11

ззз

преди 4 години

Някъде бях чел анализи, че климатичните промени не стават плавно, а лавинообразно.Т.е. ако приемем че има повишаване на темпреатурата, то в рамнките на няколко години (десетки) има плавни промени, след което изведнъж скокообразно климатът се променя драстично в рамките на месеци и се запазва такъв променен за дълъг период. После евентуално пак се променя скокообразно и трудно предвидимо.Убеден съм че много трудно може да се прогнозира климатичната картина за след 30г.

10

до Иванов

преди 4 години

ограда има ли? Ще мога ли да си паса овцете, подходящ ли е терена ?

9

Иванов

преди 4 години

Продавам топ парцел на 18 км. от София, 15 минути с кола, сред гора и природа, 800 м2 упи. Само 20000 евро

8

Анонимен

преди 4 години

Ако си заводски работник трябва да се срамуваш от себе си.

7

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Аз като като...кореняк софиянец,виждам накъде вървят нещата и напускам...мегаполиса.Отивам в най...хладния български град и това е Копривщица,със средна лятна температура 18 градуса.Тук има един...лаф: -Лятото в Копривщица трае само три дни и ако се...напиеш,може и да го...пропуснеш.Весели хора.

6

Анонимен

преди 4 години

Спрете да пуште бе, виждате ли какво става !

5

Анонимен

преди 4 години

Политиците са последните на които им пука за климата. Да не говорим, че Тръмп отмени забраната на стотици топлоелектроцентрали на въглища да извършват дейност.. По този начин показа, че не му пука за климата и даде тон и на политиците в Европа, също да не им пука...

4

Анонимен

преди 4 години

Ако продължат с ядрените опити кактое в момента,разстоянието ще се скъсипо бързо.Ако прекалят ,ще пътуваме вледени тунели до ледени къщички.

3

ДДТ

преди 4 години

Скопие си няма Витоша и е на доста по-малка надморска височина от София. Но ако след 30 год. Фандъкова е все още кмет, прогнозата ще се изпълни.

2

Анонимен

преди 4 години

След 100 години ще е още по-зле но не ми пука !

1

до климатич оръжия

преди 4 години

Не може и да ги размените -януари да вдигнете с 6 грдуса,а август с 3? Студа по- ме плаши.