33

Анонимен

преди 4 години

Кой от Кличковците? Те са двама, умник!

32

Анонимен

преди 4 години

Кличко е най слабия от изброените. Би се във време, без таланти и боксьори. Когато се появи един талант, като Антонъ и видяхме, какво се случи. Главата му отиде в космоса.

31

Анонимен

преди 4 години

Топ 10 за всички времена:1. Виталий Кличко2. Майк Тайсън3. Ленъкс Люис4. Дионтей Уайлдър5. Владимир Кличко6. Антъни Джошуа7. Ивендър Холифийлд8. Мохамед Али9. Джордж Форман10. Джо Фрейзър

30

до 25

преди 4 години

Аха! Правилно ли съм разбрал - понеже не съм отговорил на очакванията да пиша "за стила на бокс или опонентите на Кобрата", това, за теб, означава, че не "правя елементарна разлика между Кобрата и Тайсъна" и в моите "очи Кобрата е най-великия боксьро:)))"Да ти отговоря тогава бавно и на срички, така че да ме разбереш по въпроса.АМА, ИЗОБЩО НЯМА МЯСТО ЗА СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ КУБРАТ И ТАЙСЪН.Но това не може да попречи, Кубрат да стане най-великия български боксьор.Така, ще спреш ли с инфантилн

29

"-истината"

преди 4 години

Нали щеше да спираш тревата!?

28

Анонимен

преди 4 години

До 25Ами и аз чаках да чуя нещо конкретно за стила на бокс или опонентите на кобрата от тебе... Ама явно няма да чуя.. Явно в твоите очи Кобрата е най великия боксьор :))) хахаКоето значи, че няма какво да говорим повече. Много си слаб.

27

Анонимен

преди 4 години

Стига се плюли по Кобрата и Гришката, изкарват си парите честно, както могат и доколкото могат. Да сте максималисти добре, ама сте си злобари. Е да не е лесно да те бият по главата. Дадашев си отиде момчето.

26

Циник до 27

преди 4 години

Този е от посърбоманчените македончета... И неговата не е лесна - скоро шиптърите ще му надянат фeca... ама му е трудно да признае, че е български селянин от объркана българска провинция

25

Анонимен

преди 4 години

Футуролог, Виталий Кличко макар да има 2 загуби, той не остана надигран!Едната му загуба е срещу някакъв анонимник, където получава болки в ръката и се отказва, а втората му е срещу Ленък Люис, където Виталий го водеше по точки, но съдията прекрати мача заради кръвта от аркадата му, а Виталий го беше награбил здраво и Ленъкс беше тотално изцеден в края на 6-я рунд. Даже след края на мача Люис не можеше да повярва че е спечелил и се оглеждаше като заек грохнал на столчето си.

24

толерантен

преди 4 години

Абе, "Факт" ти от кой народ си, дето прави нещата с лекота? Кажи си, не се срамувай! Ние, българите сме толерантни, ще те разберем.

23

Циник до Фъкт

преди 4 години

А иначе - Кубрат може да е всякакъв, но си изкарва парите сам... с много труд и пот.А мишоците - търчите по петите му и лаете като талиrapcки мacтии

22

до "до 20"

преди 4 години

Нещо по-конкретно или ще караме като 12 годишни!?

21

до Футуролога

преди 4 години

Добре ли си ве!?!?Пийни кафенце.Биричка.Аспиринче вземи.Недей така направо от кревата за к..лавиатурата.Душче нещо.

20

Анонимен

преди 4 години

До 20Не.... с елементарните ти разсъждения... Ти или си 8 год или си умствено изостанал :)

19

Бау

преди 4 години

Джошуа подцени Руис. За това падна. Пулев вижда надежда да бие, защото няма да повтори тази грешка. На Пулев номерата с прегръдките може да не минат. Определено няма да е красива среща.

18

до "до 17"

преди 4 години

Ако си специалист, вероятно си по параолимпийски бокс на слепци.Как стигна до извода, че не правя "елементарна разлика между Тайсън и Кобрата" ми стана интересно. С опипване ли.

17

Анонимен

преди 4 години

До 17Да специалист съм за разлика от теб очевидно. Ти Неможеш да направиш елементарна разлика между Тайсън и Кибрата, а си седнал да говориш за бокс. Аре върви да си копаш домата и не се прави на остроумен :)

16

до "до 10"

преди 4 години

А, ти как разбра, че "няма да стане".Да не си на баба Ванга рода нещо.Да не си специалист нещо?Поне, качвал ли си се на ринг?Или от чалготеките ти е "експертизата"?

15

Анонимен

преди 4 години

Гледах едно интервю на Джошуа един месец след мача му с Руис и вика: "На никой не пожелавам да е на мястото на Руис на реванша." И стана от дивана и си тръгна.

14

до "Факт"

преди 4 години

На мене пък "ромите" сте ми неприятни. И други някой подобни етноси в България.