21

СМРТ

преди 4 години

България няма нужда от враг има си ГерББ

20

Лисан

преди 4 години

Откъде герберюгите намират все такива яйцеглави убавци? Всички са лика-прилика с Банкянската тиква.

19

Анонимен

преди 4 години

ДСБ са мафия .Това са адвокати с основна клиентела на престъпници .Поради това винаги са фиксирани срещу борците от прокуратурата.Повечетл са с комунистическо потекло и днес са ренегати либерали .

18

Пустиняк

преди 4 години

Да бе! За това медиите на работодателя ти Пеевски не спират да бълват помия срещу Лозан Панов! Най-противно е, когато мутряк започва да се прави на морален стожер! Те затова и моралът в кратунистан е станал *** дума! Защото такива *** го девалвираха до степен, той да е балъщина!

17

Крум от Крумовград

преди 4 години

Някои кресливи умници трябва да имат куража да се заявят, че са против демокрацията. Проведат се избори, не влязат в парламента- ами такава е волята на народа бе, красавци. Изберат главен прокурор по конституционния начен- не го искаме, ами къде сте били, когато е формиран Висш съдебен съвет ? Аааа, извън парламента ? Защо ? Защо хората не гласуват за вас. Кажете си явно, че демокрацията я признавате само ако ви вземат за патерица на ГЕРБ, каквато подпирачка бяха Христо Иванов и Радан навремето

16

...

преди 4 години

ДЪРЖАВА НЯМА! ТОЯ "ЧОВЕК" гешев Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВОА ЗА ТОВА! ТО БИВАШЕ КРАЖБИ ЛЪГАНЕ НА ИЗБОРИТЕ ЧРЕЗ ПОДМЯНА НА БЮЛЕТИНИ НАГЛАСЯНЕ НА ПРИСЪДИ И ОСЪЖДАНЕ НА НЕВИИНИ ХОРА ама това което партия или казано по-точно и честно МУТРЕНСКО застрахователната фирма ГЕРБ НИ поднася ПО ВРЕМЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО СИ, ЕМИ ТОВА НИКОГА НЕ Е БИЛО ТАКА! ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ СЕ ВИЖДА ПЪЛНОТО СРАСТВАНЕ НА МАФИЯТА И "ДЪРЖАВАТА" "НИ" И КАК МАФИЯТА ИЗПОЛЗВА ПРОКУРАТУРАТА ЗА БОЙ И ОСЪЖДАНЕ НА НЕВИИНИТЕ и ПРЕЧЕЩИТ

15

Анонимен

преди 4 години

Истинста е,че следователите и прокурорите се страхуват от тоя безскруполен,нагъл и самозбравил се тип.Ако не беше така, самия ГешеФт щеше да иницира събрание,на които да се даде възможност магистратите анонимно да си изразят позицията -"за"или "против" слугата на СИК-@джиите.Но дано има Господ,за да му напомни скоро за себе си!Закони разбрахме,че за този - няма.

14

неразбрал

преди 4 години

А кой ще разследва Гешевтаря за имотните му сделки през последните 5 години?Да си купиш бензиностанция за 1500лв е чисто герберска наглост.

13

реалист

преди 4 години

Този е слуга на Тиквата-последния жив диктатор в Европа!

12

Нерезито

преди 4 години

т'ва прасе е чумаво

11

?

преди 4 години

пешката търси меддийно внимание. внимание този е готов на всичко за да пишат за него.

10

Анонимен

преди 4 години

Ама, това ли е най-най-добрият кандидат? В цялата държава? Боже, ЗАКРИВАЙ!

9

Атаките

преди 4 години

Срещу магистрати ще продължават до прекъсването на поръчковите акции базирани на защитени ,лъже свидетели!

8

Анонимен

преди 4 години

Би трябвало да изпитвам респект към единственият кандидат, издигнат с пълно единодушие, но не мога. Възмущава ме с недодяланост, прозрачна злоба и отмъстителност, нежелани за безпристрастност в работата!

7

Анонимен

преди 4 години

Гладен прокурор-това звучи гордо!

6

Пройчо Прокурора

преди 4 години

Гешев не може да вкарва в затвора, там праща съда. Умнокрасивите ги страхува много, най-вече да не арестуват Прокопи.

5

Съдия Дрет

преди 4 години

Егати смешника.

4

Някой си

преди 4 години

Ми, кандидатирайте се

3

Анонимен

преди 4 години

Т. е. ще си продължават да си нарушават законите и никой няма да им търси отговорност... Наглост...

2

Анонимен

преди 4 години

Тоя нещо не ме кефи....