45

Анонимен

преди 4 години

Георгиев,със заплата на държавен служител,как изтегли кредит за 300 хиляди,бре?Че,и 140 хилки до момента си погасил!Как става тая и по какъв начин,а?Вие в паралелна вселена или свят ли живеете?Хайде,ние не знаем не за 300,за 10 хиляди банката какъв набор от документация и гаранции изисква!Коя банка и отпуска тия пари,че да идем и ние да се наредим и облажим,че да дръпнем малко като теб напред?

44

анонимен

преди 4 години

Този съвсем ни взе за балами. 300 000 с тази тераса първо незаконна и второ да каже общата площ на апартамента и терасата. На това баровско място дали цената е 300 000 или би трябвало да е много по-висока

43

Анонимен

преди 4 години

Нямам нищо против, ако държавните служители получават огромни възнаграждения, при условие, че държавата върви добре и нагоре! Но тя копае дъното и е трайно на последно място в ЕС. Е тогава? За какъв морал говорим?

42

Pilot

преди 4 години

За този рано или късно ще има затвор ! От физкултурници това може да се очаква ! А на този изобщо някой вярва ли му ?

41

Анонимен

преди 4 години

...да не е като Ангелкова, която е получила дарение от баща си, около милион?

40

Анонимен

преди 4 години

От къде държавният служител, за няколко години е струпал 150 хил.лв, без да броим обзавеждане, което е минимум още толкова??? С каква заплата? А проверката от нап няма смисъл да се споменава.

39

Анонимен

преди 4 години

Не е измислен. Просто някои още не са свикнали с демокрацията, при която има понятия като конфликт на интереси, въпроси от сорта: как държавен служител не е*ава правилата и още много подобни.

38

OMG_Lucker

преди 4 години

Слушай ся Пламка: ясна ни е работата, ти си ни ясен. Стига мазал, няма смисъл. Черпи, че те изкараха невинен. Ако още си актуален за тези, които те бяха сложили за шеф на жалката комисия, то те ще те сложат след някой друг месец другаде "да твориш" и така. Не можеш никой да убедиш в това което говориш.

37

Пацу Тризонета

преди 4 години

Прибирам се след тридневна командировка и гледам някой направил барбекю и сауна с джакузи на общата тераса дето само аз имам излаз на нея....Е,аз какво да направя???

36

БГ ЖУРНАЛИСТИКА

преди 4 години

Още не се е качила в джипа и вече му сваля ципа .....

35

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Какво ли не правят скъпоплатените телевизии, за да лъснат имиджа на този компрометиран човек ...Вместо да е в затвора, те го канят постоянно по медиите да дава интервюта, в които да обяснява, че е жертва на някакъв заговор.Какъв заговор може да има в случая ?Някой е дошъл у тях и му е з035строил 120 квадратовата тераса с палми, балдахини и навеси ли ?И той нищичко не знаел човекът ...

34

Брей

преди 4 години

Тиквените медии БНТ, Нова, Канал 3 ... Всеки мошеник от ГЕРБ гледа да ги обиколи и да се "изчисгти" медийно

33

Анонимен

преди 4 години

Направиха го прокурор. #**! държавата.

32

Какви имат властта

преди 4 години

На този само от мутрата му личи, че е мошеник.

31

Анонимен

преди 4 години

Нагъл, безочлив мазник.

30

Анонимен

преди 4 години

Значи... Когато топите някой друг няма проблем да му съсипвате здравето и семейството, но когато спрямо теб де прави ревизия по закон, отиваш да се жалваш по всички медии...

29

Анонимен

преди 4 години

Обикаля тиквените медии и води монолози за себе си. Шайката му толкова се е самозабравила, че си въобразява, че с приказки ще се изчисти.

28

трудоватадисциплина

преди 4 години

Че кът е прокурор извън работно време си краде.Най много да му направят забележка че краде и през работно време

27

Деди

преди 4 години

Каква мазна физиономия и напълнена гуша има този мазен косъм

26

Ужс!

преди 4 години

Ега ти мазния плyжeк!