327

до Идеалист

преди 4 години

В Столипиново е корпоративния вот, нормално е никой от обкръжението ти да не е гласувал за ГЕРБ.

326

пак за него ще гласу

преди 4 години

На место да дигне един голям курбан че се освободи от апартните апартаментчици и да си дочете книжлето, тръгнало да се пеняви на кака Нинова. Каке я ги покани твоите когато това збере първа и трета коф-помпи в зала аремеец да гледат как вкартав Вазелина на Маринов. После немойте да киризите шо шъ пувръщате

325

Идеалист

преди 4 години

Не съм чул, човек от кръгът ми на роднини, приятели и колеги да са гласували за ГЕРБ. Кой гласуват за тях? След отстраняването на Цветанов, Борисов се е разпищолил. Дали пък някак необяснимо Цветанов да го е възпирал? Мислех си до сега, че е било обратното...Колкото до комунистите, та той е слугата им! Този човек, изглежда има ранна деменция!

324

i'm

преди 4 години

Абе не знам за комунистите, ама 2009-та, когато взеха властта гербавите, за всяка несгода на българите, Борисов обвиняваше БСП. До тук добре! Но за последните 10 години, в които управлява той, пак ли БСП са виновни, че сме на дъното. Най-корумпираната държавна адинистрация в ЕС. Най-лошия стандарт в ЕС имаме. Най-висока смъртност, най-скапаната здавна система, абсолютно неадекватна държавна администрация и никаква оправия няма. Какво направихте ВИЕ гербави? Крадете безугледно и нагло.

323

до Опа

преди 4 години

За вас комунистите нали нямаше религия, нали се забраняваха и дори атентат направихте в църква. Без бог, другари, че вече съвсем смешни станахте.

322

Опa

преди 4 години

Сега сме цъфнали и завързали поголовно унищожение на Българина.От 90год. сме само в разруха и ликвидация и далавери.Господ вижда.

321

Дудука

преди 4 години

От него по-голем шарлатанин бе само светилото на разбойническата приватизаторска мисъл и практика-Ваньо Драгалевски.Като толкова е кадърен,що не каже защо най-вероятно ФВ ще ни заобиколи.45 г. сме били назад и встрани-а сега сме сигурно неудържимо нагоре.Просто нема кой да ни се опре по икон.развитие и стандарт на живот.Като ръси небивалици,сигурно си мисли,че има овчици насреща си.А нема нужда!

320

Държавен служител

преди 4 години

Будител е този ,който намери газ,нефт и суровини на изгодни цени.Будител е този,който построи земеделски кооперации за произвеждане на собстени зеленчуци и плодове.Този ,който направи свинеферми,кравеферми,овцеферми,птицеферми.Този ,който открие заводи за битови потребности-крушки,ел урдеи,облекла и др. Всички останали ,които се хранят с Ботев,Вазов и учебника по химия са плямпала,които водят народа към глад,мизерия и емиграция,а понякога и жалка смърт.С култура не се живее,трябва храна и злато!

319

МБ

преди 4 години

Гжа Нинова говори доста време на Бузлужа,но нищо не каза за България и Българският народ.Нея е интересува само да вземе власта.Но това няма дасе случи до като гн Борисов несе откаже.Гн Премиера Бойко Борисов става все по обичан от ден на ден от хората.

318

Анонимен

преди 4 години

Мислех си че от онези моравите по улиците дето гледат на ръка по-големи лъжци няма ама се оказа че съм грешал.БокУ се оказа по-гоУем и от тех.

317

Анонимен

преди 4 години

след червената чума всичко човешко се пробужда с недоверия и страх.

316

Анонимен

преди 4 години

Бойку, забрави как беше личния бодигард на Тодор Живков.

315

Бахх

преди 4 години

Този абсолютно безочлив човек, член на БКП, стана за няколко години срамен герб на България.

314

Анонимен

преди 4 години

От 30 години насам...... *** то като сме се въздигнали, *** замеделие ли нещеш (ябълки от македония, картофи от полша и т.н.), армия на нула, но с нови (стари) изтребители, дето ще ги платим, А МОЖЕ И ДА ГИ ПОЛУЧИМ някога. Ток на висока цена, ама АМЕРИКАНСКИ, свинското с 50% отгоре (заради чумата), здравеопазване- АлаAМерикано, демек НУЛА. Образование- чалгаИДИОТИ с биЕНвенца и ботоксови лолитки.Как не ви е срам, бе ?! То бива предатели, ама .........................................

313

Che

преди 4 години

Обръках се, този път правилно е написана въСтание

312

Che

преди 4 години

Пичов ще пише се въЗСтание, а не само въСтание! Освен редакторите неграмотници от днеса май и читателите сантакива, защото от 300 коментара няма нуто един казал тази изстина!!

311

За самолети и др нещ

преди 4 години

Искам да видя документите в който се разбира кой първи е предложил пълно плащане по самолетната сделка. Искам да знам държавата ми изнудвана ли е? С нашите пари ли ще се финансира строежа на една стена, която разделя деца от родителите и заради която десет годишни деца стоят в килии като престъпници спящи на пода? Имам право да знам. Вярвам в божието възмездие и знам, че ако нашите пари се ползват за тръмпоидните изпълнения народа ми ще плаща. Няма да ви позволя да сложите такъв грях върху народ

310

За самолети и др нещ

преди 4 години

Аз не знам Корнито какво въстание ще прави, но искам обяснение относно кеш плащането на самолетната сделка. Оказа се че Тръмп ще плаща за строежа на стената с парите на Пентагона. Учудващо, но нашето пълно плащане се оказва половината от тази сума. Парите от сделката във военното мин на САЩ ли ще отидат, защото излиза че с нашите напълно платени пари ще се разделят деца от родителите им, ще се извършва дискриминация и нарушаване на човешките права. За това ли бе изискано да се плати цялата сума?

309

Анонимен

преди 4 години

На въстанието на Нинова , !

308

o/o

преди 4 години

А от неговото управление вече сме и под земята.