13

унищожил

преди 4 години

тЩом вируса умира при 70*С, защо трябва да се заравят прасетата? Да се замразят шоково и да се преработят в евтина храна. Този вирус не е опасен за човека, но ще унищожи държавата, защото послушковци я управляват!

12

Краси

преди 4 години

Сега и свиневъдството ни искат да закрият. Държавата ще ви прати и инспектори които да наблюдават как точно задоволявате жена си. А Делян Пеевски кой го проверява дали има африканска чума?

11

Анонимен

преди 4 години

Управление - катастрофаКлимат - катастрофаИдва онзи момент в който ще проревем като чирпански мечки и тогава реалититата няма да могат да си свършат работата

10

истина е

преди 4 години

При наличие ,че територията е населявана само от оФце , и един чобан ги стриже както си иска , няма какво добро да се случи !

9

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

България вече изостава видимо от държави, които само преди 15-20 години бяха по-зле от нас. Управлението на ГЕРБ е катастрофа добре прикривана от скъпоплатените медии.

8

Салим

преди 4 години

Я свинско не ручам!

7

Брей

преди 4 години

А вчера по тя така спокойно обясняваха , че нямало да има увеличение на цената н свинското , защото като цяло нямало недостиг..... хахахахаха затриха горките животни , явно това е целта - да не произвеждаме , а да внасяме .

6

гуде

преди 4 години

Честито аборигени, отворихме още един пазар за ЕС!Иначе много избирателно скача тази чума, като гледах картата на разпространение снощи, що така?

5

Анонимен

преди 4 години

А иначе се подигравате на мюсюоманите, че не ядат свинско, а? Вярно има и болести по другите животни също, обаче всеки нормален доктор ще ви каже, че свинското месо не е за препоръчване, понеже вредите които нанася върху здравето, сравнено с например телешко, агнешко или пилешко, са много повече. А отделно, че пpaceто се храни с всичко. Спомням си как по телевизията даваха някакво племе в Азия, които отглеждаха праceта, които храниха с човешки фeкaлии и твърдяха, че това е най-вкусното свинскo.

4

Discovery

преди 4 години

В статията има много често споменаване на думата "правила" в БГ хората не обичат тази дума камоли да я прилагат...

3

Анонимен

преди 4 години

Животните са родени незаконно?!?!?! Цените ще растат у нас понеже растат навсякъде по света?!?!?!? Актове за раждане ли трябва да им се изкарат?

2

???

преди 4 години

Какво в Мут.роландия остана за опоскване вече?

1

Анонимен

преди 4 години

Значи сега е моментът да не се купува свинско, особено ако е внос от ЕС.