45

баба Ванга

преди 4 години

Мафиотска работа!Главните ще платят на Цацаратурата и кривосъдието а тоя Кристиян ли е...дето е бърникал из сървърите ще е бушонът и ще изгори !То е ясно!

44

Анонимен

преди 4 години

до 50 Че те още преди няколко дни го предадоха на Интерпол.

43

Анонимен

преди 4 години

Тоя който реално е пробил НАП - минимум 10 години в панделата!

42

избирател

преди 4 години

Някак вътрешно не ми се вярва да са тия бе!!!Не съм разбирач,по темата,но до колкото схващам тези са от големите РАЗБИРАЧИ.Е,как си го представяте да са допуснали толкова *** грешка!Повече ми се чини предизборна кампания за главен прокурор!!!

41

Анонимен

преди 4 години

В държавата, наречена България, само Бойко Борисов не ни знае личните данни като имена, ЕГН-та, адреси, лични карти, паспорти и т. н. Но пък, за сметка на това, ние знаем неговите, както и това, че все още не си е платил членския внос на Корнелия Нинова. Между другото, политическите лидери и депутати, видяха ли средните пръсти на 70 % от имащите право на гласуване българи ? На последните избори за европейски парламент, разбира се !

40

Анонимен

преди 4 години

Тоя щял да се върне във вторник от Канада?!А дано ама надали.............Колкото Вълчо-Ветко се върна доброволно толкова и този ще се върне.Да го дават директно на Интерпол.

39

a

преди 4 години

Въпросителното заглавие няма нищо общо със статията

38

Сандо

преди 4 години

това което прави държавата е пълна простотия. не съм им защитени системите и има теч ... тъсят кого да разпънат на кръст и понеже нямат нищо в ръцете си раздухват по медиите кво ли не

37

тотално замитане

преди 4 години

Как се унищожава цял бизнес, за да се замете гаф на правителството. После чакаме чуждестранни инвестиции. VW затова се отказа да строи завод тук.

36

Анонимен

преди 4 години

до 33 Много ясно че тоя цайсатия не е хакер. На втория ден го хванаха смешника. Ще хванеш истински хакер за 2 дни??? Забрави! То и се вижда- истинският виновник не могат да го намерят вече дето казваш повече от седмица.

35

Анонимен

преди 4 години

Тоя Кристиян май за втори път го хващат за хакване на държавни системи? Едвали службите са сбъркали и то случайно пак при вече доказан човек. Който неясно защо, не е в затвора след първото си такова провинение.Лично на мен ми изглежда, че лъже и се опитва да се изкара невинен, но знае че е е оакаллл нещо и са го прихванали.

34

Анонимен

преди 4 години

Вече десетина дни някакъв си прави майтап с цялата държава и не могат да го гепат.Да ти имам държавата!

33

Анонимен

преди 4 години

Пълна глупост. Ще тръгнеш да влизаш в чужди системи от домашния си компютър или служебния. Някаква фирма ще тръгва да прави същата глупост. После веднаго го хващат. Нагласена работа е. Данните са източени много отдавна и препродадени.

32

Анонимен

преди 4 години

До 28Престъпление на Кристиан може да е факт, ако се съберат достатъчно доказателства, но това престъпление не е извършено от шефа на фирмата!

31

Анонимен

преди 4 години

до 29 Кристиянчо е едно цайсато самовлюбено *** и не е никакъв хакер. Истински хакер мога да кажа за оня дето проби най-добрата защита в света- тази на Пентагона на САЩ преди години.

30

Гьобелс

преди 4 години

тези ли декриптираха компютрите, които намериха самоубилия се в Нови Искър в къща, която не се виждала лесно.

29

АнонимеН

преди 4 години

БОРИСОВ НАРЕДИ НА ГДБОП ДА ХВАНАТ ИЗВЪРШИТЕЛЯ ИНАЧЕ БИЛИ УВОЛНЕНИ!!КИБЕР ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА ПОВЕЧЕТО СА ПОЧТИ НЕРАЗКРИВАЕМИ ОСОБЕНО АКО СА ОТ ХОРА ПОЛЗВАЩИ СВОБОДЕН ИНТЕРНЕТ ИЛИ ПРОГРАМА ЗА СМЯНА НА АЙ-ПИ ТО И КАКВО ЛИ НЕ ОЩЕ!-------И РАЗБИРА СЕ ИЗВЪРШИТЕЛЯ БЕШЕ ХВАНАТ И ОБВИНЕН НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН :D

28

Анонимен

преди 4 години

А бе тоя що не се върне,фирмата му отиде на кино,бизнеса,служителите....! Или чака да му свърши научния симпозиум! Европол го търси,а тоя като оня от Сърбия,говори отдалече!

27

Анонимен

преди 4 години

Хакване има в цял свят. Какво общо има правителство? Това е кибер война, каквото и да правиш винаги, ще има път за хакване.Скоро видяхме, как САЩ хакнаха военните компютри на Иран 20мин преди атаката, която после беше отменена. Няма гаранция в нета за никой. Въпроса е службите бързо да намалят свалените данни по адреси и да бъдат унищожени,какро и глобени всички който са ги свалили.

26

Анонимен

преди 4 години

до 26 Проблемът обаче е че престъплението не е измислено, а е ФАКТ!