576

И образувателен ценз

преди 4 години

Другото необходимо условие за нормално гласуване.

575

Славчо

преди 4 години

Гледай и слушай какво значи музика и глас, и се учи.Dimash Kudaibergenov - Adagio (Lara Fabian).Ей затова няма да гласувам за теб.

574

гост

преди 4 години

Овците търсят овчар, а не здравни, стандарт, социални, пенсия...трагедия!

573

Maks

преди 4 години

До Анонимен 614 Като си почнал да изреждаш овчарите, защо ги няма Борисов, Корнелия Карадая и другите другите ? Защото си политкоректен към собственото си стадо ???

572

ала барек

преди 4 години

Поредния, който е решил да експлоатира очевидно неизчерпаемата вяра на българите за светло бъдеще, да "яхне", както му казват недоволството на хората и след това да залезе я в Брюксел, я на някоя тиха службица...

571

Гашо

преди 4 години

Страхува ли ви?

570

чичо Гошо

преди 4 години

Да му видим политическата платформа и кои хора смята да издигне по места и тогава ще коментираме.Засега съм пас.Нагледахме се на седесарчета, Царчета,патриотарчета,Магарешки,Бареков.

569

Трандафор Босев

преди 4 години

Добре тръгват! Щом не могат да измислят свястно име на "партията", значи другите неща ще ги свършат още по-успешно! Очаквам повечето учредители на Берековите "партийки", да цъфнат и при Слави. Може да поканят Роската Петроф и Дилов. Те са опитни "политици"! Колко партии изтръшкаха! Еех Алеко, Алеко....

568

Анонимен

преди 4 години

Винаги има едно стадо, което вижда поредния си овчар и го следва сляпо. Преди беше Бареков, още по-преди имаше Жорж Ганчев и всякакви странни птици. Това стадо се юрва след Бай Шиле и пада в дерето. Започва да плюе Бай Шиле и търси новият овчар, на когото да повярва сляпо. Следва нова измама за стадото.

567

До 604

преди 4 години

Ми не е нормално, когато славеите започнат да крякат като жаби, всички славеи да крякат.Много музиканти и певци отказаха да слугуват на чалгата, обслужваща мутрите.Отказаха да правят пари за сметка на духовното обедняване на българина.Най-големият чалгар на републиката да ми се изживява като патриот, няма да стане.Украйна си избра шоумен, но Зеленски поне е завършил право.Отивам да си полея бонзая и да пусна батко Ози.Митко Калайджев финансов министър и Софи Маринова шеф на МОН.

566

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

МУТРИТЕ има строга структура, йерархия и организация и никога няма помежду им истинско противоречие. Името на главната мутра начело на МАФИЯТА всеки ден е различно, защото има много имена (наркотици, трафик на жени, убийства,кражби, насилие, побой, лъжи...)САТАНАТА има строга структура, йерархия и организация и никога няма помежду им истинско противоречие. АНТИХРИСТ има много имена (грях, богоборец, вавилонска блудница, идолопоклоник,измамник,изкушител...)С***лви е САТАНИСТ и МУТРА.

565

Анонимен

преди 4 години

Субсидията вече е 1 лев и обръчите от фирми около ГЕРБ и ДПС ще финансират законно партиите и ще командват. Олигарсите искат да се намали зависимостта на партиите от техните избиратели. На мажоритарните избори за кмет ще спечелят ГЕРБ и ДПС. Нека Слафчо предложи "личности" за мажоритарните избори, за да видим как ще ги избере народът. Нито личности ще намери, нито народът ще ги избере. Още една измама или заблуда на Слафчо.Дистанционното гласуване е "Манна небесна" за търговията с гласове.

564

Хахахааааа.

преди 4 години

МАЙ ДОСТА БЪРЗО СТЕ ЗАБРАВИЛИ КАК СЛАВЧО ПЛЮСКАНЕ ПЕЧЕНО ПРАСЕНЦЕ СМУЛТАЦИТЕ В ХОТЕЛ СОФИЯ, КОГАТО ХОРАТА МРЪЗНЕХА ПРИВИДЕНОВАТА ГЛАДНА ЗИМА ПО ПЛОЩАДИТЕ.ОПИТАЙТЕ ПАК, БЕ.... ХАХАХААААА ТО ВЕРНО НА ГЛАДНО СЪРЦЕ, СЕМИСЛИ, НАЙ- ДОБРЕ!!!!

563

elli.mih99

преди 4 години

Защо не пише нищо за пенсиите?Пенсионерите са и десни,и леви.Друг е въпроса,че с безхаберието си някои ги карат насила да правят ляв завой.Обезсмислиха пенсионното осигуряване и накараха хората да крият доходи,а самоосигуряващи да се осигуряват само върху позволения минимум.Не е нормално да се пенсионираш с пенсия доста над мин.раб.заплата и само след 5-6г.пенсията ти да е много под нея,почти до мин.пенсия.Та кой е луд при тази несправедливост да се осигурява?Вдигат мин.пенсия,а твоята я крадат�

562

Анонимен

преди 4 години

Кръглия суджук от Банкя трепери

561

Анонимен

преди 4 години

Ей това е ! ДА ЖИВЕЙ ЧАЛГАРСКА БЪЛГАРИЯ! ПРОСТОТИЯ, ТЪПИЗМИ ОТ УЧИНДОЛ И ПАТРЕОТАРЩИНА .....ДО ОТКАТ. ПОСЛЕ..... БРАТУШКИ И ПАК ОТНАЧАЛО....не им го желая на младите, но който не чете и не знае историята, ще я преживее наново.

560

Анонимен

преди 4 години

Бог да пази България! Ужас!

559

Анонимен

преди 4 години

Когато живееш в чaлгapизирана държава и всички около теб са чaлгapи е нормално и ти да изсвириш "шти скъсам еди кво си". С каквито живееш такъв ставаш. На Слави 99% от песните му не са чaлга. Бойко Борисов популяризира чaлгата в България и през последните 11 години рейтинга на Планета ТВ е в космоса, Митко Пайнера стана 5 пъти по-богат, poмите наглеят както никога досега, младите емигрират с най-високи темпове в историята, нямаме спорт, икономика, нямаме нищо. Слави ще измете гepбepacтите.

558

Искам

преди 4 години

Искам да ми обещае Милко Калайджиев за финансов министър.Софи Маринова за МОН.Всяка неделя от 14.00 да ми пее под прозорците Камъните падат, Комбайнерка, Шти скъсам еди кво си.Аууу чудничко. Еваларка батка, ББ е свирил само на акордеон, а ти тара рара ра шти скъсам тара ра.Кеф батка ставаш

557

Анонимен

преди 4 години

А аз искам да обещае че ща вкара Пеевски в затвора ,защото той е дясната ръка на Станишев, Доган,Борисов,той е стротелят на всички обръчи от фирмите ,той раздава обществените поръчки.... Не може този човек да е най-чистичкият ,най-белият политик и бизнесмен !