35

чарли

преди 5 години

За новия парламент ще обещае 350 лева минимална пенсия.

34

Ели: До ЕС

преди 5 години

Сидеров защитаваше БГ интересите.Не беше против ЕС, а против "ЕС на две скорости", пр. лошо качество на детски хран. Почти няма стока, която в БГ да не е с по-лошо качество от Германия или Италия. Испания също е против продажба на земя - нали?Украйна в момента купува от трети страни газ на 3-но по-скъпа цена, руска, но от Полша - дали народът е щастлив. Украйна купува въглища от САЩ и ЮАР - дали народът е щастлив.Хвалипръц..ето на гърба на народа е слугинаж и липса на икономическа логика!

33

смях

преди 5 години

Волене , колко *** облиза брато. Та ти можеш да напишеш енциклопедия за мириса, формата и космите на всеки един от тях. Ама накрая и ти се наигра. Сега може и с Барека да направите тиймче. Важното е да не пускаш кокала и да си повратлив. И да не си гнуслив.

32

Анонимен

преди 5 години

"Той вини за неизпълнението на обещанията коалиционните си партньори НФС и "Атака"Странно е, че Сидеров вини Атака, а НФС не знам кои са... А може би не е така, а журналистите пишат глу.пости.

31

ЕС форевър

преди 5 години

до Ели,грешките му са, че сляпо ближеше на *** седалищника, а *** хал хабер си нямаше кой му ближе дирника. Сега да си оди при Йосиф Кобзон.

30

Винету

преди 5 години

До разочарован атакист. Хората са масово отвратени от продажните русофили като Сидеров, Нинова и Радеф, а не от ГЕРБ. То се видя на изборите.

29

Ели

преди 5 години

Факт е, че казваше неудобните истини, подкрепяше:ЮП, АЕЦ Белене, беше против концесиите и разпродаването на БГ земя.Няма да забравя една блестяща реч пред чуждите посланици в НС, като пъпеши жълтееха.Грешките съюз с ВМРО и ПФ, подкрепата към ГЕРБ - акт изхвърлил го от политиката, който се коалира с ГЕРБ го унищожават.Много изстрада, лидер, но народа него последва.Накрая заплашиха детето му и го сринаха.Както пишат поетите: "Ако Жана от Арк се беше родила в БГ щеше да остане на село."

28

Анонимен

преди 5 години

бързо бегай, нема време

27

Деиствителен случай

преди 5 години

Майсторите на покриви, изолация и улуци и мен ме измамиха ама на Вас не ви пукаше тогава е сега и на мен не ми пука за Вас

26

Анонимен

преди 5 години

Мене ме нема в целата схема.

25

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Сидеров е най...големият политик на нашето време,защото вече от десетилетия се...храни от политиката,без с това да е допринесъл за подобряване хала на народа,но съществено е...подобрил своя хал.Браво Сидеров,наближава парламентарната ваканция и препоръчвам да направиш резервация за една разкошна екзотична почивка със семейството.Другото е...бош-лафф за наивници;което отдавна и ти си го разбрал.

24

Тучо

преди 5 години

И аз не виждам смисъл, Сидеров, но за нас! За теб има смисъл и само плямпаш и мислиш, че плашиш някого от властта, белки ти обърнат внимание. Прочете вестник си, поставен с цел в нужника! Освен да си кротуваш, па колкото изкараш! До края на мандата има към 18 тлъсти заплати, вече си готов за голяма депутатска пенсия! Трай си, на печалба си!

23

Анонимен

преди 5 години

Изолиран е.Няма далавера.Затова е извън схемата и е недоволен.

22

ЕС форевър

преди 5 години

Сидеров потъва с ***, факт. Не че *** въобще кой е Сидеров, но белокосата Златка си градеше политиката със същите лозунги.

21

Анонимен

преди 5 години

В знак на протест отново ще отиде на Варадеро с партийната субсидия.

20

Анонимен

преди 5 години

ПатрЕотете вън от НС и никога повече да не видят парламента, освен по телевизора!

19

Гoшу

преди 5 години

А?!? Ето го рубладжията бе :))) Беше ми домъчняло за него. Да ходи да си плющи младата женица докато може, че тя няма да го чака дълго ако не го вдига. ДАже може и сега да му слага хубави и разклонени еленски рога с някой младок като нея.

18

Анонимен

преди 5 години

Този сме го чували да говори всякакви глупости и всичките лъжи така, че не знам дали остана някой който да му вярва

17

Анонимен

преди 5 години

Не виждаме смисал Сидеров да е влизал въобще в политиката , до сега нищо освен симулиране на нещо и харчене на Даржавни пари

16

Анонимен

преди 5 години

До избирателТой че е прав за чупката в кръста е прав.Но я си представи да откажем на американците, сделката за Ф-16 какво ще стане....Ще ни посочат с пръст и ще кажат че в БГ няма демокрация(което си е така) и ще действат, както господаря действа с васалите си. ;0