13

Анонимен

преди 4 години

Бизнесът по морето иска да дойде 1 клиент и да му направи оборота за цял ден. Навсякъде е така, не само по морето. Затова ресторантите и другите заведения са празни, а в провинцията масово фалират. И по магазините е така- влизаш да пазаруваш, гледат те, като че ли си сериен убиец, готови да скочат, да те разкъсат. Не искат клиентите да пипнат или изпробват стоката им. Да не четеш етикета, да не гледаш срока на годност, абе изобщо да не влизаш в магазина им. Да стоят заключени!

12

Петров

преди 4 години

Хората са му виновни, че им се яде само пица и вода. Да пуска кепенците и да се захване с друго. Явно не е направил бизнеса на подходящо място.

11

ретро

преди 4 години

16 лева за шезлонг и чадър!!!https://24chasa.bg/***/article/7500145

10

Анонимен

преди 4 години

На търговеца и ресторантьора клиентите му пречат. Заемали места!!! Ти да видиш! Ресторантьорът не иска да му поръчват пици и вода. Затова затъват всичките. И ще фалират един след един.Българинът не става за ресторантьор и търговец.

9

Анонимен

преди 4 години

Един ден тези хотели ще запустеят и дюните ще ги обхванат. Ще пораснат гори между тях а из горите ще бродят сърни и диви прасета.

8

retro

преди 4 години

70 лв. за сянка на плаж Кавациhttps://24chasa.bg/***/article/7540072

7

Аз

преди 4 години

Значи собственикът се ядосал на клиентите, че харчат парите си (техните пари) в НЕГОВОТО заведение: "Собственикът, който всъщност не е нарушил закона, има свое обяснение за високите цени. Той се ядосал на туристи, които заемали масите му и поръчвали само пица и вода. Затова решил да ги "закове" нагоре в менюто."И как не е нарупил закона, ако цената на водата в менюто е друга, щом като клиентът не е знаел и си е поръчал "храна, която не е във висок ценови диапазон"?

6

Анонимен

преди 4 години

Тази вода сами ще си я пият мутроморските кръчмари цял сезон!Да им е сладко!

5

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че ако по заведенията в курортите пуснат нормални цени, ще си вдигнат оборота. А летовниците, ще прекратят практиката да тъпчат в багажника касетки с домати, краставици, картофи, буркани с месо и др.

4

Victimized

преди 4 години

Минералната вода в Playboy бара в Албена беше 8-9 лв през 2007 година, просто следват инфлацията нищо повече.

3

Мен

преди 4 години

Мен е то и туристите се кротнаха и отидоха да си почиват на спокойствие и без селски номера в гърция...

2

Анонимен

преди 4 години

кожодери, затваряй такива кръчми, а туристите не сядайте в тях....измекиарски туризъм е нсшия

1

Анонимен

преди 4 години

Цените в заведението в албена вече са други-------------Сигурно вече цената е 13лв, поради скока на цените на тока от 1 юли.