64

Анонимен

преди 4 години

Не мисля,че на каквито и да е избори ще се гласува който и да е на власт нито ще направи минималната заплата 1000 лв нито 2000 3000 евро нито пенсията като в Гърция така,че никой няма да гласува а ще емигрира

63

Анонимен

преди 4 години

300 лв на двор, не на прасе! Догодина бизнесът щял да дава не безплатно нови прасета, а с намаление! Значи сега да ги изколим прасетата, пък после ще видим ... Глупоси на търкалета! Няма такава държава!

62

анонимен

преди 4 години

оня ден гледахте ли по тв за норките които ги бяха изхвърлили около Сливен гледат ги в бившия птицекомбинат до село Маджерито околните села протестираха ама собственика и човек на Борисов и казаха норките ще останат ако трябва селата ще изселим по тв разбрахти ли защо се замълча човек на премиера то за никого от Стара Загора не е тайна де

61

wqw

преди 4 години

За всяко нарушение на закона да давате по 300 лв поощрение. Утре честитките от камерите за превишена скорост да не носят глоба, а пари.

60

Анонимен

преди 4 години

Аз съм Цецо и съм много доволен! Да му мисли Пожарникаря!

59

1441

преди 4 години

Зетя,Бойков как ще внася мизериите на СВЕТА?!ЩО НЕ Е УЧИЛ,АМИ Е ТЪРГОВЕЦ-ЩОТО ТЪСТА ЩЕ НАРЕДИ И ЩЕ СЕ ИЗБИЯТ ЖИВОТНИТЕ НА ХОРАТА. А ОНЯ ***,ЗЕТЯ ЩЕ ПРАВИ ПАРИ НА ХОРСКИТО НЕЩАСТИЕ. НЕ Е ВИНОВЕН ЗЕТЯ-ВИНОВЕН Е НАРОДА ЧЕ ТЪРПИ. ТОВА Е ДРАГИ ЗРИТЕЛИ,А ВИЕ СПЕТЕ СПОКОЙНИ.

58

Анонимен

преди 4 години

Това е двоен стандарт. 300лв /12лв кг=25кг/365дни=68гр на ден. А ония които го предлагат опукват по половин кило на ден може и да е повече. Какво да ги правят тези 25 кг една година, ако въобще им платят, това е голодомор.

57

Розата

преди 4 години

ЗАЕАЗАТА Е В БАНКЯ!!!ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО ОТ ТУРСКО РОБСТВО ДО СЕГА-НЯМА ТАКА ЧУМА,КАТО БАНКЯНСКАТА.! АМА ИМА ГОСПОД,И ТОЙ НАКАЗВА ,КОГАТО НАЙ-МАЛКО ОЧАКВА!!!

56

Анонимен

преди 4 години

Прасеубийци.

55

въпрос

преди 4 години

Ако заразата пламне повсеместно, какво ще направят хората?Защото няма БДС, то селяните се правят на тарикати- Бай ***.

54

Питащ

преди 4 години

И на какво правно основание ще задължат бизнеса да осигури безплатно подрастващи прасета за хората? Който вярва на това ще я пати.

53

Анонимен

преди 4 години

300 лв 150 евро няма ни стигнат само за дезинфекция, скрий се бе. Eдно прасе 300 лв ли струва една ***-майка ражда 8 прасета средно едно прасе струва 800 лв по 7 000 евро на стопанство минимум другото е кражба.

52

Анонимен

преди 4 години

Като свинска чума е плъзнал ГЕРБ из цялата страна.

51

БОГ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ

преди 4 години

Не продавайте прасетата си за 300 сребърника .....

50

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Бат Бойко каза преди малко по телевизията, че за африканската чума са виновни ... румънските туристи.Премиерът буквално заяви, че е сигурен откъде е дошла заразата ...И обиждайки цял един съседен народ най-безцеремонно заяви: "Те(румънците) се хранят навсякъде по пътя ..." Демек румънските туристи са яли на пътя и това е разнесло африканската чума ...Да се чуди човек дали да се смее или да плаче ...

49

1441

преди 4 години

АЛООО,ТРОЛОВЕТЕ ЩО МЪЛЧИТЕ?!ЩОТО ВСИЧКИ ВИДЯХА КАК ЖИВИ ЖИВОТНИ ГИ ЗАГРОБВА ГРОБАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО,.АМА И СВЕТА ВИДЯ.НАЛИ НЕ СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ НЕ СА ИЗТЕКЛИ КАДРИ ПО СВЕТА?!

48

Мръсната афера

преди 4 години

А държавата отде ги взима, че да ги раздава.

47

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Чума има, ама не африканска, а гербава. От нея страда вече 10 години българският народ и лечение няма.

46

Иф

преди 4 години

БОЙКО,ТИ ГЛЕДА ЛИ КАК ЗАРАВЯТ ЖИВИ ЖИВОТИНЧЕТА В РУСЕНСКО? ЩО НЕ СИ ПОМИСЛИШ КАКВО ТИ ПОЖЕЛАВА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД,НА ТЕБ И ДЪШЕРЯ ТИ;НА ВНУЦИТЕ ТИ!? В 21 ВЕК ДА СЕ ЗАРАВЯТ ЖИВИ ЖИВОТНИ! ГОСООД И НАРОДА ШЕ ТЕ НАКАЖАТ!!

45

Розата

преди 4 години

ОСТАВКАТА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ!