240

Анонимен

преди 4 години

Сега паралелно с втората 8- ца Ф16 70/72, трябва да бъде поръчано солидно количество щатски Абрамс и Брадли за пехотата, както и модерни бойни кораби за флота. Да се водят и преговори с Държавния департамент за евентуалното преместване на щатския ядрен арсенал от турция, това реално може да е и първата ПЪЛНОЦЕННА щатска база е нас. От това по- голяма гаранция за суверенитета НИ НЯМА!

239

Анонимен

преди 4 години

Поздравявам тавориш Путин с 8-те български ритника по ***.

238

НФСБ

преди 4 години

Да заключим темата:Руските ЕНИЧАРИ НАЧЕЛО с Радка- президента и ИмпексНинова на американския ШИШ се въртят, а дедите им партизани- криминални в гробовете с петолъчки се обръщат, че бившата губерния, вече НЕ Е руска робска ЗЕМЯ!Бог с нами за Родината ни срещу руската чума!

237

Анонимен

преди 4 години

Другарите съветчици са изпаднали в дълбок траур. Вече им се налага да гледат през крив макарон как червената въшлива армия "освобождава" с летящите си табуретки и трикраки столчета България. А без решаващата помощ на въшливата червена армия другарите не стават и за чeп за зеле.

236

USA

преди 4 години

Конграчулейшън, Борисов! За поредния акт на геноцид над това племе от колонизирани ***, които 100% си заслужават мора!

235

Анонимен

преди 4 години

Американците трябваше да поздравят и стожера на регреса, сталинизма и съветизма другарката Нинова, затова че не успя да изпълни заръката на началника Путин "в никакъв случай Ф-16 убиеца руските кошници и кашони Су и Миг на българска територия".

234

ПроСоТо

преди 4 години

абе,никъде не видох "Конграчулейшон,Борисссофф!"..Та имАло ли е на практика поздрави,или просто са турили и "другия подпис" брачата-кравари?..всъщност,с такива дитирамби Чарли Харпер изпращаше поредната си бройка...май наистина нивото на "българина" е паднало толкова,щом тоя "Чарли",който след като получи своето в леглото и извън него,на изпроводяк са изцепи:-"Прекарах чуден викенд с теб,но повече не ми се обаждай!"..Сполай за двата милиарда!..Сега чакай от умрял писмо..

233

Анонимен

преди 4 години

До 268 Още в края на април съобщиха ,че завода в Ю.Каролина е открит и готов да бълва самолето!Кога е започнат да се строи,кога е завършен толкова скорострелно!

232

Анонимен

преди 4 години

Десетки приети в болница след събора на Бузлуджа заради натравяне с заразени с африканска ч.у.м.а кебабчета ...

231

Ottoman legaci

преди 4 години

Дините с400 и турски поток а бaлъкa турчина

230

Касапин

преди 4 години

Гледам и полевите трибунали от 1923 се наричат Народен съд тъй че *** да внимават какво си пожелават ....

229

Анонимен

преди 4 години

Цената е напълно нормална ... А За нас право безплатно САЩ малко ли оръжейни поръчки направи тук Арсенал бичи на три смени ..Нормално е и ние да върнем жеста А рашинистан и в часнос путим да правят като вятъра

228

Идеалист

преди 4 години

Бати Бойко се закрепи за следващия мандат с нашите пари. Подкрепи американската икономика.

227

Анонимен

преди 4 години

Нали знаете къде ще сте след изборите другари позитански ..назад и в страни :)))

226

V

преди 4 години

Ако напише някой по добър от американски и руски .Направен от българи яко минуси :))) КЪДЕ СА БЪЛГАРИТЕ ??? В америка и русия ли ??? Това че хората във властта са природно некадърни не означава че бг народ е като тях. Без да развием военно промишленият си комплекс няма как да развием индустрия ;) И ще станем ромовска държава . Трябва мафията герб и вмро да се заменят с български партии ;)Производството да е тук и само с бг технологии освен двигателя ;) Както правят всички .Шведи китайци индийци

225

Ура другари-пиздали!

преди 4 години

Айде у лево, вземайте чемоданите и бегом към Масква при масквичите и там да ривете колкото си щете!

224

Тодар Правешки

преди 4 години

До *** мозъциАбе младеж, аз може да имам завършен осми клас, но два милиарда долара са равни на четири милиарда лева! Това и синът на ***, работещия в американска банка ще го потвърди! Недей да боравиш толкова смело с цифрите.

223

Ура другари-пидали

преди 4 години

Щом бсп-троловете вият на умряло значи БГ правителството и парламента взеха правилно решение!

222

Анонимен

преди 4 години

остарели самолети на приблизително десеторна цена. Поздрави Бойко, поздрави роби!някой ще изплаща ламарина

221

до 223

преди 4 години

Ако беше наложил вето и на актуализацията на бюджета шеше да последва Импийчмънт и ФатмакГрипенов - Ветото заедно с кобилестата си шафрантантия вече нямаше да могат да ходят безплатно на екскурзии по света! Обаче Ушатия агент на Мацква навреме се усети и бързо сви пеленгаторите (ушите) си!