76

Анонимен

преди 4 години

До 86 стига само да е на крсйбрежието с нормален залив тихо време и да него сковат ледовете ....въобще акъл море с две мозъчни клетки абе руска работа

75

ЕС форевър

преди 4 години

Санкции!!! Още и по-надълбоко, трябва да бъдат изолирани както Северна Корея.

74

weiss

преди 4 години

До Анонимен 84Не е съвсем така - крайбрежието на Северния ледовит океан е сурова зона, до много места там има достъп само през ограничен малък период от годината, коеот значи чудовищна логистика на тия ТЕЦове, запаси от въглища за много време напред и, най-вече, ТЕЦ -а е стационарен, а тази плаваща АЕЦ може да реагира и да обслужва различни райони, което е и най-новаторското.

73

Анонимен

преди 4 години

Англичаните изобщо да не коментират,че те на територия малко по-голяма от България имат 13 ядрени централи

72

Анонимен

преди 4 години

със същия успех могат да ползват и централата на някоя атомна подводница, дори там сигурноста е на много по-високо ниво, и като цяло аз немога да схвана смисъла от това да правиш централа на водна платформа при положение че ще захранва тия дето са на сушата :))) ама съвсем сериозно, тя цялия чукотски регион е с население 50-60 хиляди, далеч по изгодно ще да им е да направят няколко малки ТЕЦ-а и да ги свържат, пък и газ си имат там, ама руската "мисъл" спирачки няма :)

71

до 82

преди 4 години

*** ни запозна със съществуването на парниковия локомотив в своя статия преди месеци, ама оттогава мълчи по темата. Явно е някаква секретна разработка.

70

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 75 Яяя, и парников локомотив ли е имало ? Къде е ?

69

Байбуй

преди 4 години

Не би ли било възможно по-грамотно да се пише и да не бъдат копи пействани гугъл транслейти от тенденциозни, жълти и неграмотни издания!?Русия винаги е правила това, което другите не могат, а Чернобил е в Украина, неграмотни *** журналистически

68

Анонимен

преди 4 години

В модерния свят всичко е объркано либерализма освободи хората от тяхната колективна и национална идентичност и техните полове и религиир това е в основата на *** философията. Всичко в името на корпорацията и нищо за човека дори неговият пол . Ако този кораб може да унищожи джендърите да го пускат по вода по-скоро.

67

Анонимен

преди 4 години

Ако Фукушима беше плаваща нямаше да гръмне.

66

кака маца

преди 4 години

Подкрепям 72, а *** като 71 просто не знаят за какво иде реч...

65

Байбуй

преди 4 години

Не би ли било възможно по-грамотно да се пише и да не бъдат копи пействани гугъл транслейти от тинденциозни, жълти и неграмотни издания!?

64

Анонимен

преди 4 години

Тези, които отровиха Земята с ядрени, химически и токсични отпадъци, ядат ГМО, страдат от рак, напълниха си държавите с терористи и са неизлечимо болни от хомосуксуализъм , те ли се притесняват ? Мачкай Вова западния ***.

63

Анонимен

преди 4 години

***, остави ги тези чернобили, напиши нещо за парниковия локомотив, моля те!

62

Анонимен

преди 4 години

Друго си е да ни цитирате мненията на авторитетни жълти издания като Гардиън, удобни за убиване на времето в клoзета.

61

Пешо

преди 4 години

Когато руснаците подменят истината, го правят в гигантски мащаби. Да наречеш атомната енергия "чиста" е, като наречеш Хилер "миротворец, обичащ евреите"! А израза "може да устои на цунами" натрапчиво ми напомня за Фукушима!

60

Анонимен

преди 4 години

По-притеснително е нивото на неграмотност на родните журналисти, както и IQ-то им съответстващо на седмокласник. Построиха невиждана досега АЕЦ, а първото нещо което идва на ума на журналиста е да я нарече "Чернобил"...

59

Анонимен

преди 4 години

Руската некадърност удря по въздух, вода и земя.Тия в тайгата докато не се самоизтребят няма да мирясят.

58

Анонимен

преди 4 години

До 66 то и мaймунa с граната може да стори доста страшни неща дай да оважаваме и нея Вместо бой с лопатата :)))

57

Анонимен

преди 4 години

Авторката изгледа един сериал и половин година като папагал "Чернобил това, Чернобил онова". Няма статия, в която да не спомене Чернобил дори да не става въпрос за ядрена централа. Егати зациклилата патица.