21

Архангел Псувнаил

преди 4 години

"По-добре да те гръмнат в Америка, от колкото бавно да умреш от алкохолизъм и мизерия в Русия"Е щом казваш..... Сега ще си сипя една домашна ракийка с домашна салата с домашен зехтин, а ти ме чакай да се пропия, да деградирам и бааавно да умра. Шансът ти е едно към пет, нали така.

20

Анонимен

преди 4 години

3-ти щом българина е мързелив, завистлив и нерешителен, ти трябва да си португалец тогава

19

Sicht Punkt

преди 4 години

В США се стрелят обикновени хора като на война, а в "братска" Русия полужението е следното:По заповед на императора,12 са били застреляни, намушкани или бити до смърт. 6-има са взривени. 10 са загинали от "естестествена смърт". Един е умрял от мистериозни наранявания, а друг се е подхлъзнал и е ударил главата си в обществена баня. Трети е обесен в затвора, има и починал, след като е пил кафе. Причината за останалите шест смъртни случая е неизвестна.

18

Анонимен

преди 4 години

"По-добре да те гръмнат в Америка, от колкото бавно да умреш от алкохолизъм и мизерия в Русия"Тоя изби рибата с лопата.

17

Анонимен

преди 4 години

Най-хубаво е в Норвегия и Дания, САЩ е една мизерна дупка пред Норвегия.

16

Бекерел

преди 4 години

Украински фуражи от района на Припят ли?

15

До 12

преди 4 години

Живял съм в Америка и не е зле ама в България си ми е най-добре. Пиша го това за тези дето казват че там щото е демокрация и капитализъм и разбираш ли така се избиват всеки ден. Шанса да те гръмнат в демократична Америка е 1 на милиони а шанса да умреш спиртосан от цироза и мизерия в посткомунистическа Русия е сигурно 1 към 5

14

Анонимен

преди 4 години

До АмериканецВ БГ всички бяха богати ще ги стигнем американците не се бой всички в БГ ще живеят на кредит като тях, а тези които не искат да живеят ще се въоръжат гълтат една шепа антидепресанти и става мазало.

13

Анонимен

преди 4 години

Щом като е ясно, че чумата е дошла от украински заразени фуражи, тогава възниква втори логичен въпрос: кой зарази украинските фуражи.

12

Анонимен

преди 4 години

Това не е никаква новина.ТОВА СА ЕЖЕДНЕВНИ БИТОВИЗМИ ОТ СТРАНАТА НА ПОБЕДИЛИЯ ДЕМОКРАТИЗЪМ.

11

Анонимен

преди 4 години

По-добре да те гръмнат в Америка, от колкото бавно да умреш от алкохолизъм и мизерия в РусияАми заминавай, какво чакаш?

10

Анонимен

преди 4 години

Норвегия..Нова Зеландия...Америка..А в Бг трепят пра..сен..ца.Сигурно за да живеят в Бг ония,които не обичат св.инс.ко.Почистват си къщата..Свят като цвят.

9

анонимен

преди 4 години

До Факт!Аз искам да уча молекулярна биология и имунология.Знам че е трудно,но заслужава ли си ученето? Пари поне изкарват ли се?

8

Анонимен

преди 4 години

По-добре да те гръмнат в Америка, от колкото бавно да умреш от алкохолизъм и мизерия в Русия

7

Факт!

преди 4 години

Чумата е ясна дошла е от украински заразени фуражи след товабе заразила румънските прасета от там и българските.Специализирал съм в Германия молекулярна имунология в Леополдина Мюнхен все пак.

6

чао

преди 4 години

До АмериканецНе ни занимавай с глупости,живей си там в лагера и си трай,добрия американец е мъртвия такъв.

5

Анонимен

преди 4 години

До 1Ти май хич не си умен и си бягал от часовете по география? Де са Силистра и Добрич, де са Гърция и Турция?Елементарни познания нямате бе хора. Пък искате високи заплати.

4

Анонимен

преди 4 години

Не е ли малко раничко във въпросното богаташко градче?Проблеми със съня ли? Кво?

3

Бау

преди 4 години

Ако не друго сте бързи ... Трябваше утре да пишете :D

2

Американец

преди 4 години

Живея си спокойно на океана в богаташко градче и хич не ме бърка нито стрелбата в Тексас, нито чумата. България никога няма да настигне Америка, защото българинът е ***, завистлив, мързелив и нерешителен.