59

Анонимен

преди 4 години

Като стана дума за бюлетини, ами извън трите големи партии и техния патриотичен или избледняло син слу-гинаж, има и други партии.По традиция не гласувам, т.е.аз съм от най-голямата група- гласоНЕподаватели, защо да не гласувам за някой друг?!

58

Анонимен

преди 4 години

Германия трябва да може да намери лидер, който излъчва увереност и разум.Меркел е невероятна дама, но времената се променят и политическия елит също трябва да се сменя. Аз съм над 50г. и се надявам във властта да влязат 30-годишни хора с нови възгледи и идеи.Човек над 65г. не може да промени възгледите си.

57

Анонимен

преди 4 години

До до 59:Би ли прецизирал: Кои етноси?

56

до 59:

преди 4 години

Българите сме от три основни етноса. Би ли уточнил:Кои българи?

55

Анонимен

преди 4 години

САЩ са най-големият производител на петрол в света, а в същото време 50 милиона американци гладуват.

54

Анонимен

преди 4 години

Така да зададем въпроса колко източно германци искат за комшии българи ?

53

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше Исляма да завладее 14 век българските земи, България щеше да се разпадне, щяха да се избият един друг княжествата на които се беше разпаднала. А поставени в една чужда и неестествена среда 500 години българите се обединиха и се съхраниха и си платиха много от греховете.

52

Анонимен

преди 4 години

Швабите са уникално недалновидни в световната политика.Те са маша на интересите на САЩ, но са толкова късогледи, че дори не го разбират.Лекар съм, съжалявам, но г-жа Меркел е с класически пристъпи на паническо разстройство.Може пък да е провидяла си?!

51

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 46Ами то и други страни имат петрол. Като Русия или Венецуела например. Ама нямат грам акъл.Не си прав за математиците. Наистина голяма част от съвременната алгебра и тригонометрия е дело на арабски математици живели между 9-ти и 15-и век.

50

Анонимен

преди 4 години

Хората са заплаха за самите себе си, не исляма.

49

Петкоооо

преди 4 години

Сега пък викат, че е заплаха а иначе ги пакаха с плакатите Добре Дошли сега пък ги нищъът немое ги разберешш. Швабска работа.

48

Лемур с голем...нюх

преди 4 години

Религии, мелигии, оставете ги тия щуротии.

47

Анонимен

преди 4 години

Раята трябва да се държи в страх за да слуша, упс, гоите.

46

балама

преди 4 години

Кой има изгода, да сбие християни и мюсюлмани, в Европа.

45

Внимавайте с Аврам!

преди 4 години

Всички авраамически религии са агресивни. Мюсюлманите се плодят като диваци, но и християните в Латинска Америка-също.Всяка идеология целяща контрол над масите е гад-на в това число и демокрацията.Харесвам Будизма заради "трите отрови" за човека, които посочва:алчност,омраза,НЕВЕЖЕСТВО.Богатите винаги ще искат да има бедни т.е.невежи.

44

евродебил

преди 4 години

Мъ не бе - Русия е заплаха. Щот не щя да даде на сащ Крим с все пристанища, кораби, ракети и личния състав.

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Всичко, което имат арабите в С.А., е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ПЕТРОЛА и ЗАПАДНИТЕ ПАРИ И МОЗЪЦИ.Без парите и професионалистите от Запад тия още щяха да спят по пещерите!Математика идва от ИНДИЯ,през ПЕРСИЯ!Арабите НЯМАТ НИЩО ОБЩО С МАТЕМАТИКАТА.

42

Bлк

преди 4 години

"Въпреки това 13% от германците искат да се спре с имиграцията на хора от основно мюсюлмански държави". Значи останалите искат? Та то 10% вече са мюсюлмани в Германия. Е, хора "журналисти", мислете, преди да пишете глупости.

41

Данъкоплатец

преди 4 години

Ми и ние не искаме *** от гетата да ни псуват след като сме ги нахранили и сме им осигурили спокойна среда за развитие, ама си ги търпим. Меркел е виновна

40

Анонимен

преди 4 години

До ДедоСтранна работа. В СССР вкарваха в затвора ако отидеш на църква, но е имало превод на корана...Разликата е 4 века, но и исляма е с 4 века по-нов.Освен това, по какво съдиш, че ние сме по-напредналите и по-цивилизованите?Дубай и Катар са на светлинни години преди нас като напредък, голяма част от математиката се базира на ислямски математици и то по времето когато в европа са горили вещици на кладите.А православните не са правили такива неща, защото са били част от Османската империя