25

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости! Щом има престъпление прокуратурата е длъжна да се семосезира без значение дали някой се е оплакал като пострадал!

24

DEM

преди 4 години

"...Не може да се започне дело от всички лица, чиите лични данни са станали публични заради атаката. Трябва да са пострадали, за да предяват конкретни искове", коментира още Росен Бъчваров..."Ами пострадали са хората. Източени са им личните данни. GDPR едно друго. Как да не са пострадали. По-разумно г-н Бъчваров би било да можете да отговорите адекватно на всяко запитване от всеки заинтересован потребител/ клиент/ пациент на НАП дали неговите данни фигурират всписъка с тези, които са били опов

23

Активист на БКП

преди 4 години

Просто са заличили финансовите нарушения на изтъкнатите гербери !!! Нищо друго...

22

Анонимен

преди 4 години

Тц. Престъпление е некомпетентни некадърници като главните ви публични изпълнители да работят в НАП.Гнус. Повдига ми се от вас. Вие сте ***.

21

Анонимен

преди 4 години

Обаче Баце току-що е заявил, че щом хакерът е 20 годишен, значи образованието ставало все по-добро. Сега видях изявлението му в друга медия, сигурно и тука ще го пуснат.Леле, лелееее, няма думи просто!

20

Анонимен

преди 4 години

Хакерите са били деца от детската градина с таблети.

19

Анонимен

преди 4 години

"Не може да се започне дело от всички лица, чиите лични данни са станали публични заради атаката. Трябва да са пострадали, за да предяват конкретни искове""A оставки?

18

Какви

преди 4 години

оставки чакате, бе хора? Всеки в България, който се докопа до някакъв управленски пост, от най-ниско до най-високо ниво, веднага развива едно заболяване на което комшиите му казват гьонсуратлък!

17

Анонимен

преди 4 години

Само да попитам с какво я запушиха, с калчища ли?Киро търъбътЪ ли оправи проблемЪТ?

16

Капетаня

преди 4 години

Спокойно,пробойната е запушена ,в дупките на кораба са натъпкани вестници!Засега потъваме бавно но сигурно,не се плашете вода има за всички!!

15

Анонимен

преди 4 години

Сега кажете кога ще фалират определени фирми за да не пострадат партиините интереси.

14

Анонимен

преди 4 години

А ще има ли няКОЙ, който да поеме някаква отговорност или всичко ще мине и замине след ден трети?Всяко чудо за три дни.

13

Анонимен

преди 4 години

Що за простотия "създадена през 2012, нямало как да бъде толкова сигурна 2019-та". Бъг "създаден" 2012 си е бил бъг и тогава. Личи си нивото на компетенция на хората които би трябвало да вземат решения. По-лесно е да сменяме касовите апарати и да тормозим бизнеса с IT изисквания, които ние самите не можем да покриваме, нали така г-н Бъчваров?

12

А защо са

преди 4 години

Събирани данни за съдии, прокурори, бизнесмени, журналисти, чужденци и пр., както и за техни близки, роднини, партньори. На много от тях не е извършвана данъчна проверка, но все пак инфото е събрано и акуратно подредено. Защо е колекционирана тази информация? И кой е разпоредил да се направи това?Несъществуващата, според вътрешния министър, мафия е заповядала да се събират данни за оперативно интересни хора и фирми. С тази информация мнозина вероятно са били изнудвани или заплашвани.

11

Анонимен

преди 4 години

Какви пробойни запушвате, той корабът е потънал отдавна, бе!

10

8888

преди 4 години

Според мен шефът на НАП и шефовете на сигурността в НАП на всички нива следва веднага да подадат оставки и да бъдат освободени!

9

Анонимен

преди 4 години

Пробойната в националната сигурност, дължаща се на бавноразвиващи се управляващи не е запушена.

8

Анонимен

преди 4 години

Абе нямахме ли една дълговрата жирафа там някъде в ЕП дето беше Еврокомисар именно по дигатилизацията. Мисля че беше от някакво Неврокопско село и роднина на Плевнелиев ?

7

Бат Цецо

преди 4 години

Цялата държава е мафия и къртици. За 100 лева и майка си ще продадат. И сега ревнали.

6

ГОШО

преди 4 години

КОЛКО ФИРМИ КОИТО РАБОТЯТ В БЪЛГАРИЯ ИЗНЕСОХА СЪРВЪРИТЕ СИ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ И ДАННИТЕ С огромен брой имена на БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ и фирми, ЕГН-та, адреси, банкови сметки и суми, отнасящи се за ДДС и други данъци, акцизи, осигуровки и глоби СА СОБСТВЕНОСТ НА ЧАСТНИ ЧУЖДЕСТРАННИ ДРУЖЕСТВА? ЗА КАКВА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ ГОВОРИМ ПРИ ОВА ПОЛОЖЕНИЕ?