112

House M.D.

преди 4 години

Да видим дали съм разбрал...Пасивният гей, собственик на автомобил до 3.5 тона и пасивният гей, концесионер на плажа, спорят кой е по-пасивен.

111

Анонимен

преди 4 години

Може да излезеш от селото София, но то никога няма да излезе от теб. Жалкото е, че повечето народ в България е такъв. всеки ден се наблюдават такива екземпляри. СРАМ!

110

Анонимен

преди 4 години

Това ти обяснявам бе пъпеш, НЕ се монтира. Да не си на село да монтираш дървени плоскости. Това е цял подход към морето.

109

Анонимен

преди 4 години

Това е една от многото причини да има задръствания по пътищата към Турция и Гърция. Хората не се колебаят да събират пари и да заминават към Италия, Испания, Франция, но не и да си дават парите за нашите курорти.

108

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТи си бил много *** бе, кога обвиних когото и да било, естествено, че всичко се монтира преди сезона.......

107

Анонимен

преди 4 години

До 111Не е така. Рампи се правят на определени места, както трябва с бетон и широко влизащи във водата . Това да буташ джет през пясъка е селска работа. Ако концесионера взема пари на някой за джет, ще трябва да изгради рампа някъде на удобно място. Аз утре може да искам лодка да пусна.. И нряя ли през пясъка, ще е бутаме. Или имаш рампа или нямаш.На златни пясъци има специално място за тея неща да не мислиш, че бутат през пясъка :)

106

е

преди 4 години

Абе, малко се стреля в тая държава бе...

105

Анонимен

преди 4 години

Наглостта на българските мутри няма граници!

104

Анонимен

преди 4 години

До 107Какво предложение искаш бе, само казвам че вината не е на концесионера ако някой реши да си носи джетове всеки ден Концесионера всеки ден ли ще му прави рампи ? Рампи трява да има преди началото на сезона метални монтират ги пускат джетовете и после ги демонтират. Туристите не са длъжни да гледат тия циркове, ти си седнал да си плажуваш и почва някой да ти мъкне джетове отстрани. В Дубай дали ще се случи подобно нещо ?

103

asdf

преди 4 години

"Може да си г.р.о.з.е.н., но за сметка на това си т.ъ.ъ.п..." Абе чудех се защо тази песен е написана на морето, то...

102

Тон

преди 4 години

Искам само да кажа, че тази снимка отговаря на 90% от въпросите по темата "защо не ходя на БГ морето".

101

Анонимен

преди 4 години

До до 102Дайте предложение, всички само плюят!

100

Анонимен

преди 4 години

гледайте репортажите, загражденията са пресни, пресни вижда се смолата по дървото

99

до 102

преди 4 години

И как ще е на концесионера пропуск това, той го взема плажа на концесия и го ползва. Догодина може да е друг концесионер и той ли ще прави рампа за джетоветел Бе не може по средата на сезона ти хрумнало, че трябва да носиш още джетове и да тънеш в пясъка или някой да прави рампи. Тоя като си е правил сметката да ги е носил 2 седмици преди началото на сезона не сега да затъва по пясъка или конесионера да му прави рампа по никое време.

98

?!

преди 4 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

97

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътКато чета постовете ти си мисля, че имаш голям проблем, но това не е мой проблем. Аре със здраве!

96

Анонимен

преди 4 години

Липса на организация, вероятно пропуск от страна на концесионера, но на този плаж, ако се ползват много джетове мисля, че е редно да се направи коридор в крайната част на плажа (примерно) за пускането им във водата. Самото пускане да става от концесионера. Все пак някой трябва да носи и отговорност. Така си мисля, че е редно де :)

95

Totenkopf

преди 4 години

Егати малоuмника селянин-чесън. Жалко, че не я е засилил направо да стане подводница.

94

Анонимен

преди 4 години

До Solar PowerИ всеки, които иска да вкара ред, бива наричанс лощите за деня думи - нацист, капиталист, чорбаджия, фашист, ***, комунист... Но истината е, че хората са си смотани и си търсят оправдания, да си останат такива.

93

аз-ът

преди 4 години

До аз-ътПри теб тоягата, но не смееш да излезеш от дупката да я изядеш на мегдана на Трендафилово!---Напротив - аз нямам проблем, живота ме научи да се бия . НО това би означавало ти сляза на нивото, а и за мен В ТРАНДАФИЛОВО ИЛИ КОЕТО И ДА Е ЗАВЪРШВАЩО НА -ОВО ... - ХОРА НЕМА !