111

Анонимен

преди 4 години

че кой иска да инвестира в държавата на Тиквите и мутрите? Където няма закони, няма правосъдие и няма платежоспособни клиенти, които да ти купят продукта?

110

Анонимен

преди 4 години

Гламавите българи,чакат завод да отидат да работят за да изхранват търтеи и техните.....!!!!Глупав народ,ако запали парламента с цялата сбирщина там бързо ще се оправи но страххххххх!!!!

109

Анонимен

преди 4 години

На нас не ни трябват такива инвеститори. Така или иначе това е масовка. Нека бачкат Турците. За нас е достатъчно, да им произвеждаме малки и скъпи възли, които да влагат в автомобилите си. Тогава и кадрите и мощностите ни ще ни са по размер.Не зная защо се създава такава суматоха. А индустриалците са длъжници на род и родина. За толкоз години, не постигнаха нищо с това което заграбиха. Българина е грамотен технически, и скоро тенденцията ще се обърне. Уви, тези сегашните, ще бъдат прескочени.

108

Анонимен

преди 4 години

Когато Краварското посолство нареди нещо в поредната вреда за България,по евтините медии по цял ден се изреждат всякакви "компетентни експерти по всичко"...... Сега нямало работници????Иначе всички разбират от самолети и цени и ни обесняват колко е евтино по милиард на парче....хахаххахахх

107

Анонимен

преди 4 години

Ердоган им е по на сърцето! Инвесторът иска Ердогански режим и честната султанска дума, а туй лигавите демокрации са за наивници и хич не ги бръснат за...

106

Анонимен

преди 4 години

Завода ще е в БГ . VW ще го обявят официално след 3 седмици.

105

Анонимен

преди 4 години

Тази Галиани ,нали щеше да се бори с фалшивите новини?!?!Кога ще арестува *** че излъга хората за завода?????Не че не лъже постоянно де!!!

104

Анонимен

преди 4 години

От Евро солидарност отказахме Грипените,сега чакайте Европа да се съобразява с подметката в която е превърна Гроб;!!

103

Анонимен

преди 4 години

Малък пазар, скъпи енергоносители и като капак корупция и рекет.

102

Хихихи

преди 4 години

Германците ще ни дадат една част от работата,да помним гумите :))).за една гума 0,20 стотинки.

101

БГ

преди 4 години

Да ходят където си искат VW Гледат къде искат да им го построят и къде ще получат най много бонуси !И да не забравяме ,че такъв тип коли които те искат да сглобяват може и 2030 да не може се произвеждат и продават в ЕС

100

хакер

преди 4 години

Защото ни е много добро образованието, нищо, следващия път ще го отворят при нас

99

Йово

преди 4 години

За VW не е проблем да намери 5000 работници в България, защото немците спокойно могат да дадат по ? 700-800 заплата която е 4-5 пъти по ниска отколкото на германски специалист. Но за Българина 1500 лв. заплата си е добра. Не могат да намерят кадри само българските пишман работодатели, защото за 500-600 лв. на месец никой няма да им работи.

98

Винету

преди 4 години

Защото в Турция управлява Ердоган, а в България - аз, Хидролога, Шиши, Цаци и Ваньо Гештапото.

97

Голям глад

преди 4 години

Бизнесът се плаши от корупция, която не може да се наяде с 40 тона суджук.

96

Анонимен

преди 4 години

Завода ще проработи след 2022г?!?!!Достатъчно време да се обучат кадри!!!Но проблема е в вечно надупеният!!!!Не става само с ***!!!!Да не мислете че в Измир има 5000 обучени инженери ?!?!!!!Сега ще ги обучат!!!!Ердо с едната ръка дава с другата взима!!!!!

95

НЕбългарин

преди 4 години

По данни на Евростат дяловете на професионалистите и на технически подготвените работници и специалисти сред заетите в турската индустрия са два пъти по-големи от съответните показатели за България--------А иначе на лаф мухаббет пред блока в компанията на пакетче семки Турция е изостанала държава! Налъ тъй момковци?

94

Анонимен

преди 4 години

То "Булгартабак" имаше над 2000работника с хубави заплати но питайте Кратуната защо го закри?!?!!?!Примери много а за животновъдството ......!???Сега се надявайте ***...на пиян......!!!!Тъпо племе!!!

93

Анонимен

преди 4 години

Защото за 2017-та само в Тракийския унивирситет в Одрин е имало 47 000 студента...Затова.

92

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Защото никой не иска да прави бизнес в условията на мутро-милиционерски държавен рекет, корупция, далавери....