион руснаци???Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Има ли нужда от повече доказателства, че евреите стоят зад всички войни?

38

Анонимен

преди 4 години

Евреин който убива милион обикновени евреи, за да плати Германия войната и държавата им. Всички войни ги организират те. А ние се гордеем че сме били техни ***.

37

До 37

преди 4 години

Па ти си най-умното?Писало си нещо... ама освен, че те лaшкa някой - друго не се разбира

36

Цоциал

преди 4 години

Хитльо бил евреин и като видял колко е лоша родата му решил да позачисти малко. Хо хо хо забавна история. Що не станах историк да си пиша и аз такива историйки, че мненията отдолу са забавни. Добре го лашкат народа с всякакви истории, докато се побърка разбира се.